Gå til hjemmesiden

Camping Château de Lacomté ****

Almene oplysninger

Camping Château de Lacomté er en campingplads i Carlucet, Lot. Denne terrassecampingplads og campingplads med skrånende område har pladser der er afmærkede, med skygge, uden skygge og pladser med en smule skygge.Det er muligt at leje mobil homes og bungalows. Campingpladset har et sportsområde.

Vis mere

På Château de Lacomté gælder følgende regler for husdyr:
- Hund(e) er tilladt(e) i lavsæsonen (hvis holdt i snor).
- Hund(e) er tilladt(e) i højsæsonen (hvis holdt i snor).

For den sporty feriegæst har campingpladsen forskellige cykelruter.For dem, der ønsker at slappe af efter en travl dag, er der et skønhedscenter på pladsen.Campingpladsen har en udendørs swimmingpool.

Du behøver ikke altid selv stå for madlavningen, for på campingpladsen er der en et pizzeria og en restaurant (med stort udvalg) aanwezig.På campingpladsen kan du også købe frisk brød.Du har mulighed for at gå på Internettet, for der er trådløst Internet

Findes også i ACSI Campingpladser Europa app

Vejledende pris 38,00 €

Campingpladsens åbningsperiode + din ferieperiode

januar 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
februar 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
marts 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
april 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
maj 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
juni 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
juli 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
august 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
september 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
oktober 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
november 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
december 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.

31 Camping åben

31 Campingpladsen er lukket

31 Valgt dato

Detaljeret information over campingpladsen

R. Goossens

Denne inspektør besøger hvert år Camping Château de Lacomté og inspicerer campingpladsen ud fra omtrent 200 faciliteter og andre fokusområder. Inspektøren arbejder for ACSI og arbejder altså ikke for campingpladsen.

- Inspektør Fru R. Goossens
R. Goossens

Inspektør Fru R. Goossens

Ring til denne inspektør

Ring til +32(0)476352275
Indlæser, vent venligst...

Gennemsnitlig bedømmelse: 7,7

Tilføj en bedømmelse
Bad og toilet
Mad og drikke

Angela, på denne campingplads i september 2012


Google Oversættelse

Rejseselskab: Par

Third visit in three years. Great site for a very quiet and relaxing holiday. Many places of interest nearby.

Mullins, på denne campingplads i juni 2012


Google Oversættelse

This evaluation has been obtained by our inspector from a questionnaire at the camp site.

Russell, på denne campingplads i juni 2012


Google Oversættelse

This evaluation has been obtained by our inspector from a questionnaire at the camp site.

David Lowe, på denne campingplads i juni 2012


Google Oversættelse

Rejseselskab: Senior(par)

Stayed 2 wks at end of June '12, having pre-booked through Caravan Club. Excellent location, rather isolated. Quiet, lots of wildlife, peaceful. Site was clean and tidy throughout, including toilets and showers. Excellent swimming pool. Our pitch was generous in size, gently sloping, but some were much smaller and quite steep. Water,drainage & electric(10A) on all pitches, but drainage point didn't work well and was too high to drain into by gravity - pity! Washing machines (expensive) very poor for first week, suddenly replaced by two new ones just before club inspector arrived! Weekly quiz night good opportunity to meet people, but barbecue night had poor, overcooked food, quite expensive and live music much too loud. Minimal items available in 'shop' and morning bread/croissants were poor quality(frozen?). Biggest problem was the unpleasant, arrogant owner who was much more interested in taking customers' money than in giving good, friendly, service. Sadly will not return.

David Archbold, på denne campingplads i juni 2012


Google Oversættelse

Rejseselskab: Par

This is the second time that we have stayed at Chateau de Lacomte. On our first visit two years ago, we stayed for one week; this time we have been here for over two weeks. This is a well maintained site set in beautiful surroundings. There is easy access to many interesting and attractive places - if all you want to do is relax, then the swimming pool and loungers are all you need. I have read some disappointing comments and wonder if the authors have been staying at the same site. Our hosts and the staff are charming and polite. The bar and restaurant are good. We will return in the future - so should you.

Sam Copson, på denne campingplads i maj 2012


Google Oversættelse

Rejseselskab: Par

Having recently spent a fabulous 5 days here, we have to say that we could not have asked for more. The location is stunning and a fab base from which to explore. The owners and staff could not have been more friendly, nothing was too much trouble, and the level of cleanliness was superb on what is a beautiful, well maintained site. The food was wonderful, and the band night is an absolute must -ours included a BBQ, but apparently they also do curry nights as well as quizzes. Having been in the hospitality trade for a number of years ourselves, we appreciate more than most what it takes to run something of this scale to the standard that Sheila & Stuart maintain, and we highly recommend that you include this place in your travels.
As for Nickys \\\"review\\\" below, might I politely suggest that they only post reviews of places they have visited recently, rather than over 2 years ago, as it could be misleading, thankfully we read it and ignored it, so should you!

James Oliver, på denne campingplads i maj 2012


Google Oversættelse

Rejseselskab: Par

My Wife and I are staying at this beautiful peaceful site at the moment. The facilities are excellent. Even though it is low season there is Fresh bread every morning, the restauarant is open & the food is of a very high standard and very well priced. Same goes for the bar. Take-aways also availalble. This site is up and running as if it were high season, so for the CCA-price er night it is amazing value. Pool is superb. Sheila & Stuart are very helpful & friendly as are their staff. Shower block beautiuflly clean and site very well kept. Area is fantastic, we highly recommend a visit to Rocamadour & the market at Cahors on Wednesday morning. We were only going to stay for one night as the reviews put us off; but we are now staying for two weeks as the site is really lovely & the area is amazing. We highly recommend a visit & have booked to come back in the Summer as it is Adult Only.

David Oliver, på denne campingplads i juli 2011


Google Oversættelse

Rejseselskab: Senior(par)

I have just read with amazement the reviews on Chateau de Lacomte. My wife & I discovered this site 5 years ago before they changed to Adult Only (excellent decision) and have now visited it 6 times. We have always found the owners to be first rate hosts, nothing too much trouble. The site is wonderfully quiet & the pitches are a good size & fully serviced, the amenities block is always very clean, they don't supply toilet paper like most sites now. The pool is superb & the restaurant is a real delight, not what you expect on a campsite.
We would strongly recommend this site as it's one of the best.
With regard to the other reviews, I accept that everybody has an opinion, but if satellite tv is so important why go away.
We suggest that people looking for peace & quiet try it for themselves, even if only for a couple of nights, actually don't, that way it won't become overcrowded.

David & Ruth Pringle, på denne campingplads i juli 2011


Google Oversættelse

Rejseselskab: Senior(par)

We stayed at Chateau de Lacomte twice last summer, the first time we booked an overnight (4th July) on our way down to The Med where we had booked 3 weeks. We liked Chateau de Lacomte and stayed 3 nights instead of 1, on our arrival we were warmly welcomed by Sheila, who is also responsable for producing the excellent food served in the restaurant. We were shown to our pitch by Stuart (Sheila & Stuart own the site) who helped us positon and unhitch our caravan, as I don't like reversing and our motormover was damaged coming off the ferry. The site is very relaxing (apart from 1 or 2 of the other guests who seem to forget that they have chosen a camping holiday and not a 5 star hotel) we swam in the beautiful pool and had dinner on the terrace. Stuart even repaired our motor mover for us, it worked perfectly ever since. All in all an excellent stay, unlike the site at the Med, we stayed 4 nights and came back to Chateau de Lacomte and I have just booked 4 week for this July

Geoffrey Baillon, på denne campingplads i juli 2011


Google Oversættelse

Rejseselskab: Senior(par)

We had booked for 7 nights from 6 July 2011 through the Camping and Caravan Club. Due to technical difficulties I rang the site on Monday 4 July to see if we could arrive early. Mr Coe stated that they were almost full, so I said not to worry we would go somewhere else for two days. Then a pitch became available! So we arrived and accepted the pitch allocated No. 7. It was poor no grass, but soil and stones and a big slope. the following day having fully set up, we found a large number of pitches unoccupied. These were very good covered in grass and level. The hot water at the shower and washing facilities was non existent. The washing machines were in a very poor condidtion, a charge of 5 euros.
There were at least 2 broken toilet seats for 7 days. Then to top it all a notice was displayed that as of 8 July no toilet paper would be supplied and to bring your own.This site is definitely not a 4 Star and we will not be returning. Our expectations were certainly not met.

Almene oplysninger

Vejledende pris 1
38,00 €
01-05-2018 til 15-09-2018
12 ha
Højde over havets overflade
Antal turpladser
86 (110 - 140m2)
Antal pladser til autocampere
Antal ferielejligheder

* Faciliteter, der er fremhævet med fed skrift er ikke inkluderet i overnatningsprisen. Hertil må der betales ekstra. (Det betyder dog ikke at faciliteter, der ikke er fremhævet med fed skrift nødvendigvis er gratis).

Populære faciliteter
  • Udendørs swimmingpool
    • overflade:300 m2
  • Hund(e) højsæson (hvis i snor)
    • Maks. antal:1
  • ACSI Club ID accepteres som identitetsbevis
  • Faste campingvogne
    • antal:4
  • WiFi zone
    • wiFi zone gratis
Ved receptionen
  • ACSI Club ID accepteres som identitetsbevis
  • Reservering anbefales i højsæson
  • Sprog, der tales i receptionen (i højsæsonen)
    • sprog:engelsk | fransk
  • Hund(e) højsæson (hvis i snor)
    • Maks. antal:1
  • Hund(e) lavsæson (hvis i snor)
    • Maks. antal:1
  • Campingvogn tilladt
  • Telt tilladt
  • Lille ekstratelt tilladt
  • Autocamper tilladt
  • Dobbeltaksler tilladt
  • Barbecue tilladt
    • grill-type:kul | elektrisk | gas
  • Kun voksne er tilladte
  • Hund(e) højsæson (hvis i snor)
    • Maks. antal:1
  • Hund(e) lavsæson (hvis i snor)
    • Maks. antal:1
Sanitære faciliteter
  • Håndvask: koldt vand
  • Opvarmede bad/toiletfaciliteter
  • Individuelle vaskekabiner: varmt vand
  • Individuelle vaskekabiner: koldt vand
  • Siddetoiletter
  • Tømning af kemi-toiletter muligt
  • Brusebade: varmt vand
Bund og beplantning
  • Pladser med megen skygge
  • Pladser med en smule skygge
  • Pladser uden skygge
  • Afgrænsede pladser
  • Græsbevokset
  • Terrasseformet campingplads
  • Hård jord
  • Kuperet terræn
Vask, opvask, madlavning
  • Køkkenvask med varmt vand
  • Køkkenvask med koldt vand
  • Vaskemaskine(r)
  • Vaskekumme til tøj: koldt vand
  • Vaskekumme til tøj: varmt vand
  • Tørretumbler
  • Strygefaciliteter
Mad, drikkevarer og fødevarer
  • Friskbagt brød kan købes på campingpladsen
  • Begrænset tilbud af levnedsmidler
  • Restaurant (med varieret menukort)
  • Pizzeria
  • Måltider til afhentning
  • Bar
  • Frysning af køleelementer
  • Der kan fås køleis
Udlejes på eller ved campingpladsen
  • Faste campingvogne
    • antal:4
  • Bungalows/hytter
    • antal:5
  • Køleskabe
  • Udendørs swimmingpool
    • overflade:300 m2
  • Græsplæne til solbadning
  • Beauty center
  • Massage
Til børn
  • Opholdsrum
  • Intet animationsprogram
Sport og spil
  • Bordtennisbord
  • Multisportsplads
  • Tennis
  • Pétanque
Fritid (voksne)
  • Animationsprogram: Voksne (min. 2x om ugen -højsæson)
    • sprog:engelsk | fransk
    • periode:12-05/15-09
  • Cykelruter, der starter ved campingpladsen
    • sværhedsgrad:gennemsnitligt
  • Markerede vandreruter ved campingpladsen
    • sværhedsgrad:gennemsnitligt
  • Opholdsrum
  • (Pool)billard
  • Tv
Campingpladsens beliggenhed
  • Tæt ved frakørsel motorvej (< 10 km)
    • afstand:8 km
  • Indkøbsmuligheder
    • afstand:9 km
For campister
  • Autocamper tilladt
  • Specielle pladser til autocampere
    • pladser med hård belægning for campingbiler
    • Overflade:140 m2
    • Antal:4
  • Også egnet for campingbil > 8m og > 4 ton
    • længde:13
Faciliteter på campingpladsen
  • Vandtilslutning på/ved pladsen (max. 15 m)
  • Spildevandsbortledning på/ved pladsen (max. 15 m)
  • Også egnet for campingvogne > 5,5m, eksklusiv træk
  • El tilslutning %s amp. muligt
    • Mak. strøm:10 ampère
  • Euro-stik nødvendig
  • Belyste stier og veje
  • Bevogtet område
  • Roligt dag og nat
Adresse og rute

Vil du booke Camping Château de Lacomté eller have yderligere information? Det kan du via nedenstående oplysninger.

  • Camping Château de Lacomté
    46500 / Carlucet

  • Download GPS-koordinater
    Vælg dit navigationssystem:

    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Google routeplanner

    44°43'42"N 1°35'48"E
  • A20, frakørsel 56 mod Figeac (D802). I rundkørslen mod Gramat(D807). Drej efter ca. 3 km til venstre ad D32 og kør mod Carlucet. Campingpladsen er skiltet.

  • Obs! Siden 13 juli 2015 er det forbudt for franske campingpladser at opsætte egne vejvisningsskilte. Det er tilrådeligt at bruge GPS-koordinaterne til at finde campingpladsen.

  • Kontakt

Tag kontakt

Vis på kort
Vejret på denne campingplads



19 / 03



20 / 03



21 / 03



22 / 03



23 / 03



24 / 03



25 / 03

Max. 8.9° 6.8° 8.6° 8.8° 9.7° 10.1° 11.6°
Min. 1.1° -0.8° -2.2° -2.9° 2.3° 1.9°
Nedbør 90% 5% 5% 15% 60% 80% 65%
Vindretning ZO N N NV SV V V
Vindkraft 3 4 4 2 3 2 2

Gennemsnitlig temperatur


Relativ fugtighed Nedbør (mm) Soltimer
Jan. 84% 44 3
Feb. 80% 35 5
Mar. 70% 53 6
Apr. 72% 110 6
Maj 72% 79 7
Jun. 70% 66 8
Jul. 72% 89 8
Aug. 72% 62 8
Sep. 76% 73 7
Okt. 83% 65 5
Nov. 88% 90 3
Dec. 86% 64 3
Anmodning om information

ACSI Eurocampings sender din forespørgsel videre til "Camping Château de Lacomté".

Bemærk venligst at du anmoder om information. Du kan ikke reservere direkte med denne formular. Du får direkte kontakt med campingpladsen og ACSI Eurocampings kan ikke påvirke det videre forløb.

1 Anmodning om information Hvad vil du gøre ?
Stil dit spørgsmål:
(på landets sprog hvor campingpladsen ligger, eller på engelsk)
2 Deres oplysninger

3 Din forespørgsel
På hvilke sprog ønsker du at modtage svar? Vær opmærksom på, det kan godt være, at campingpladsen ikke kan svare på dette sprog.