Gå til hjemmesiden

CampingCard ACSI

Under Deres søgning efter en egnet campingplads, kan De støde på det blå CC logo. Dette vil sige, at campingpladsen accepterer CampingCard ACSI, som er rabatkortet til lavsæsonen. ACSI er initiativtageren til dette rabatkort. Derved gør campingspecialisten campister i stand til at overnatte før og efter højsæsonen på flere end 3.600 campingpladser til reducerede, faste priser. Produktet er på kort tid blevet virkelig populært hos campingpladser og feriegæster.


Guides

ACSI udgiver en speciel guide udelukkende med de campingpladser, som accepterer kortet. Denne guide får De gratis ved anskaffelsen af CampingCard ACSI.

Sådan virker CampingCard ACSI

Efter anskaffelsen af rabatkortet udfylder De bagsiden fuldstændig og viser kortet ved ankomsten på campingpladsen. De betaler € 12,-, € 14,-, € 16,-, € 18,- eller € 20,- per nat. Ved betalingen viser De endnu engang kortet. De behøver derfor ikke at udføre nogen administrative handlinger eller at betale på forhånd.


Inklusive

Prisen for overnatning er gyldig for én plads og et ophold for to personer. De kan overnatte med bil + autocamper + fortelt, bil + camplet, bil + telt, eller camper med baldakin. Derudover er det inklusive elektricitet, et varmt brusebad per dag og et ophold for 1 hund (dersom det er tilladt på campingpladsen). For mere information omkring priserne, og omkring de ting der ikke er inkluderet, henvises De til hjemmesiden for CampingCard.

Inklusive 655 campingpladser hvor maks. 3 børn (op til 6 år) er inkluderet i samme pris.


Abonnement

Lige nu er det også muligt at abonnere på CampingCard ACSI. Derved får De fordelen af en god rabat, med guiden automatisk tilsendt hvert eneste år. Via vores webshop kan De nemt tegne et abonnement.

Vigtigt! Udelukkende de campingpladser som har det blå CC logo, accepterer CampingCard ACSI. Vores inspektører besøger årligt omkring 9900 campingpladser og på flere end 3.600 af disse kan De bruge rabatkortet.Modtag gode tips og tilbud

Vores nyhedsbrev er fuldt af tips, nyheder, tilbud fra ACSI samt reklamer fra omhyggeligt udvalgte partnere. Du modtager nyhedsbrevet maks. 1 gang om ugen.

Dine oplysninger er sikre og deles ikke med andre

Camping virkelig åben? Gør Corona Camping Check | Bliv informeret om camping i Corona tid