Gå til hjemmesiden

Brugsanvisning ACSI Great Little campsites app

ACSI Great Little Campsites er nu virkelig nemme at finde ved hjælp af denne handy app. Campingpladserne har ikke flere end 50 pladser og årligt bliver de inspiceret på omtrent 150 faciliteter. Specielt udviklet til de campister, der ønsker fred og ro og hygge!

Indholdsfortegnelse

 1. Download app'en
 2. At få begyndt
 3. Download campingpladsinformation
 4. Kortet
 5. Listen
 6. At søge
 7. Filtre
 8. Campinginformation
 9. Indstillinger
 10. Menu
 11. Bedøm en campingplads
 12. Vigtigt at vide

1. Download app'en

Du kan downloade app´en via Apple App Store (for iPhone og iPad) og via Google Play (for apparater, der gør brug af et Android styringssystem). Tjek først om dit apparat er egnet. Under indstillinger kan du se, hvilken version dit styringssystem er. App´en er nemlig kun egnet til iPhone 4 (og højere) og iPad 2 (og højere) med iOS 7 (og højere), samt smartphones og tablets med Android (version 4 og højere). Kan du ikke se appen i Google Play eller Apple App Store? Så er din enhed desværre ikke egnet til denne app.

For at downloade betaler du € 2,69 til Google eller Apple. Herefter har du så adgang til alle informationerne angående de omtrent 2000 små campingpladser. Du køber adgang for 1 år. I løbet af dette år modtager du gratis opdateringer.

Google Play badge App store badge


2. At få begyndt

Åben appen på din enhed. Det kan tage lidt tid at åbne. Derefter kommer du ind på et kort med 25 campingpladser i Dordogne. Via menuen kan du under ”Køb og Åbne” købe den komplette information.

Tryk på den landepakke, du gerne vil have. Log herefter ind med din Apple App Store eller Google Play adgangskode. Har du ikke nogen konto? Gå da først til iTunes Store eller Google Play for at lav en.

Du betaler via Apple App Store eller Google Play, og ikke direkte til ACSI. Denne metode er afprøvet og sikker.

Beginnen

Download landenpakketten

3. Download campingpladsinformation

Under “Downloads” står nu de købte landepakker. Her kan du downloade, slette og downloade påny. Her kan du også indstille om du ønsker at gemme informationen på SD kort eller på din enhed.*

Det er naturligvis muligt at downloade flere pakker, fjerne downloads eller downloade noget igen. Har du allerede anskaffet en pakke, behøver du ikke betale for denne en gang til.

For at kunne downloade, skal dit apparat være forbundet med internettet. Det er bedst at downloade informationen før afgang, med di negen, stabile wifi-forbindelse.

Har du de pakker, du gerne vil have? Tryk så på ´Søg en campingplads`.

* Kun tilgængelig fra Android 4.4.


4. Kortet

Har du aktiveret ´lokalisering´ på dit apparat? Så kan app´en nemlig se, hvor du befinder dig lige nu. Den blå prik på kortet viser, hvor du er. I listen kan du se de campingpladser, der ligger tættest på, hvor du befinder dig. Med den lille rude, nederst til højre, kan du centrerer din placering på kortet.

Det er også muligt at indstille din placering selv. F.eks. hvis du har slukket for ´lokalisering´ eller du gerne vil finde en campingplads, der ligger i nærheden af et andet sted. Brug flaget til at gøre dette. Tryk på det og placer det på et sted på kortet. Tryk herefter på hakket for at ´sætte den fast`. Du kan fjerne den igen ved at trykke på krydset.

Du kan zoom ind og ud på kortet. Tryk på et af de små telte for at læse information om campingpladsen. Teltet bliver så blåt, og du kan genkende de udvalgte campingpladser på listen.

De kaart

Lijstweergave

5. Listen

På listen kan du se de campingpladser, der ligger tættest ved.  Som standard står denne sortering på `Anbefalet`. Du kan også vælge en anden sortering: afstand ( i fugleflugt), vurdering eller pris.

Vil du gerne have detaljeret campingpladsinformation? Tryk på en campingplads på listen. Først ser du, hvor campingpladsen ligger på kortet, hvor du kan genkende den på det blå telt. Hvis du klikker endnu engang på campingpladsen, kommer den detaljerede information til syne.


6. At søge

Ovenover kortet er der et forstørrelsesglas. Hvis du trykke på dette, viser der sig en skærm, hvor du kan udfylde et søgeord (campingpladsnavn, region eller stednavn). Du kan også trykke på et af landene, der bliver vist.

Hvis du bruger et søgeord, viser der sig tre bjælker, hvormed du kan specificere dit resultat; Campingpladser, Sted og Land/Region. Tryk herefter på resultat, og det bliver vist på kortet.

Zoeken

Filters

7. Filtre

Du kan også finde en campingplads ved at gøre brug af filtre, så du på denne måde kan finde præcis det, du søger. For at kunne gøre dette, skal du først aktivere filteret ved at sætte dette på ´tænd´. Ved at trykke på ´Søge´ vender du tilbage til kortet, hvor du kan se resultatet af din filtrering. Ønsker du ikke at gøre brug af et filter? Sluk for dette ved at indstille det på    ´sluk´.

Du kan finde de filtre, du tidligere har udfyldt, under ´Mine filtre´.  Der kan du også fjerne et filter ved at holde det indtrykket. Vil du gerne fjerne alle filtre på en gang? Gør da brug af ´Slet´. App´en gemme de filtre, du har indstillet.  Det er nyttigt, når du igen skal søge.

Vær opmærksom på: Aktiverer du filteret, så har det også indflydelse på resultaterne i ´søg frit’.


8. Campinginformation

Der er detaljeret information om enhver campingplads, og denne information bliver vist på en overskuelig måde på sin egen side.

Du kan også gøre en campingplads til favoritcampingplads ved at trykke på hjertet. Ved at trykke på den lille bil, kan du se adressen, og kan du planlægge ruten til campingpladsen. Herfor kan du bruge Google Maps eller Apple kort eller din egen navigations-app. Du forlader i så fald midlertidigt app´en, som dog bliver ved med at fungere i baggrunden.

Nogle af campingpladserne giver dig mulighed for at besøge deres webside. Det er muligt at e-maile eller ringe til alle campingpladserne ved hjælp af dit apparat. Vær opmærksom på; du sender en mail direkte til campingpladsen og altså ikke til ACSI. VI har ikke nogen indflydelse på campingpladsens reaktion.

I bjælken 'Generelt' kan du læse gennerelle oplysninger om campingpladserne, såsom åbnings- og acceptperioden, højdebeliggenheden og antallet af pladser. Via bjælken kan du også se, hvilke faciliteter, der er, og læse andre campisters vurderinger. Det er også muligt selv at efterlade en campingpladsbedømmelse. Hvis du ikke har nogen internetforbindelse gemmer appen din bedømmelse, og indsender den automatisk når du igen har forbindelse.

Campinginformatie

Instellingen

9. Indstillinger

Via 'Indstillinger' kan du indstille, hvordan du foretrækker at gøre brug af app´en. Du kan bl.a. indstille sprog, vælge mil eller kilometre eller om du vil gøre brug af kortene ´online´ eller ´offline´. På de tidspunkter, hvor du ikke har nogen forbindelse til internettet, bliver der automatisk valgt at gøre brug af kortene ´offline´.


10. Menu

Øverst til venstre på skærmen er der tre horisontale streger. Hvis du trykker på disse, åbner der sig en menu. Der kan du se og slette dine favoritter, håndtere dine downloads (pakker), en afkortet brugsanvisning og symbolnøgle, og via ”kontakt” sende os feedback.

Menu

11. Bedøm en campingplads

Nu kan du også give en campingpladsbedømmelse via app´en. Find den campingplads, du ønsker at bedømme. Åben fanen ´Bedømmelser`, tryk på knappen `Bedøm denne campingplads`, udfyld formularen og tryk på `Send`. Dette kan du også gøre, selvom du ikke har internetforbindelse. App´en gemmer nemlig din udfyldte bedømmelse og sender den automatisk, når du åbner app´en mens du har internetforbindelse. Du modtager herefter en bekræftende e-mail med information angående placering af bedømmelsen.


12. Vigtigt at vide

ACSI Great Little Campsites app indeholder omtrent 2000 små campingpladser. I alt inspicerer ACSI næsten 10000 campingpladser. Du kan ikke bruge denne app til at søge efter campingpladser, der tager imod CampingCard ACSI.

Campingpladsinformationen i app´en bliver opdateret. Derfor er det en god ide at købe en opdatering. Således forhindre du uønskede overraskelser, for der kan forandre sig en hel del på en campingplads i løbet af et år.

Har du stadig spørgsmål angående anskaffelse eller brug af app´en? Kig først under Kundeservice.

Google Play badge App store badge

Modtag gode tips og tilbud

Vores nyhedsbrev er fuldt af tips, nyheder, tilbud fra ACSI samt reklamer fra omhyggeligt udvalgte partnere. Du modtager nyhedsbrevet maks. 1 gang om ugen.

Dine oplysninger er sikre og deles ikke med andre