Gå til hjemmesiden

Thermal Camping

Almene oplysninger

Thermal Camping er en campingplads i Komárom, Komárom-Esztergom. Denne campingplads har pladser der er afmærkede og pladser med en smule skygge.Det er muligt at leje etværelses og lejligheder. Campingpladset har en legeplads.

Vis mere

På Thermal Camping gælder følgende regler for husdyr:
- Hund(e) er tilladt(e) i lavsæsonen (hvis holdt i snor).
- Hund(e) er tilladt(e) i højsæsonen (hvis holdt i snor).

For dem, der ønsker at slappe af efter en travl dag, er der en sauna, et solarium, et termisk bad og et skønhedscenter på pladsen.Campingpladsen har en udendørs swimmingpool, en opvarmet udendørs swimmingpool, en opvarmet indendørs swimmingpool og et børnebassin.

Du behøver ikke altid selv stå for madlavningen, for på campingpladsen er der en en restaurant (lille udvalg) og en restaurant (med stort udvalg) aanwezig.Du har mulighed for at gå på Internettet, for for på 80 % af campingpladsen kan du koble dig på Internettet med din egen computer.

Findes også i ACSI Campingpladser Europa app

Vejledende pris 29,20 €

Campingpladsens åbningsperiode + din ferieperiode

september 2017
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
oktober 2017
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
november 2017
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
december 2017
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

31 Camping åben

31 Campingpladsen er lukket

31 Valgt dato

Detaljeret information over campingpladsen

P.C.M. Jacobs

Denne inspektør besøger hvert år Thermal Camping og inspicerer campingpladsen ud fra omtrent 200 faciliteter og andre fokusområder. Inspektøren arbejder for ACSI og arbejder altså ikke for campingpladsen.

- Inspektør Hr. P.C.M. Jacobs
P.C.M. Jacobs

Inspektør Hr. P.C.M. Jacobs

Ring til denne inspektør

Ring til +31(0)135082155
Indlæser, vent venligst...

Gennemsnitlig bedømmelse: 7,1

Tilføj en bedømmelse
Bad og toilet
7,0
Personale
6,8
Pris/kvalitetsforhold
6,6
Standplads
7,6
Indkvartering
6,9
Børnevenlighed
6,0
Underholdning
4,5
Sportsfaciliteter
5,0
Swimmingpool
8,2
Mad og drikke
7,4
Omgivelser
7,2

Middelweerd cornelis, på denne campingplads i juni 2017

6,4

Google Oversættelse

Rejseselskab: Senior(par)

Je gaat er een plekje zoeken en voor de rest doe je ding.
Plaats genoeg en voor ieder schaduw of zon.

Joosten, på denne campingplads i juli 2016

8,1

Google Oversættelse

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

A.J. Voortman, på denne campingplads i september 2014

7,1

Google Oversættelse

Rejseselskab: Senior(par)

Gras is te hoog de camping. Baden zijn perfect, maar we vinden de camping te duur t.o.v overige campings met thermaalbaden in Hongarije die we hebben bezocht.

de Hond, på denne campingplads i maj 2013

7,8

Google Oversættelse

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

Hart, på denne campingplads i juli 2012

7,9

Google Oversættelse

Deze beoordeling is als enquête afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

Fangenen, på denne campingplads i juni 2011

5,8

Google Oversættelse

Deze beoordeling is als enquête afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

Fam v Rossum, på denne campingplads i august 2009

6,0

Google Oversættelse

Rejseselskab: Familie med børn, 12 – 18 år

De camping is behoorlijk aan de prijs, voornamelijk door het thermaal bad welke nog boven op de overnachtingsprijs komt, maar dat is een keuze. Je kunt ook afzien van het thermaalbad, maar daarvoor kom je toch naar Komarom. De camping zelf biedt ruime plaatsen en je kunt zelf je plaats uitzoeken met of zonder schaduw.

Het sanitair is goed verbeterd maar kan het Hongaarse niveau niet overstijgen. Naar het thermaalbad en de enorme zwembaden loop je via een weggetje tussen Hongaarse vakantie woningen door. Onderweg loop je langs een paar kleine winkeltjes. De zwembaden zijn geweldig naast de 3 buitenbaden zijn er verschillende thermaalbaden binnen en buiten. Maar vergeet ook vooral niet de beide sport binnenbaden te bezoeken. Voor het grote bad is een badmuts verplicht!. Leuke plek voor een paar dagen, Tesco en Spar zijn dichtbij voor inkopen. Het gras was tijdens ons bezoek nog al hoog (de vorige keer ook al) mogelijk hadden we hierdoor enorme overlast van muggen.

de Borger, på denne campingplads i juli 2009

6,4

Google Oversættelse

Deze beoordeling is als enquête afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

Almene oplysninger

Vejledende pris 1
29,20 €
Vejledende pris 2
43,50 €
Åbningsperiode
01-04-2017 til 15-10-2017
Overflade
2,5 ha
Højde over havets overflade
106m
Antal turpladser
180
Antal ferielejligheder
27

* Faciliteter, der er fremhævet med fed skrift er ikke inkluderet i overnatningsprisen. Hertil må der betales ekstra. (Det betyder dog ikke at faciliteter, der ikke er fremhævet med fed skrift nødvendigvis er gratis).

Populære faciliteter
  • Udendørs swimmingpool
    • opvarmet
    • overflade:750 m2
    • periode:01-01/31-12
  • Svømmehal (Opvarmet)
    • overflade:495 m2
    • periode:01-01/31-12
  • Wifi 80-100% dækning
    • wiFi dækning 80-100% gratis
  • Hund(e) højsæson (hvis i snor)
    • Maks. antal:3
  • ACSI Club ID accepteres som identitetsbevis
Internet
  • Wifi 80-100% dækning
    • wiFi dækning 80-100% gratis
Ved receptionen
  • ACSI Club ID accepteres som identitetsbevis
  • Reservering ikke muligt
  • Pas/id-kort obligatorisk
  • Receptionens åbningstider
    • Fra – til:07.00-19.00
  • Bommens åbningstider
    • Fra – til:07.00-12.00 | 15.00-19.00
  • Betaling med kreditkort muligt
    • kreditkort:mastercard | visacard
  • Betaling med kort/Maestro kort muligt
  • Sprog, der tales i receptionen (i højsæsonen)
    • sprog:tysk | engelsk | italiensk
Campingregler
  • Hund(e) højsæson (hvis i snor)
    • Maks. antal:3
  • Hund(e) lavsæson (hvis i snor)
    • Maks. antal:3
  • Campingvogn tilladt
  • Telt tilladt
  • Lille ekstratelt tilladt
  • Autocamper tilladt
  • Indkørsel forbudt i middagspausen
    • tid:12.00-15.00
  • Dobbeltaksler tilladt
  • Barbecue tilladt
    • grill-type:kul | elektrisk | gas
Hunde
  • Hund(e) højsæson (hvis i snor)
    • Maks. antal:3
  • Hund(e) lavsæson (hvis i snor)
    • Maks. antal:3
Sanitære faciliteter
  • Håndvask: varmt vand
  • Håndvask: koldt vand
  • Opvarmede bad/toiletfaciliteter
  • Siddetoiletter
  • Toiletpapir forefindes
  • Tømning af kemi-toiletter muligt
  • Brusebade: varmt vand
  • Brusebade: koldt vand
Bund og beplantning
  • Pladser med en smule skygge
  • Afgrænsede pladser
  • Græsbevokset
Vask, opvask, madlavning
  • Køkkenvask med varmt vand
  • Køkkenvask med koldt vand
  • Køkkener til individuelt brug
  • Vaskemaskine(r)
  • Strygefaciliteter
  • Køkkener til grupper
Mad, drikkevarer og fødevarer
  • Restaurant (med varieret menukort)
    • periode:01-01/31-12
  • Restaurant med begrænset udvalg
    • periode:01-01/31-12
  • Fælles barbecueplads
  • Frysning af køleelementer
  • Gasflasker ombyttes
Udlejes på eller ved campingpladsen
  • Lejligheder
    • antal:2
  • Værelser
    • antal:25
  • Bokse
Svømning
  • Svømmehal (Opvarmet)
    • overflade:495 m2
    • periode:01-01/31-12
  • Udendørs swimmingpool
    • opvarmet
    • overflade:750 m2
    • periode:01-01/31-12
  • Småbørnsbassin (for 1-3 år, < 40 cm)
    • overflade:100 m2
    • periode:01-01/31-12
  • Græsplæne til solbadning
Wellness
  • Sauna
  • Termisk bad
  • Beauty center
  • Solarium
  • Hydromassage
Til børn
  • Legeplads
  • Småbørnsbassin (for 1-3 år, < 40 cm)
    • overflade:100 m2
    • periode:01-01/31-12
  • Nogle legeredskaber
  • Minigolf
  • Intet animationsprogram
Sport og spil
  • Bordtennisbord
  • Tennis
  • Minigolf
Fritid (voksne)
  • Tv
Campingpladsens beliggenhed
  • Tæt ved frakørsel motorvej (< 10 km)
    • afstand:8 km
  • Offentlige befordringsmidler (max. 0,5 km)
    • afstand:0,2 km
  • Indkøbsmuligheder
    • afstand:0,8 km
For campister
  • Autocamper tilladt
  • Også egnet for campingbil > 8m og > 4 ton
Faciliteter på campingpladsen
  • Også egnet for campingvogne > 5,5m, eksklusiv træk
  • El tilslutning %s amp. muligt
    • Mak. strøm:15 ampère
Diverse
  • Belyste stier og veje
  • Roligt dag og nat
Adresse og rute

Vil du booke Thermal Camping eller have yderligere information? Det kan du via nedenstående oplysninger.

  • Thermal Camping
    Táncsics M. u. 38
    2900 / Komárom
    Ungarn

  • Download GPS-koordinater
    Vælg dit navigationssystem:

     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Google routeplanner
    Koordinater:

    47°44'33"N 18°8'1"E
  • Kontakt

Tag kontakt

Vis på kort
Ladning
Vejret på denne campingplads

Vejrudsigt

Tir.

21 / 11

 

Ons.

22 / 11

 

Tor.

23 / 11

 

Fre.

24 / 11

 

Lør.

25 / 11

 

Søn.

26 / 11

 

Man.

27 / 11

 
Max. 8.3° 10.4° 10.4° 9.5° 10.8° 8.5° 6.8°
Min. 3.3° 5.5° 2.1° 3.5° 4.4° 3.8° 1.5°
Nedbør 85% 15% 5% 15% 35% 50% 45%
Vindretning SV SV S S ZO V V
Vindkraft 2 2 2 2 3 2 2

Gennemsnitlig temperatur

Klima

Relativ fugtighed Nedbør (mm) Soltimer
Jan. 86% 31 1
Feb. 72% 27 4
Mar. 69% 34 5
Apr. 66% 35 7
Maj 61% 57 9
Jun. 64% 54 9
Jul. 69% 56 8
Aug. 67% 61 9
Sep. 78% 45 6
Okt. 78% 31 4
Nov. 82% 47 3
Dec. 83% 39 1
Weeronline
Anmodning om information

ACSI Eurocampings sender din forespørgsel videre til "Thermal Camping".

Bemærk venligst at du anmoder om information. Du kan ikke reservere direkte med denne formular. Du får direkte kontakt med campingpladsen og ACSI Eurocampings kan ikke påvirke det videre forløb.

1 Anmodning om information Hvad vil du gøre ?
Stil dit spørgsmål:
(på landets sprog hvor campingpladsen ligger, eller på engelsk)
2 Deres oplysninger

3 Din forespørgsel
På hvilke sprog ønsker du at modtage svar? Vær opmærksom på, det kan godt være, at campingpladsen ikke kan svare på dette sprog.