Gå til hjemmesiden

First Camp

Campinglykke på First Camp


Med over 55 destinationer rundt om i Sverige og Danmark er First Camp Skandinaviens største campingkæde. First Camps familievenlige og naturnære destinationer passer til børnefamilier, autocamperpar og venner som vil ud og rejse og opleve det herlige campingliv sammen. Camping er et trygt og sikkert alternativ, når det gælder ferieindkvartering, og på First Camp kan du stole på, at du får netop det, en tryg og sikker ferie fyldt med sjove aktiviteter og dejlige minder.

Naturnær indkvartering
Foretrækker du at bo i hytte, telt eller på en ståplads i din ferie? På First Camp kan du vælge den indkvartering som passer netop dig. For dig som holder af at bo hyggeligt i en hytte er der alt fra store, fuldt udstyrede familiehytter, til mindre og enklere hytter. For dig som holder af at rejse med campingvogn eller autocamper er der også forskellige alternativer såsom ståpladser med eller uden el, en plads nær ved servicehus, legeplads eller hvorfor ikke en strandnær overnatning foran en storslået udsigt. Uanset hvad du vælger så har alle indkvarteringsalternativer på First Camp en fællesnævner – nemlig naturen. Nyd de herlige omgivelser og nærheden til den beroligende natur og alle aktiviteter.

Oplevelser for alle
Fordelen ved at kunne vælge blandt mere end 55 destinationer er, at der er noget for alle ferietyper. Oplev den beroligende natur i Norrland, kulturen og seværdighederne i Dalarna, havbrisen og de smukke udsigter på Vestkysten, eller hvorfor ikke de lange, hvide sandstrande i Skåne. Og ikke nok med det, på flere af campingpladserne er der også et stort tilbud af sjove aktiviteter, som passer både små og store campister. Du finder blandt andet den populære børneklub med Yessi, minigolf, bowling, poolområde og meget mere. På flere destinationer kan du desuden leje cykel, hvilket er perfekt for dig, der ønsker at udforske de nærliggende omgivelser. På First Camp får du ganske enkelt en komplet ferieoplevelse fuld af campinghygge og sjove oplevelser!

Sikker og tryg booking
På vores hjemmeside findes alle destinationer samlet, og der kan du let få inspiration og booke din næste drømmerejse. Hvis du føler dig lidt usikker, så kan du altid booke med alternativet flex – så får du pengene tilbage frem til dagen inden ankomst. Et perfekt alternativ for dig som foretrækker en tryggere og mere fleksibel booking.

Varmt velkommen til at skabe campinglykke sammen med First Camp! 

Modtag gode tips og tilbud

Vores nyhedsbrev er fuldt af tips, nyheder, tilbud fra ACSI samt reklamer fra omhyggeligt udvalgte partnere. Du modtager nyhedsbrevet maks. 1 gang om ugen.

Dine oplysninger er sikre og deles ikke med andre