Gå til hjemmesiden

Om Eurocampings

Aktuel, objektiv og pålidelig campingpladsinformation

Campingpladsspecialisten ACSI har siden 1999 stillet aktuelle, objektive og pålidelige campingpladsinformation online under navnet Eurocampings. Her finder du en fuldstændig oversigt over alle de af ACSI inspicerede campingpladser. Også visuelt får du her et godt indtryk af dine mulige feriedestinationer. Via Eurocampings.dk kan du nemt og hurtigt finde og booke en campingplads, der passer dig.


Nem søgning og booking

På Eurocampings.dk finder du information om flere end 9700 europæiske campingpladser. Ved at gøre brug af simple søgefunktioner, finder du de campingpladser, der lever op til dine krav og ønsker. Der er flere end 200 faciliteter at vælge imellem. Du kan også søge på kort, på stednavn eller på campingpladsnavn.

 

Hos nogle campingpladser kan du booke en campingplads eller bolig direkte online. De reserverbare campingpladser kan genkendes med den røde 'Book nu' -knap, som giver dig mulighed for at booke direkte. Vælg din campingplads eller din bolig og betal direkte online.

 

Hos de andre campingpladser, skal du sende en informationsformular eller en reserveringsforespørgsel. I begge tilfælde foregår dette automatisk på det sprog, som campingpladsejeren taler. Du behøver altså ikke selv at oversætte noget som helst.
 

Nem søgning og booking

Bedømmelser

Bedømmelser

Ud over blot at kigge på den objektive information, kan du også vælge at læse bedømmelserne af campingpladserne, før du foretager dit valg. Selvfølgelig har også du efter din ferie mulighed for at efterlade en bedømmelse, for på denne måde hjælpe andre besøgende. Du finder mere end 100.000 campinganmeldelser på Eurocampings.dk.


Vejret

På Eurocampings.dk er det også muligt at se vejrudsigter og klimatal. Dette viser med et øjeblik, i hvilken måned det bedste vejr forventes på og omkring din foretrukne campingplads. Det gør valg endnu lettere.

Vejret

ACSI Eurocampings på din telefon eller tablet

ACSI Eurocampings på din telefon eller tablet

Du kan naturligvis rådføre dig om Eurocampings.dk på dit mobile enhed. Hjemmesiden er lavet fuldt reagerende, hvilket betyder at den tilpasser sig din skærm, uden at det indvirker på brugen eller gør det vanskeligere at læse. Om du besøger Eurocampings.dk via notebook, tablet eller mobiltelefon, siden bliver altid vist tydeligt.

 

Vil du også bruge informationen fra ACSI offline på din mobile enhed? Så download vores ACSI Campingpladser Europa-app med deri information om 7.950 campingpladser i Europa, eller ACSI Great Little Campsites-app med 2.000 små og hyggelige campingpladser. Dermed er kortmateriale, campingpladsoplysninger og fotos, altid og overalt til rådighed!


ACSI Great Little Campsites

Vil du tilbringe din ferie på en lille, rustik campingplads? Lær ACSI Great Little Campsites at kende. De bedste små campingpladser findes på Greatlittlecampsites.co.uk og i ACSI Great Little Campsites-appen. Specielt designet til dem der holder af fredfyldte, hyggelige campingpladser med ikke flere end maksimalt 50 pladser.

Joint promotions, affiliates samt annonceringsmuligheder

Joint promotions, affiliates samt annonceringsmuligheder

Joint promotions, affiliates samt annonceringsmuligheder

Med mere end 10 millioner besøgende per år er Eurocampings.dk en ideel partner at arbejde sammen med. Drag fordel af succesen hos den største campingsøgemaskine i Europa gennem en joint promotion, et affiliate partnerskab eller ved en annonce på sitet eller i et nyhedsbrev.

Tag uforpligtende kontakt til os – mulighederne er praktisk taget ubegrænsede. For mere information omkring annoncer og affiliate partnerskab kan De bruge kontaktformularen. For mere information omkring joint promotions kan De tage kontakt til afdelingen Marketing & Sales (+31 488 452055).

Eurocampings.dk kan være bindeledet mellem Dem og millioner af camping-entusiaster – i ind- og udlandet!


Modtag gode tips og tilbud

Vores nyhedsbrev er fuldt af tips, nyheder, tilbud fra ACSI samt reklamer fra omhyggeligt udvalgte partnere. Du modtager nyhedsbrevet maks. 1 gang om ugen.

Dine oplysninger er sikre og deles ikke med andre