Gå til hjemmesiden

 

Faciliteter

ACSI inspicerer pr. campingplads flere end 200 faciliteter og andre elementer, der fortjener opmærksomhed. I hvert ferietema kan du søge på for eksempel 'Campere med hund' eller 'Campingplads for handikappede'. Du kan også filtrere søgeresultaterne efter hvilke faciliteter og elementer, du synes er vigtige, såsom at der er en swimmingpool, eller hvilken beliggenhed eller åbningsperiode campingpladsen har.

Punkter:

  1. Faciliteter med fed skrift
  2. Tilstedeværelse af faciliteter
  3. Adresse
  4. Klassifikation
  5. Handicappede
  6. Vintersportscampingpladser
  7. Åbningsperiode
  8. Vejledende pris
  9. Anerkendelse
  10. Telefon-/faxnummer

1. Faciliteter med fed skrift

Faciliteter, der er fremhævet med fed skrift er ikke inkluderet i overnatningsprisen. Hertil må der betales ekstra. (Det betyder dog ikke at faciliteter, der ikke er fremhævet med fed skrift nødvendigvis er gratis)

2. Tilstedeværelse af faciliteter

Når en swimmingpool eller en anden facilitet ligger lige ved siden af campingpladsen, og campingpladsens gæster må gøre brug af faciliteten, så bliver faciliteten også vist på campingpladsens liste over faciliteter.

3. Adresse

Nogle campingpladser ligge i små landsbyer, i en dal eller ved en sø. Det kan forekomme, at der i forbindelse med oplysningerne om en campingplads ikke står nogen adresse. En campingplads har dog altid et postnummer og et bynavn; ved hjælp af disse oplysninger kan du for eksempel skrive til campingpladsen. 

4. Klassifikation

ACSI giver ikke stjerner eller andre klassifikationer til campingpladserne. Eventuelle anerkendelser eller godkendelser er tildelt campingpladsen af lokale myndigheder. Stjerner fortæller ikke altid noget om kvaliteten, men noget om komforten. Flere stjerner betyder ofte flere faciliteter, men også tit en højere pris. 

5. Handicappede

En handicapcampingplads overholder normerne, der er blevet udfærdiget i samarbejde med det hollandske handicapråd 'Nederlandse Gehandicaptenraad'. De har under alle omstændigheder et specielt toilet og douche eller en kombination deraf. Desuden anfører ACSI ved hver enkelt campingplads, om den har flere faciliteter til fordel for handicappede. Campingplads for handikkepe.

Der findes også en liste med 'Små campingpladser' med egnede campingpladser, der må kalde sig selv for Småt & Godt campingpladser. Sørg under søgningen for at du markerer såvel 'Små campingpladser' som 'Campingpladser for handikappede'.

6. Vintersportscampingpladser

Hvis du har klikket på et land og derefter på 'faciliteter' i venstre menu, ser du under overskriften 'særlig' vintersportcampingpladser. Denne valgmulighed vælger du, hvorefter du klikker på 'søg'. Nu finder du vintersportcampingpladserne i det land, du har valgt. Hvis du foretrækker en bestemt type campingplads, skal du klikke på 'faciliteter'. Nu ser du ekstra rubrikker, der hører til denne vintersportcampingplads, f.eks. 'Generelt', 'Alpinski', 'Fælles opholdsrum', 'Langrend' og 'Omgivelser'.

Der er lavet en speciel liste over de campingpladser, der må kalde sig selv for Småt & Godt campingpladser. Sørg under søgningen for, at du markerer såvel  'Små campingpladser' som 'Vintersportscampingpladser'.

7. Åbningsperiode

Det er ikke altid, at campingpladser overholder de åbningsperioder, de selv har bekendtgjort, især uden for højsæsonen. Det skal du tage hensyn til. Det kan også være, at ikke alle faciliteter er til rådighed uden for højsæsonen. Vi anbefaler, at du kontakter den pågældende campingplads. 

8. Vejledende pris

De priser, som du får at se, er guidepriser, og disse kan afvige fra, hvad campingpladsen virkelig beregner. De to slags guidepriser giver dig altså en ide om overnatningsprisen.

Guidepris 1: Er en indikation af prisen for en overnatning i højsæsonen for en kombination af 2 voksne, en campingvogn og en bil, inklusiv el og turistskat. Omkostningerne for ekstra faciliteter er altså ikke inkluderet i guideprisen.

Guidepris 2: Er en indikation af prisen for en overnatning i højsæsonen for en kombination af 2 voksne, 2 børn på 6 år og 9 år, en campingvogn og en bil, inklusiv el og turistskat. Omkostningerne for ekstra faciliteter er heller ikke inkluderet i denne guidepris.

OBS: Denne pris er baseret på prisen et år før, du aflægger besøg på campingpladsen (inspektørens sidste besøg). Det er altså vejledende priser, der kan give et indtryk af, hvad de forskellige ting koster. Du kan altså finde ud af, om priserne på en campingplads passer til din pengepung, men du kan selvfølgelig også sammenligne prisniveauet på forskellige campingpladser.

9. Anerkendelse

Campingpladserne i oversigten på denne hjemmeside er alle blevet anerkendt af teamet af inspektører. ACSI afkræver ikke campingpladserne noget gebyr for denne anerkendelse. Hvis en campingplads er med i camping rejseføreren og på denne hjemmeside, sker det på grundlag af ACSI-inspektørens årlige inspektion.

10. Telefon-/faxnummer

Dette er campingpladsens nummer, som du kan ringe eller faxe til, når du er i det pågældende land. Hvis du er i et andet land end det land, hvor campingpladsen ligger, skal du først taste den internationale adgangskode '00', derefter landekoden og til sidst nummeret. 

Land Landenummer  
Andorra  376  abonnentens nummer 
Belgien 32  områdenummer uden tallet '0' og abonnentens nummer
Damark 45  abonnentens nummer
Estland  372  områdenummer og abonnentens nummer 
Finland 358  områdenummer uden tallet '0' og abonnentens nummer
Frankrig 33  abonnentens nummer uden 0
Grækenland 30  områdenummer uden tallet '0' og abonnentens nummer
Holland  31  områdenummer uden tallet '0' og abonnentens nummer
Irland 352 områdenummer uden tallet '0' og abonnentens nummer
Italien 39  områdenummer og abonnentens nummer
Kroatien 385  områdenummer uden tallet '0' og abonnentens nummer
Letland  371  områdenummer og abonnentens nummer 
Litauen 370  områdenummer og abonnentens nummer
Luxembourg 352  abonnentens nummer
Norge 47  abonnentens nummer
Polen 48  områdenummer uden tallet '0' eller '8' og abonnentens nummer
Portugal 351  områdenummer uden tallet '0' og abonnentens nummer
Rumænien  40  områdenummer uden tallet '0' og abonnentens nummer 
Schweiz  41  områdenummer uden tallet '0' og abonnentens nummer
Slovakiet 421 områdenummer uden tallet '0' og abonnentens nummer
Slovenien 386  områdenummer uden tallet '0' og abonnentens nummer
Spanien 34  områdenummer og abonnentens nummer
Storbritannien  44  områdenummer uden tallet '0' og abonnentens nummer 
Sverige  46 områdenummer uden tallet '0' og abonnentens nummer 
Tjekkiet 420  områdenummer uden tallet '0' og abonnentens nummer
Tyrkiet 90  områdenummer uden tallet '0' og abonnentens nummer
Tyskland  49  områdenummer uden tallet '0' og abonnentens nummer  
Ungarn   36  områdenummer uden tallet '06' og abonnentens nummer
Østrig  43  områdenummer uden tallet '0' og abonnentens nummer
 

Modtag gode tips og tilbud

Vores nyhedsbrev er fuldt af tips, nyheder, tilbud fra ACSI samt reklamer fra omhyggeligt udvalgte partnere. Du modtager nyhedsbrevet maks. 1 gang om ugen.

Dine oplysninger er sikre og deles ikke med andre