Gå til hjemmesiden

Aquadis Loisirs

Camper i naturen mellem søer og floder …


Trænger du til at komme lidt væk fra dagligdagen og bare nyde livet? 

De fleste af vores campingpladser ligger ved en sø eller en flod i fredfyldte omgivelser og i pragtfuld, uberørt natur. Lad dagligdagen blive derhjemme lidt, nyd at indånde den rene udendørsluft og kom til dig selv igen … 

Få unikke oplevelser sammen med hele familien

På alle vores campingpladser eller lige i nærheden af dem, er der talløse mulige fritids- og udendørsaktiviteter. Tænk bl.a. på vandreture, geocaching (skattejagter med en gps modtager), cykelture, ride på mountainbike, fiske, stå på vandski, sejle, funtubing, sejle i kano og kajak, hesteridning samt tage på udforsking ud i området. 

Hyggeligt og sikkert

På vores små campingpladser er gæsterne sat i højsædet. Vores team gør alt for at opfylde dine ønsker og er behjælpelige med at udvælge ture og aktiviteter, som passer bedst til lige netop dig. Hos os hersker der altid en hyggelig familiestemning!

Komfort og fremragende service

Vores campingpladser har alle de facilitter, du har brug for: Fjernsyn i udlejningsboligerne, fritidsområder, lille supermarked, swimmingpool med snackbar/bar, gratis autocamper serviceområde, asfalterede pladser … og meget, meget mere!

Kom snart og erfar selv Aquadis Loisirs stemningen og nyd hele året rundt godt af vores gode tilbud!
 

Modtag gode tips og tilbud

Vores nyhedsbrev er fuldt af tips, nyheder, tilbud fra ACSI samt reklamer fra omhyggeligt udvalgte partnere. Du modtager nyhedsbrevet maks. 1 gang om ugen.

Dine oplysninger er sikre og deles ikke med andre