Gå til hjemmesiden

ACSI Campingpladser Europa app

 • 9.500 campingpladser og 9.000 autocampingpladser

 • Gratis opdateringer med ændringer og nye campingpladsbedømmelser

 • Kan bruges uden internetforbindelse

Download on the App StoreGet it on Google Play

Det har aldrig før været så nemt at finde et sted at campere!

Prøv gratis appen med 50 campingpladser rundt om Gardasøen. Kan du lide den? Vælg så en landepakke eller den fuldstændige pakke i appen og betal for brug i 1 år. På stadigt flere campingpladser kan du reservere plads direkte via appen.

 

Kan udvides med information om autocamperpladser

Skal du på ferie med din autocamper? Fra nu af er det også muligt at udvide din campingpladsinformation med information for autocampere. Køb adgang til 9.000 udvalgte og kontrollerede autocamperpladser i hele Europa, med tydelig information om undergrund, betalingsmåder og priser.

 

Brug appen på 3 apparater samtidigt!

Log ind eller opret en konto og gør så brug af informationen om campingpladser og autocamperpladser i appen på tre apparater samtidigt! Det er muligt at downloade de landepakker, du har købt eller låst op, på tre forskellige apparater.

Opret en konto på et af apparaterne (eller log ind med din nuværende Min ACSI konto) og log herefter med den samme konto ind på et andet apparat. Appen genkender via kontoen, hvilke landepakker, der må bruges. På denne måde kan du bruge appen på din Android telefon samt på din iPad (iOS)!

 

Med ACSI Campingpladser Europa appen for Android og iPhone finder du altid den campingplads, du søger. Selv uden internetforbindelse. Denne campingplads app giver dig mulighed for at gøre brug af pålidelig campingpladsinformation om 9.500 campingpladser i 31 europæiske lande, som årligt bliver inspiceret af campingpladsspecialisten ACSI!

 

Spar plads på dit apparat

Den fuldstændige app indeholder omfattende information om 9.500 campingpladser og 9.000 autocamperpladser, opdelt i 9 smarte landepakker, der kan downloades særskilt. Du betaler således kun for den campingpladsinformation, som du ønsker at gøre brug af og sparer samtidig plads på din smartphone eller tablet. Selvfølgelig kan du også anskaffe dig den fuldstændige pakke med 9.500 campingpladser eller med 9.500 campingpladser og 9.000 autocamperpladser på en gang til en ekstra fordelagtig pris. Landepakkerne kan i så fald stadig downloades særskilt.

 

Søg campingpladser med ACSI Campingpladser Europa app

Man kan finde en campingplads eller en autocamperplads på flere forskellige måde ved hjælp af ACSI Europa appen. Leder du efter campingpladser med en swimmingpool eller et underholdningsprogram? Eller er du på udkig efter en gennemrejsecampingplads? Dette er såre nemt, for du afkrydser blot den ønskede facilitet. Appen har ikke færre end 250 søgefiltre!

 

Med ACSIs campingplads app kan du selvfølgelig også søge på land, område, sted eller campingpladsnavn. Og hvad der er virkelig smart for undervejs: Find ved hjælp af GPS campingpladser i nærheden af, hvor du befinder dig. Eller indstil selv sted på kortet, for at finde campingpladser i det område, hvor du vil hen.

 

Lidt om ACSI Campingpladser Europa app

De praktiske søgefunktioner samt landepakkerne, der kan anskaffes enkeltvis, er kun to af de mange fordele ved ACSI Campingpladser Europa appen. Campingpladsliebhavere holder også af appen af mange andre grunde:

 
 • Kortmaterialet, campingpladsinformationen samt fotoerne kan også bruges offline

 • Tilføj campingpladser eller autocamperpladser til listen over dine yndlingspladser

 • Du kan give en vurdering af en campingplads i appen og læse andre campisters vurderinger

 • Du kan planlægge din rute samt sende campingpladsens GPS koordinater til Google Maps eller Apple Kort

 • Det er muligt at ringe eller e-maile campingpladsen ved blot at trykke på skærmen, samt at tage et kig på websitet

Udforsk selv appen og lav din smartphone eller tablet om til en campingpladsguide.

Download nemt appen på dit apparat

Download on the App StoreGet it on Google Play

ACSI Campings Europe
 1. Find enheden frem hvorpå du vil indstallere appen, og gå til Google Play eller Apple App Store

 2. Søg på “ACSI Campingpladser Europa” og download appen*

 3. Prøv appen og køb derefter en pakke under “køb og åbne”

ACSI apps

 

ACSI har udover ACSI Campingpladser Europa app også to andre campingplads apps. Sammenlign dem her.

 

OBS! ACSI Campingpladser Europa app er ikke en substitution for dvd´en. Du kan i denne app ikke filtrere på CampingCard ACSI pris eller på CampingCard ACSI acceptperiode.

 

Specifikationer

Egnet til smartphones og tablet (Android 5 og højere, iOS10 og højere).


 
App brugsanvisning

Således fungerer det

Vil du vide mere over hvordan appen virker? Læs da den tydelige brugsvejledning.


* Kan du ikke finde appen i Google Play, Apple App Store eller Windows Store? Så er din enhed desværre ikke egnet til denne app.

Modtag gode tips og tilbud

Vores nyhedsbrev er fuldt af tips, nyheder, tilbud fra ACSI samt reklamer fra omhyggeligt udvalgte partnere. Du modtager nyhedsbrevet maks. 1 gang om ugen.

Dine oplysninger er sikre og deles ikke med andre