Gå til hjemmesiden

Små campingpladser

  • 2000 små, fine campingpladser

  • Specielt udvalgte efter sfære og gemytlighed

  • I hele Europa

Små campingpladser

Leder du efter en lille og hyggelig campingplads? Med en landlig beliggenhed så du optimalt kan nyde en afslappet campingpladsferie? På Eurocampings.dk kan du nemt vælge små campingpladser ved at filtrere på temaet ”Små campingpladser”.

Der er flere end 2000 små campingpladser eller minicampingpladser fordelt ud over 29 lande i Europa. Disse campingpladser og 200 slags faciliteter bliver årligt synet. Om det nu drejer sig om en bondegårdscampingplads, en minicampingplads eller en naturcampingplads; de har alle som en et lille overfladeareal og maksimalt 50 pladser. Her drejer det sig om stemning og hygge!
 

Se 'Småt & Godt campingpladserne'
 


Små campingpladser: en fredfyldt ferie

De Små & Gode campingpladser er specielt for de campister, der ønsker at undgå de store, travle campingpladser, og som gerne vil have en fredfyldt campingferie. ACSI´s inspektører har udvalgt disse campingpladser på grund af deres stemning og hygge, og campingpladserne findes i de fleste lande. For det meste er natur det vigtigste her, så du kan nyde en afslappet og fredfyldt campingferie.
 


Italien, Tyskland eller Frankrig? Der er små campingpladser med noget for enhver!

Du kan finde små campingpladser i hele Europa. De findes selvfølgelig i Frankrig, Tyskland, Holland og Italien, men også i Grækenland, Ungarn og Rumænien kan du finde forskellige slags små, fredfyldte og grønne campingpladser. Derudover kan du også vælge mellem små campingpladser, der ligger ved havet eller i skoven, eller f.eks. en lille, børnevenlig familiecampingplads. På denne måde findes der for enhver campist en egnet minicampingplads!
 


ACSI Great Little Campsites app

ACSI Great Little Campsites app

Med ACSI Great Little Campsites appen finder du hurtigt en lille, landlig campingplads i et af de 29 europæiske lande. Også uden internetforbindelse! Prøv den gratis!
 

  • € 2,99 pr. år (gratis opdateringer)
  • Kan også bruges uden internetforbindelse
  • Over 2000 små campingpladser
  • Egnet for apparater med iOS 7 eller nyere og Android 4 eller nyere

Yderligere information

Modtag gode tips og tilbud

Vores nyhedsbrev er fuldt af tips, nyheder, tilbud fra ACSI samt reklamer fra omhyggeligt udvalgte partnere. Du modtager nyhedsbrevet maks. 1 gang om ugen.

Dine oplysninger er sikre og deles ikke med andre