Gå til hjemmesiden

Naviger til campingpladsen

Naviger til campingpladsen

Når du gør brug af et navigationssystem, er det vigtigt at have campingpladsens GPS koordinater. På Eurocampings bliver GPS koordinaterne derfor oplyst for alle campingpladserne. Vores inspektører har målt koordinaterne fra campingpladsens indgang, så det kan ikke gå galt!

På ACSI Eurocampings website kan du også nemt gøre brug af Google ruteplanneren. For de, der stadig gør brug af rutebeskrivelserne, giver vi en beskrivelse af det sidste stykke hen til campingpladsen. Virkelig handy, for ikke alle campingpladser ligger ved en stor vej.

 

GPS-koordinater manuel indstilling

GPS-koordinaterne bliver såvel i guiden, som på hjemmesiden beskrevet i grader, minutter og sekunder. Så du kan sætte koordinaterne manuelt ind på dit navigationssystem. Kontroler da at dit navigationssystem står indstillet i grader, minutter og sekunder. Foran det første tal står N. Foran det andet tal står E eller W.

Disse GPS-koordinater må ikke uden tilladelse fra ACSI bruges til reklamer.

Rutebeskrivelse til campingpladsen

Ikke alle navigationssystemer er indstillet på en bil-campingvogn kombination. Derfor finder i guiden og på hjemmesiden også altid en rutebeskrivelse for de sidste par kilometer til campingpladsen. Og glem ikke at læse skiltene?! For den korteste vej er ikke altid den nemmeste vej.

Google Routeplanner

På fanebladet ‘kontaktinformationer’ på hjemmesiden, kan du ved hver enkel campingplads også planlægge din rute med hjælp fra Google routeplanner. Klik på linket og indfyld dit startsted.

Modtag gode tips og tilbud

Vores nyhedsbrev er fuldt af tips, nyheder, tilbud fra ACSI samt reklamer fra omhyggeligt udvalgte partnere. Du modtager nyhedsbrevet maks. 1 gang om ugen.

Dine oplysninger er sikre og deles ikke med andre