Gå til hjemmesiden

Brugsanvisning ACSI Campingpladser Europa app

ACSI Campingpladser Europa appen hjælper dig med at finde en campingplads eller en autocamperplads, der lever op til lige netop dine ønsker og krav. Appen kan også bruges, uden at du har forbindelse med internettet, hvilket betyder, at du altid og overalt kan gøre brug af informationen om campingpladser og autocampingpladser.

Indholdsfortegnelse

 1. Sådan kommer du i gang
 2. Download appen
 3. At skaffe dig adgang til informationen i appen
 4. Download informationen
 5. Kortet
 6. Listen
 7. At søge
 8. Filtre
 9. Campingplads- og autocamperpladsinformation
 10. Menu
 11. At skrive en campingpladsbedømmelse
 12. Indstillinger
 13. At gøre brug af appen på flere apparater samtidigt
 14. Vigtigt at vide

1. Sådan kommer du i gang

Har du allerede downloadet ACSI Campingpladser Europa appen på dit apparat? Så gå til trin 3 i denne brugsanvisning. Du kan så få direkte adgang til campingplads- og autocampingpladsinformationen i appen.

 

Har du endnu ikke downloadet ACSI Campingpladser Europa appen? Så gå til trin 2. Her forklarer vi, hvordan du kan downloade appen på dit apparat.


2. Download appen

Du kan gratis downloade appen via Apple App Store (for iPhones og iPads) og via Google Play (for apparater med et Android styringssystem). Kig først, om dit apparat egner sig til appen. Under indstillinger kan du se, hvilken version dit styringssystem er. Appen er egnet til brug på smartphones og tablets (Android 5 og højere, iOS 10 og højere).

 

For at downloade appen, skal du åbne Google Play eller Apple App Store på dit apparat. Søg efter "ACSI Campingpladser Europa". Kan du ikke finde 'ACSI Campingpladser Europa' blandt søgeresultaterne? Så er dit apparat desværre ikke egnet til appen. Kan du se appen stå blandt resultaterne? Så download appen på dit apparat.

 

Google Play Apple App Store

ACSI Campingpladser Europa appen

OBS: Der er flere ACSI apps i butikkerne.

Du kan genkende ACSI Campingpladser Europa appen på den grønne firkant med deri de to røde trekanter i logoet (er vist her ved siden af).

 

I de nedenstående videoer viser vi trin for trin, hvordan du kan downloade ACSI Campingpladser Europa appen på dit apparat.

Installation på Android-enheder (Engelsk):

Installation på iOS-enheder (Engelsk):


3. At skaffe dig adgang til informationen i appen

For at kunne gøre brug af campingpladsinformationen (eller campingplads- og autocamperpladsinformationen) i ACSI Campingpladser Europa appen skal du først købe adgang til denne.

- Ved gratis at downloade ACSI Campingpladser Europa appen og så bagefter købe adgang til campingplads(- og autocamperplads)informationen.

 

Du kan også gøre brug af ACSI Campingpladser Europa appen uden en ACSI campingpladsguide. Du kan (gratis) downloade appen i en appstore, og herefter kan du i appen anskaffe dig enten en af de 9 landepakker eller den fuldstændige pakke med alle landene. For at give dig mulighed for at prøve appen først, får du 50 udvalgte campingpladser rundt om Gardasøen helt gratis. Kan du lide appen? Så kan du anskaffe dig den pakke, du godt kan tænke dig. Du køber adgang i et år. I løbet af det år modtager du gratis opdateringer.

 

Du køber adgang ved at åbne menuen (tryk på de tre horisontale streger) og gå til 'Køb & åben'. Tryk på den landepakke, som du ønsker dig. Der er forskel mellem blot campingpladsinformation (rækken til venstre) og campingplads- og autocamperpladsinformation (rækken til højre). Log herefter ind med din Apple- eller Google Play konto.

 

Har du endnu ingen konto? Så skal du først oprette en i Apple App Store eller Google Play.

 

Du betaler via Apple App Store eller Google Play og ikke direkte hos ACSI. Denne metode er pålidelig og sikker.

At skaffe dig adgang til informationen i appen

Download informationen

4. Download informationen

Under 'Downloads' står de landepakker, som du har adgang til. Du bestemmer selv, hvilke pakker (lande) som du vil gøre brug af. På denne måde kan du spare plads på dit apparat. Det er naturligvis også muligt at downloade alt, at slette downloads, samt at downloade dem igen. Dette kan du også gøre senere via menuen.

 

Du kan vælge om du downloader pakker med kun information om campingpladser eller pakkerne, hvor der udover campingpladsinformationen også er information om autocamperpladser. I rækken til venstre står pakkerne, der udelukket har campingpladsinformation (den røde knap) og i rækken til højre står pakkerne med autocamperpladsinformation (den gule/orange knap).

 

For at kunne downloade skal dit apparat have forbindelse med internettet. Der en god ide at gøre brug af Wi-Fi, når du downloader, for så går det en del hurtigere og sparer du på dit eget internetabonnement.

 

5. Kortet

Har du tændt for 'gps-funktionen' på dit apparat? Så kan appen se, hvor du befinder dig. Den blå cirkel på kortet viser, hvor du er. De campingpladser (og autocamperpladser), der befinder sig tættest ved, bliver vist i en list. Med søgeren, nedenunder til højre, kan du centrere din position på kortet.

 

Det er også muligt selv at indstille din position. F.eks. hvis der ikke er tændt for 'gps-funktionen', eller hvis du ønsker at finde en campingplads eller autocamperplads i nærheden af et andet sted. For at gøre dette, skal du gøre brug af det lille flag. Tryk på dette og placer det et sted på kortet. Tryk nu på v´et for at 'fastsætte den'. Du kan fjerne den igen ved at trykke på krydset. Du kan bruge dine fingere til at zoome ind og ud på kortet. Tryk på et af de små telte for at få information om campingpladsen. Teltet bliver da blåt, og du kan genkende den udvalgte campingplads i listen. Autocamperpladser bliver gengivet med et lille autocamper symbol.

 

Når du zoomer ind, er der nogle campingpladser, der har større telte. Dette er fremhævede campingpladser. Du kan også se en fremhævet campingplads med en anden farve. Det er en af 'ugens campingpladser'.

Kortet

Listen

6. Listen

I listen kan du se de campingpladser og autocamperpladser, der ligger tættest ved. Det er standard, at de bliver sorteret efter 'Anbefalet'. Du kan også vælge andre måde at sortere listen på; på afstand (i fugleflugt), på bedømmelser eller på pris.

 

Vil du gerne se den detaljerede information? Så tryk på en campingplads eller autocampingplads på listen. Du ser da først campingpladsen eller autocamperpladser på kortet. En campingplads kan genkendes på symbolet med det lille telt, en autocamperplads kan kenkendes på symbolet med autocamperen. Tryk endnu engang på campingpladsen eller autocamperpladser, og så bliver du bragt hen til den detaljerede information.


7. At søge

Oven over kortet er der et forstørrelsesglas. Hvis du trykker på det, ser du en skærm, hvor du kan indtaste et søgeord (campingpladsnavn, egnsnavn eller stednavn). Du kan også trykke på en af de lande, der bliver vist.

Hvis du gør brug af et søgeord, bliver der vist tre faneblade, som du kan bruge til at gøre søgningen endnu mere specifik; 'Campingpladser', Sted' og 'Land/Region'. Tryk herefter på et resultat, så bliver det vist på kortet.

Har du fundet en velegnet plads? På stadigt flere og flere campingpladser kan du reserverer plads direkte via appen. På denne måde er du sikker på at få din plads! For at kunne reservere plads, skal du have en fungerende netværksforbindelse.

At søge

Filtre

8. Filtre

Du kan finde en campingplads eller autocamperplads ved at gøre brug af filtrene, så du på den måde kan vise, hvad du foretrækker. For at gøre dette, skal du først aktivere filteret ved at ‘tænde’ for det. Ved at trykke på 'Søg' vender du tilbage til kortet og kan du se resultatet af din forfinede søgning. Ønsker du ikke længere at gøre brug af et filtre? Så sluk for det igen ved at trykke på 'sluk'.

 

Du kan se de filtre, du har indstillet, under 'Mine filtrer'. Der kan du også fjerne et filter ved at trykke på det i længere tid. Ønske du at fjerne alle filtre på en gang? Så 'Slet' dem alle. Appen husker de filtre, du har indstillet. Det er smart, når du næste gang skal søge. OBS: Hvis du aktiverer filtrene, så påvirker dette også resultaterne under ‘søg frit’.


9. Campingplads- og autocamperpladsinformation

Der findes detaljeret information om hver campingplads samt om hver autocamperplads, og denne information bliver på overskuelig måde vidst på en separat side.

 

Du kan tilføje en campingplads eller en autocamperplads til listen over dine favoritter ved at trykke på hjertet. Hvis du trykker på den lille bil, kan du se adressen, og kan du planlægge ruten til denne campingplads eller autocamperplads. Du kan bruge enten Google Maps, Apple Kort eller din egen navigationsapp til at gøre dette. Du forlader i så fald midlertidigt appen, men denne vedbliver med at være aktiv i baggrunden.

 

Du kan besøge nogle campingpladsers website, og på stadigt flere campingpladser kan du reservere plads direkte via appen. Du kan e-maile eller ringe til alle campingpladser, hvis dette er muligt med dit apparat. OBS: Du sender en e-mail direkte til campingpladsen og altså ikke til ACSI. Vi har ingen indflydelse på, hvordan campingpladsen reagerer.

 

Under fanen 'Generelt' kan du se alle oplysningerne ang. en campingplads, f.eks. åbningsperiode, meter over havets overflade og antal pladser. Via fanebladene kan du også se alle faciliteterne samt de bedømmelser, som andre campister har skrevet om campingpladsen. Det er også muligt selv at skrive en campingpladsbedømmelse. Hvis du ikke har nogen internetforbindelse, gemmer appen din bedømmelse og sender denne automatisk, så snart du igen har forbindelse med internettet.

Campingplads- og autocamperpladsinformation

Menu

10. Menu

Øverst til venstre på skærmen er der tre horisontale streger. Hvis du trykker på disse, åbner der sig en menu. Her kan du kigge på dine favoritter eller fjerne dem, tage dig af dine downloads (pakker) og se en symbolforklaring.

 

Har du iPhone eller en iPad? Så har du her også muligheden for at kigge på brugsanvisningen endnu engang, samt at sende feedback. For det meste modtager du intet svart på en indsendt feedbackformular, dine bemærkninger bliver brugt til at løse et problem eller til at forbedre appen. Har du et apparat med et Android styringssystem? Så finder du disse muligheder ved at trykke på de tre små firkanter øverst til højre eller på indstillingsknappen på dit apparat (nederst til venstre).


11. At skrive en campingpladsbedømmelse

Du kan skrive en campingpladsbedømmelse via appen. Søg først den campingplads, som du ønsker at skrive en bedømmelse af, og åben der fanebladet ‘Bedømmelser’. Tryk på knappen med ‘Skriv en bedømmelse af denne campingplads’, udfyld formularen og tryk på ‘Send’. Dette kan du også gøre uden at du har forbindelse med internettet. Appen bevarer nemlig bedømmelsen og sender denne automatisk så snart du igen starter appen og har forbindelse med internettet. Du modtager en bekræftende e-mail med information angående hvordan og hvornår bedømmelsen bliver offentliggjort.

 

Det er desværre for øjeblikket (endnu) ikke muligt at skrive en bedømmelse af autocamperpladser.


12. Indstillinger

Under 'Indstillinger' kan du indstille dine præferencer for appen. Du kan indstille sprog, vælge mil eller kilometer, eller bestemme om du vil gøre brug af det 'offline' eller 'online' kortmateriale. Når du ikke har forbindelse med internettet, gør du automatisk brug af det offline kortmateriale.

 

Har du et Android apparat, kan du finde indstillingerne øverst til højre ved at trykke på de små firkanter, eller ved at gøre brug af dit apparats indstillingsknap (nederst til venstre). Gør du brug af en iPhone eller iPad, kan du finde indstillingerne i menuen.

Indstillinger

13. At gøre brug af appen på flere apparater samtidigt

Du kan gøre brug af appen på tre apparater samtidigt. For at gøre brug af denne funktion, skal du gøre brug af din 'Min ACSI konto'.

 

Opret en konto på et af apparaterne (eller, hvis du allerede har en Min ACSI konto, så log ind med denne). Log herefter ind på et andet apparat med den samme konto. Appen genkender via kontoen hvilke landepakker, du kan gøre brug af. På denne måde kan du gøre brug af appen på din Android telefon, på din iPad (iOS)!


14. Vigtigt at vide

ACSI har tre smarte apps til brug på smartphones, tablets og bærbare computere. Sammenlign appsene for at se, hvilken der passer bedt til lige netop dig.

 

ACSI Campingpladser Europa app
ACSI Campingpladser Europa appen indeholder information om 9500 inspicerede campingpladser og kan udvides med information om yderligere 9000 autocamperpladser. Campingpladserne i denne app er også at finde i den hollandske guidebog ACSI Campinggids Europa. Mellem disse campingpladser er der også campingpladser, der tager imod det specielle CampingCard ACSI rabatkort i lavsæsonen. Dette står meldt i appen. De såkaldte ‘Great Little Campsites’ findes også med denne app. Informationen i ACSI Campingpladser Europa appen kan downloades i forskellige landepakker.

 

ACSI Great Little Campsites app
ACSI Great Little Campsites appen indeholder information om 1900 inspicerede, små campingpladser. Disse campingpladser har maks. 50 pladser. Du kan også vælge en pakke, der også har information om yderligere 9000 autocamperpladser.

 

CampingCard ACSI app
CampingCard ACSI appen har information om alle de over 3000 campingpladser, der accepterer CampingCard ACSI rabatkortet. Ved at vise dette rabatkort kan du i lavsæsonen campere på en af disse campingpladser til en fast, fordelagtig pris. Du kan også vælge en pakke, der også har information om yderligere 9000 autocamperpladser.


Har du stadig spørgsmål angående anskaffelse eller brug af app´en? Kig først under Kundeservice. Selekter produktet ´ACSI Campingpladser Europa app` samt hvilket emne, dit spørgsmål hører under. Kan du ikke finde dit spørgsmål her? Klik på ´Nej´ og udfyld kontaktformularen. Vi besvarer dit spørgsmål så hurtigt som muligt.

 

Google Play Apple App Store

Modtag gode tips og tilbud

Vores nyhedsbrev er fuldt af tips, nyheder, tilbud fra ACSI samt reklamer fra omhyggeligt udvalgte partnere. Du modtager nyhedsbrevet maks. 1 gang om ugen.

Dine oplysninger er sikre og deles ikke med andre