Gå til hjemmesiden

Inspektionsteam

Inspektionsteam

Korrekt information om campingpladserne lyder logisk, men er ikke en selvfølge. Der forandres meget på en campingplads: nye ejere, nye faciliteter, ændringer af toiletfaciliteter plus meget, meget mere. Disse ændringer kan få positiv men også negativ indflydelse på campingpladsens kvalitet. Som en af de få aflægger ACSI derfor konsekvent hvert år besøg på alle campingpladser i rejseføreren for at kontrollere forholdene.

Næsten 300 ACSI-inspektører kontrollerer hvert år mere end 9700 campingpladser i Europa. Det gør de på grundlag af en liste med næsten 200 faciliteter og andre punkter. Inspektørerne stiller endvidere en række spørgsmål til campisterne på pladsen. På denne måde kan de give en mere objektiv bedømmelse af forholdene, for eksempel natteroen på campingpladsen.

Konsekvenserne af corona på inspektionerne

ACSI har de sidste 56 år trofast besøgt og inspiceret alle campingpladserne i vores campingpladsguider og på vores hjemmesider hvert eneste år. I 2020 har vores inspektører på grund af coronakrisen dog ikke kunne foretage deres inspektionsbesøg forudgående for disse udgaver af campingguiderne ACSI. Til disse udgaver af guiderne har ACSI derfor set sig nødsaget til at udføre inspektionen per telefon eller e-mail. Vi takker dig for din forståelse.

Inspektionsteam

Hvis du ser en ACSI-årssticker ved receptionen, har ACSI-inspektøren selv sat den på. De fleste andre virksomheder sender en lignende mærkat til campingpladsen. Selv organisationer som ANWB (søsterorganisation til FDM) eller ADAC aflægger ikke hvert år besøg på campingpladserne, der er nævnt i deres rejseførere.

Der er inspektører, der udfører kontrol indtil begyndelsen af september. Hvis du altså kommer til en campingplads før den tid, kan det være, at den nyeste ACSI-sticker ikke er sat på endnu.

Modtag gode tips og tilbud

Vores nyhedsbrev er fuldt af tips, nyheder, tilbud fra ACSI samt reklamer fra omhyggeligt udvalgte partnere. Du modtager nyhedsbrevet maks. 1 gang om ugen.

Dine oplysninger er sikre og deles ikke med andre