Gå til hjemmesiden

Del din mening og vind måske en iPad!

win een ipad

1. Dine erfaringer

Mange campister vil gerne tage godt forberedt på rejse. Du kan hjælp dem ved at give en bedømmelse og fortælle om dine oplevelser. For nogle gange er det fantastisk at være på campingferie, og nogle gange er det mindre dejligt.

2. Din campingplads

Gør brug af søgeboksen, som du kan se her nedenunder til at søge den campingplads, du besøgte. Vælg din campingplads i listen, der automatisk bliver genereret.

3. Din bedømmelse

På campingpladsens side kan du se feltet med 'Bedømmelser'. Åben dette og klik herefter på knappen 'Tilføj en bedømmelse'. Og lad os vide, hvad du syntes om campingpladsen!

4. Din kode

Gem ikke at indtaste den kode, som du har modtaget! Det kan du gøre på bedømmelsesformularen. Så deltager du automatisk i konkurrencen om en af de smukke priser!

Søg her den campingplads, som du gerne vil bedømme


Regler og betingelser

Din bedømmelse bliver kontrolleret og først efter at den er blevet godkendt, vil den blive placeret på websitet. Der gælder de følgende regler for at kunne placere en campingpladsbedømmelse på Eurocampings.eu

Generelt

 • Den af dig oplyste information er så vidt du ved korrekt.
 • Dit bidrag er objektivt, er ikke sårende og indeholder ikke sjofelt sprogbrug.
 • Du gør ikke brug af de her førnævnte muligheder til kommercielle formål.
 • CampingCard ACSI har ret til at fjerne din bedømmelse, samt til at tilpasse den en smule uden dog at det væsentlige indhold af din bedømmelse bliver forandret. Ting såsom beløb og henvisninger til andre firmaer end ACSI vil blive fjernet fra bedømmelsen.
 • Ønsker du at protesterer mod en mening, kan du gøre dette ved at sende en e-mail fra denne side.
 • Du har selv overnattet på campingpladsen, og din bedømmelse er ærlig og objektiv.
 • Du oplyser det navn, hvormed du stod indskrevet på campingpladsen.
 • Det er ikke tilladt at henvise til andre campingpladser.
 • Rubrikken meninger / kundebedømmelser er ikke ment som et sted, hvor man stiller spørgsmål eller diskuterer.
 • Den af dig skrevne bedømmelse er en selvstændig enhed og henviser ikke til andre bedømmelser.
 • Giv en tydelig forklaring. Især hvis din bedømmelse er enten meget positiv eller meget negativ, skal du sørge for, at du forklarer din holdning tydeligt.
 • Pr. familie eller gruppe må der kun gives en enkelt bedømmelse pr. år. Har du besøgt flere campingpladser, må du gerne bedømme dem alle sammen.
 • ACSI forbyder at bedømmelserne bliver brugt til at føre smedekampagne mod campingpladser. Du løser ikke din klage på denne måde, og det har ingen merværdi for andre campister. Tal først med campingpladsens ejer eller medarbejder om din klage. Hvis du ønsker at give ACSI besked om en klage, så kan du bruge kontaktformularen til at gøre dette.

Konkurrencebetingelser Bedømmelser flyer konkurrence

1. Hvem udlodder iPadden?
Apple iPadden bliver udloddet af ACSI Publishing BV.

2. Hvordan bliver vinderen udvalgt?
Vinderen af konkurrencen bliver udvalgt ved lodtrækning. Efter konkurrenceperioden bliver en enkelt vinder belønnet med en iPad. Vinderen bliver informeret herom på den oplyste e-mailadresse. Yderligere information om fremsendelse af prisen bliver ligeledes oplyst via e-mail. Tabere får ikke besked.

3. Hvem må deltage?
Enhver person på 18 år eller ældre må deltage i konkurrencen. ACSI medarbejdere og deres familie må ikke deltage i konkurrencen. ACSI har til enhver tid ret til at udelukke deltagere, der udøver eller prøver på at udøve bedrageri, fra konkurrencen og muligheden for at vinde en pris.

4. Hvad kan man vinde, og hvor mange priser er der?
Ved at deltage i konkurrencen har du chance for at vinde en Apple iPad. Blandt alle deltagerne bliver der udloddet en enkelt iPad.

5. Start- og slutdato
Konkurrencen begynder 1. januar 2021 og slutter 31. december 2021. Når konkurrenceperioden er udløbet, vil der blive bekendtgjort en enkelt vinder.

6. Hvordan deltager man?
For at deltage i konkurrencen skal du på www.eurocampings.eu gå til den campingplads, som du ønsker at give en bedømmelse. Under 'Tilføj en bedømmelse' fortæller du, hvordan dine erfaringer med campingpladsen var. Nederst på denne side står der ‘Promotion code’. Her skal du udfylde kampagnekoden. Du finde denne kode på konkurrenceflyeren. Når du har udfyldt koden, deltager du i konkurrencen om at vinde en iPad.

7. Må man deltage flere gange?
Ja, hver separat foretaget bedømmelse er en separat deltagelse. Hver gang du foretager en bedømmelse, udfylder du blot kampagnekoden igen, og deltager du på denne måde i konkurrencen endnu en gang.

Alle de personlige oplysninger, som deltagerne oplyser i forbindelse med deltagelse i konkurrencen, er strengt fortrolige og bliver behandlet i overensstemmelse med den gældende privacy-lovgivning. Ved at deltage i konkurrencen accepterer deltagerne, at deres navn af organisatoren kan blive publiceret som vinder af denne konkurrence. ACSI har ret til (uden grund) at ændre på disse konkurrencebetingelser samt helt at annullere konkurrencen.

Modtag gode tips og tilbud

Vores nyhedsbrev er fuldt af tips, nyheder, tilbud fra ACSI samt reklamer fra omhyggeligt udvalgte partnere. Du modtager nyhedsbrevet maks. 1 gang om ugen.

Dine oplysninger er sikre og deles ikke med andre