Gå til hjemmesiden

Flower Campings

Oplev Flower campingpladsern i Frankrig


Der er flere end 140 Flower campingpladser i Frankrig: De ligger ved havet, i bjergene og ude på landet i de smukkeste områder, som Frankrig har at byde på. Vores franske campingpladser er små med færre end 250 pladser. De byder på hygge, en personlig modtagelse, kvalitet og komfort. De er ideelle til en ferie med familien, vennerne eller med kæresten eller ægtefællen.

Natur, nok af plads, underholdning ...
Dine børn vil nyde de organiserede aktiviteter sammen med Mister Flower maskotten på Flower campingpladserne. Kompetente ledere organiserer lege, fester, aktiviteter, hobbyarbejde og udflugter.

Flower campingpladserne ligger i Frankrigs smukkeste områder. Vi byder på mange forskellige slags områder i Frankrig, så der er noget for enhver smag. Tænk bl.a. på Ardèche området, på den rene luft ved det Atlantiske ocean i Bretagne, eller på varmen ved Middelhavet ved den franske Riviera.

Flower campingpladserne ligger enten midt i naturen eller i naturlige omgivelser, så at du kan nyde livet sammen og komme til dig selv igen på din naturferie. Dette er ideelle steder til rigtig at erfare, hvordan det er, at campere midt i naturen.

Alt afhængig af hvilken campingplads, du har udvalgt dig, er pladserne til dit telt, campingvogn eller campingbil adskilte ved hjælp af hække, skyggefulde, beliggende ved en flod eller ved sø eller har en smuk udsigt.

Når det drejer sig om udlejningsboliger, er der noget for enhver. Således er der bl.a. de traditionelle, faststående campingbiller, hvor du med det samme føler dig hjemme, de stemningsfulde og hyggelige teltbungalower, hvor naturen er sat i højsædet, samt andre specielle boliger.

Ingen udvalgte campingpladser fundet

Der er ikke fundet nogen campingpladser

Legende

Ladning