Gå til hjemmesiden

Pencelli Castle Car. & Cp. Park *****

Almene oplysninger

Pencelli Castle Car. & Cp. Park er en campingplads i Brecon, Powys, beliggende ved en flod/å. Denne campingplads har pladser der er afmærkede, med skygge, uden skygge og pladser med en smule skygge.Campingpladset har et sportsområde.

Vis mere

For den sporty feriegæst har campingpladsen forskellige cykelruter.

På campingpladsen kan du også købe frisk brød.Du har mulighed for at gå på Internettet, for for på 80 % af campingpladsen kan du koble dig på Internettet med din egen computer.

Findes også i ACSI Campingpladser Europa app

Vejledende pris 34,00 €

Campingpladsens åbningsperiode + din ferieperiode

september 2017
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
oktober 2017
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
november 2017
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
december 2017
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

31 Camping åben

31 Campingpladsen er lukket

31 Valgt dato

Detaljeret information over campingpladsen

R.P. Schweinsbergen

Denne inspektør besøger hvert år Pencelli Castle Car. & Cp. Park og inspicerer campingpladsen ud fra omtrent 200 faciliteter og andre fokusområder. Inspektøren arbejder for ACSI og arbejder altså ikke for campingpladsen.

- Inspektør Hr. R.P. Schweinsbergen
R.P. Schweinsbergen

Inspektør Hr. R.P. Schweinsbergen

Ring til denne inspektør

Ring til +31(0)228797990
Indlæser, vent venligst...

Gennemsnitlig bedømmelse: 8,4

Tilføj en bedømmelse
Bad og toilet
8,7
Personale
8,7
Pris/kvalitetsforhold
7,5
Standplads
8,7
Indkvartering
8,5
Børnevenlighed
8,0
Mad og drikke
7,5
Omgivelser
8,7

Lubbers, på denne campingplads i juni 2015

8,2

Google Oversættelse

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

Fam de Groot, på denne campingplads i maj 2015

8,7

Google Oversættelse

Rejseselskab: Senior(par)

De weg erheen is hier en daar wat smal, maar al met al een super camping. We konden kiezen uit \"hard pitch\" of gras. Omdat we ook hier weer de caravan zodanig konden plaatsen dat we op gras konden zitten terwijl de caravan op gravel stond, kozen we hiervoor. Het was een uitgelezen plek. Het verwarmd sanitair was super. Op onze plek zaten we dichtbij de wifi-zender dus hadden we internet in de caravan maar dat zal voor de meeste plaatsen niet gelden. Het dorp (spreek uit PENKECHLI) stelt niks voor en diverse pubs waren gesloten maar het dorp en de camping liggen aan het kanaal van Brecon naar Monmouth en naast dit kanaal ligt het oude jaagpad waarover je niet alleen goed kunt wandelen maar ook fietsen. Alleen bij enkele sluizen is er even wat hoogteverschil maar verder in dit heuvelachtig landschap vlak: heel apart. In het nabij gelegen Talybont-on-Usk liggen twee pubs waar het goed toeven en eten is. In de streek kun je heel aardig wandelen hoewel het na verloop van tijd ook saai wordt: erg kaal, veel weiland met schapen en in deze tijd lammetjes. De camping is niet goedkoop maar je krijgt wel waar voor je geld.

Benschop, på denne campingplads i juni 2013

7,6

Google Oversættelse

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

Ronner, på denne campingplads i juni 2012

8,0

Google Oversættelse

Deze beoordeling is als enquête afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

E. de Waard, på denne campingplads i juli 2011

8,8

Google Oversættelse

Rejseselskab: Par

We vonden prachtige foto's van de camping op de site en dachten hierbij mooi maar zal niet waar zijn. Eenmaal op camping aangekomen bleek de werkelijkheid nog mooier te zijn. Onze bedoeling was om hier een week te blijven en daarna verder te gaan. Maar de omgeving is zo mooi en de camping zo goed dat wij hier onze hele vakantie zijn gebleven i.p.v. door te trekken naar Snowdonia. Wij gaan in juli 2012 weer terug om nog enkele wandelingen te maken en trekken dan pas door naar Snowdonia. Camping is echt een aanrader personeel heel vriendelijk. Sanitair heel goed en schoon.

J. Vlok, på denne campingplads i maj 2011

8,6

Google Oversættelse

Deze beoordeling is als enquête afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

Venema, på denne campingplads i juli 2009

8,8

Google Oversættelse

Deze beoordeling is als enquête afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

M van der Hoeven, på denne campingplads i juli 2008

8,0

Google Oversættelse

Rejseselskab: Familie med børn, 4 – 12 år

Mooie rustige camping. Heel mooi en schoon toiletgebouw. Ruime plaatsen met voldoende watertappunten en afvalplaatsen.

Almene oplysninger

Vejledende pris 1
34,00 €
Vejledende pris 2
50,00 €
Åbningsperiode
15-02-2017 til 30-11-2017
Overflade
4 ha
Højde over havets overflade
141m
Antal turpladser
80 (100 - 120m2)
Antal faste årspladser
2
Campingplads egnet til handicappede
Ja
Øko-campingplads
Ja

* Faciliteter, der er fremhævet med fed skrift er ikke inkluderet i overnatningsprisen. Hertil må der betales ekstra. (Det betyder dog ikke at faciliteter, der ikke er fremhævet med fed skrift nødvendigvis er gratis).

Populære faciliteter
  • Wifi 80-100% dækning
    • wiFi dækning 80-100% gratis
  • ACSI Club ID accepteres som identitetsbevis
Internet
  • Wifi 80-100% dækning
    • wiFi dækning 80-100% gratis
Ved receptionen
  • ACSI Club ID accepteres som identitetsbevis
  • Reservering anbefales i højsæson
  • Receptionens åbningstider
    • Fra – til:08.30-17.00
  • Betaling med kreditkort muligt
    • kreditkort:mastercard | visacard
  • Betaling med kort/Maestro kort muligt
  • Receptionen er nemt tilgængelig for handicappede
  • Sprog, der tales i receptionen (i højsæsonen)
    • sprog:engelsk
Campingregler
  • Campingvogn tilladt
  • Telt tilladt
  • Lille ekstratelt tilladt
  • Autocamper tilladt
  • Dobbeltaksler tilladt
  • Barbecue tilladt
    • grill-type:kul | elektrisk | gas
Hunde
  • Hunde ikke tilladt i lavsæsonen
  • Hunde ikke tilladt i højsæsonen
Sanitære faciliteter
  • Håndvask: varmt vand
  • Håndvask: koldt vand
  • Opvarmede bad/toiletfaciliteter
  • Individuelle vaskekabiner: varmt vand
  • Individuelle vaskekabiner: koldt vand
  • Bad/toiletfaciliteter for børn
  • Siddetoiletter
  • Toiletpapir forefindes
  • Familiebadeværelse
  • Tømning af kemi-toiletter muligt
  • Kombination af toilet-douche (mindst 2,15mx2,15m)
  • Brusebade: varmt vand
  • Sanitære faciliteter for handikappede i samme blok som for andre kampister
  • Brusebadssæde / brusebadsstol (sammenklappelig eller mobil) omkring 48 cm. høj
  • Vandhane uden trykknap
Bund og beplantning
  • Pladser med megen skygge
  • Pladser med en smule skygge
  • Pladser uden skygge
  • Afgrænsede pladser
  • Græsbevokset
  • Standplads med hård overflade
  • Hård jord
Vask, opvask, madlavning
  • Køkkenvask med varmt vand
  • Køkkenvask med koldt vand
  • Vaskemaskine(r)
  • Vaskekumme til tøj: koldt vand
  • Vaskekumme til tøj: varmt vand
  • Tørretumbler
  • Mikroovn
  • Strygefaciliteter
Mad, drikkevarer og fødevarer
  • Friskbagt brød kan købes på campingpladsen
    • periode:01-04/31-10
  • Begrænset tilbud af levnedsmidler
    • periode:01-04/31-10
  • Campingbutik/supermarked i stueetage eller tilgængelig via skrånende overflade til kørestol
  • Frysning af køleelementer
  • Gasflasker ombyttes
Udlejes på eller ved campingpladsen
  • Cykler
  • Mountainbikes
Vandsport og fritidsaktiviteter
  • Lystfiskeri muligt
Til børn
  • Nogle legeredskaber
  • Bad/toiletfaciliteter for børn
  • Intet animationsprogram
Sport og spil
  • Multisportsplads
  • Golfbane i nogen afstand (max. 10 km)
    • afstand:6 km
    • antal:18
  • Geocaching
Fritid (voksne)
  • Lystfiskeri muligt
  • Cykelruter, der starter ved campingpladsen
    • sværhedsgrad:let | gennemsnitligt
  • Markerede vandreruter ved campingpladsen
    • sværhedsgrad:let | gennemsnitligt
Campingpladsens beliggenhed
  • Beliggende ved flod/å (max. 0,1 km)
  • Offentlige befordringsmidler (max. 0,5 km)
    • afstand:0,1 km
  • Indkøbsmuligheder
    • afstand:2,5 km
For campister
  • Autocamper tilladt
  • Specielle faciliteter for autocampere
  • Også egnet for campingbil > 8m og > 4 ton
    • længde:10
    • vægt:5000 kg
Faciliteter på campingpladsen
  • Vandtilslutning på/ved pladsen (max. 15 m)
  • Spildevandsbortledning på/ved pladsen (max. 15 m)
  • Vandopsamlingssted på/ved pladsen (max. 50 m)
  • Også egnet for campingvogne > 5,5m, eksklusiv træk
  • El tilslutning %s amp. muligt
    • Mak. strøm:16 ampère
  • Euro-stik nødvendig
Diverse
  • Belyste stier og veje
  • Bevogtet område
  • Roligt dag og nat
  • Midlertidige pladser uden for campingpl. med strøm
    • antal:1
  • Specielle parkeringspladser for handikappede
  • Eventuelle dørlukkere ikke for kraftige (3-4 kg tryk)
  • Opladningssted for elbiler
Adresse og rute

Vil du booke Pencelli Castle Car. & Cp. Park eller have yderligere information? Det kan du via nedenstående oplysninger.

  • Pencelli Castle Car. & Cp. Park
    B4558
    LD3 7LX / Pencelli/Brecon
    Forenede Kongerige

  • Download GPS-koordinater
    Vælg dit navigationssystem:

     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Google routeplanner
    Koordinater:

    51°54'53"N 3°19'4"W
  • Kontakt

Tag kontakt

Vis på kort
Ladning
Vejret på denne campingplads

Vejrudsigt

Tir.

21 / 11

 

Ons.

22 / 11

 

Tor.

23 / 11

 

Fre.

24 / 11

 

Lør.

25 / 11

 

Søn.

26 / 11

 

Man.

27 / 11

 
Max. 12.2° 13° 11.8° 6.7° 4.7° 5.7°
Min. 9.5° 11.2° 6.9° 0.9° -0.7° -1° 0.7°
Nedbør 65% 70% 65% 40% 60% 55% 50%
Vindretning SV S SV SV NV V SV
Vindkraft 5 6 4 2 2 2 4

Gennemsnitlig temperatur

Klima

Nedbør (mm) Soltimer
Jan. 88 2
Feb. 61 3
Mar. 71 4
Apr. 52 6
Maj 61 7
Jun. 61 7
Jul. 66 8
Aug. 74 7
Sep. 81 5
Okt. 88 4
Nov. 96 2
Dec. 91 2
Weeronline
Anmodning om information

ACSI Eurocampings sender din forespørgsel videre til "Pencelli Castle Car. & Cp. Park".

Bemærk venligst at du anmoder om information. Du kan ikke reservere direkte med denne formular. Du får direkte kontakt med campingpladsen og ACSI Eurocampings kan ikke påvirke det videre forløb.

1 Anmodning om information Hvad vil du gøre ?
Stil dit spørgsmål:
(på landets sprog hvor campingpladsen ligger, eller på engelsk)
2 Deres oplysninger

3 Din forespørgsel
På hvilke sprog ønsker du at modtage svar? Vær opmærksom på, det kan godt være, at campingpladsen ikke kan svare på dette sprog.