Gå til hjemmesiden

Camping Landal Wirfttal ****

Almene oplysninger

Camping Landal Wirfttal er en campingplads i Stadtkyll, Rheinland-Pfalz, beliggende i et skovområde, ved en flod/å og ved en sø/badesø. Denne campingplads har pladser der er afmærkede, med skygge, uden skygge og pladser med en smule skygge.Det er muligt at leje mobil homes og bungalows. Campingpladset har en legeplads og en indendørslegeplads.

Vis mere

På Landal Wirfttal gælder følgende regler for husdyr:
- Hund(e) er tilladt(e) i lavsæsonen (hvis holdt i snor).
- Hund(e) er tilladt(e) i højsæsonen (hvis holdt i snor).

For den sporty feriegæst har campingpladsen vandreture med guide.For dem, der ønsker at slappe af efter en travl dag, er der en sauna, et solarium og en whirlpool på pladsen.Campingpladsen har en opvarmet indendørs swimmingpool.

Du behøver ikke altid selv stå for madlavningen, for på campingpladsen er der en snackbar, et pizzeria, en restaurant (lille udvalg) og en restaurant (med stort udvalg) aanwezig.På campingpladsen kan du også købe frisk brød.Du har mulighed for at gå på Internettet, for der er trådløst Internet

Findes også i ACSI Campingpladser Europa app

Vejledende pris 37,50 €
Rabat i lavsæsonen med CampingCard ACSI

Camper fordelagtigt i lavsæsonen med CampingCard ACSI

CampingCard ACSI er et praktisk kort, hvormed du kan få op til 50 % ferierabat! I 2018 kan du bruge kortet på ikke færre end 3330 campingpladser i 21 forskellige lande i Europa. I lavsæsonen betaler du en af de 5 faste, lave priser!

Fordelene

  • Op til 50% rabat! Med dit CampingCard ACSI overnatter du til en af de fire faste lave priser ekstra fordelagtigt på de smukkeste campingpladser i Europa.

  • 3330 campingpladser, inspicerede af ACSI! Med dit CampingCard ACSI kan du overnatte på 3330 campingpladser i over 21 europæiske lande.

  • Camper fordelagtigt med (børne)børnene. På over 650 campingpladser er det inkluderet i CampingCard ACSI prisen at måtte medbringe 3 børn (under 6 år). Gå til webshoppen.


Campingpladsens åbningsperiode + din ferieperiode

oktober 2017
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
november 2017
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
december 2017
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

31 Camping åben

31 Campingpladsen er lukket

31 Valgt dato

Detaljeret information over campingpladsen

M.A.G. Prevaas-Kusters

Denne inspektør besøger hvert år Camping Landal Wirfttal og inspicerer campingpladsen ud fra omtrent 200 faciliteter og andre fokusområder. Inspektøren arbejder for ACSI og arbejder altså ikke for campingpladsen.

- Inspektør Fru M.A.G. Prevaas-Kusters
M.A.G. Prevaas-Kusters

Inspektør Fru M.A.G. Prevaas-Kusters

Ring til denne inspektør

Ring til +31(0)464580744
Indlæser, vent venligst...

Gennemsnitlig bedømmelse: 8,0

Tilføj en bedømmelse
Bad og toilet
8,2
Personale
8,2
Pris/kvalitetsforhold
8,1
Børnevenlighed
8,3
Underholdning
7,8
Sportsfaciliteter
8,2
Swimmingpool
8,0
Mad og drikke
7,9
Omgivelser
8,5

Fam. Ransijn, på denne campingplads i juli 2016

7,2

Google Oversættelse

Rejseselskab: Familie med børn, 4 – 12 år

Sanitair en zwembad worden goed schoon gehouden. Het park bevat veel huisjes. Er is alleen een binnenzwembad en dat is nogal klein in verhouding. De camping heeft een eerste stuk wat rond een vijver ligt ( mag je niet in zwemmen) en een stuk achteraan. We hebben op beide gestaan. Het stuk vooraan net voorbij de slagboom heeft plaatsen half onder de bomen aan een kant en zonder schaduw aan de andere kant. Er gaat veel verkeer langs (elke minuut). We zijn daarom verhuisd naar het achterste terrein. In de tijd dat wij er stonden waren er volop bouwactiviteiten ivm constructiewerk op het naastliggende terrein. De hele dag het gegil van zagen en slijptollen. De receptie was zich er niet van bewust. De volgende dagen ging het werk uiteraard gewoon door. We hebben daarom niet meer verlengd. Onze naaste buren hebben hun vakantie ook bekort. Jammer dat Landal haar gasten geen rust gunt voor haar geld. De omgeving is verder mooi. Het winkeltje is goed voor verse broodjes. Er zitten vier grote supermarkten op enkele kilometers afstand.

Fam.Kelder, på denne campingplads i juni 2016

9,0

Google Oversættelse

Rejseselskab: Senior(par)

Mooie camping, goede faciliteiten , vriendelijk en betrokken medewerkers. Bijzonder mooie omgeving met goede fietsmogelijkheden ondanks hoogteverschillen.

Westerink, på denne campingplads i juli 2015

7,4

Google Oversættelse

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

Kok, på denne campingplads i juli 2015

7,1

Google Oversættelse

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

Janny Bakker, på denne campingplads i juli 2014

7,9

Google Oversættelse

Rejseselskab: Senior(par)

Deze camping ligt in een schitterend gebied. De plaatsen zijn groot. Het sanitair is goed en schoon. Het zwembad is mooi maar erg klein en jammer dat er geen buitenzwembad bij is. De campingwinkel was goed gevuld. Leuk is de speelruimte buiten voor de kinderen. Het restaurant is prima

EdeRuijter, på denne campingplads i maj 2014

6,4

Google Oversættelse

Rejseselskab: Senior(par)

Slecht gemarkeerde plaatsen
Geen waterkraan op comfort plaats
Weinig fietspaden
Bouw activiteiten op camping (kan dat voor het seisoen?)

A. Hemert, på denne campingplads i juli 2013

8,3

Google Oversættelse

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

Lambert, på denne campingplads i september 2012

8,1

Google Oversættelse

Rejseselskab: Senior(par)

Mooi gelegen camping in een prachtige omgeving. Veel wandeltochten mogelijk direct vanaf de camping. Vriendelijk personeel. Goed en schoon sanitair; gebouwen worden verwarmd. Er is voldoende warm water.
Veel vaste plaatsen worden \"geruimd\".
In de laatste week van september 2012 waren er maar 10 plaatsen met toercaravans bezet.

L. van Druten, på denne campingplads i juni 2012

8,3

Google Oversættelse

Rejseselskab: Senior(par)

Een mooie rustige camping gelegen aan de voet van een bungalowpark van Landal. We hadden helaas slecht weer maar het personeel was uiterst vriendelijk en er is prima te wandelen en te fietsen.

L. van Druten, på denne campingplads i juni 2012

8,0

Google Oversættelse

Rejseselskab: Senior(par)

Camping Wirfttal is een rustige camping in een prachtige omgeving met prima wandelmogelijkheden. Maar het moet wel mooi (droog) weer zijn.
In het stadje zijn enkele goede eetgelegenheden en een prima bakker/konditurei. Ook een prima verkeersbureau annex postkantoor. In het naast liggende dorp zijn een goot aantal supermarkten

Almene oplysninger

Vejledende pris 1
37,50 €
Vejledende pris 2
47,00 €
Åbningsperiode
01-01-2017 til 31-12-2017
Overflade
5 ha
Højde over havets overflade
482m
Antal turpladser
155 (75 - 80m2)
Antal faste årspladser
100
Antal ferielejligheder
220

* Faciliteter, der er fremhævet med fed skrift er ikke inkluderet i overnatningsprisen. Hertil må der betales ekstra. (Det betyder dog ikke at faciliteter, der ikke er fremhævet med fed skrift nødvendigvis er gratis).

Populære faciliteter
  • Svømmehal (Opvarmet)
  • Hund(e) højsæson (hvis i snor)
    • Maks. antal:2
  • ACSI Club ID accepteres som identitetsbevis
  • Faste campingvogne
    • antal:10
Internet
  • WiFi zone
    • wiFi zone gratis
Ved receptionen
  • ACSI Club ID accepteres som identitetsbevis
  • Reservering anbefales i højsæson
  • Betaling med kreditkort muligt
    • kreditkort:mastercard | visacard
  • Sprog, der tales i receptionen (i højsæsonen)
    • sprog:tysk | engelsk | fransk | hollandsk
Campingregler
  • Hund(e) højsæson (hvis i snor)
    • Maks. antal:2
  • Hund(e) lavsæson (hvis i snor)
    • Maks. antal:2
  • Campingvogn tilladt
  • Telt tilladt
  • Lille ekstratelt tilladt
  • Autocamper tilladt
  • Barbecue tilladt
    • grill-type:kul | elektrisk | gas
Hunde
  • Hund(e) højsæson (hvis i snor)
    • Maks. antal:2
  • Hund(e) lavsæson (hvis i snor)
    • Maks. antal:2
Sanitære faciliteter
  • Håndvask: varmt vand
  • Håndvask: koldt vand
  • Opvarmede bad/toiletfaciliteter
  • Individuelle vaskekabiner: varmt vand
  • Individuelle vaskekabiner: koldt vand
  • Siddetoiletter
  • Toiletpapir forefindes
  • Tømning af kemi-toiletter muligt
  • Brusebade: varmt vand
  • Brusebade: koldt vand
  • Puslerum
Bund og beplantning
  • Pladser med megen skygge
  • Pladser med en smule skygge
  • Pladser uden skygge
  • Afgrænsede pladser
  • Græsbevokset
  • Hård jord
Vask, opvask, madlavning
  • Køkkenvask med varmt vand
  • Køkkenvask med koldt vand
  • Vaskemaskine(r)
  • Vaskekumme til tøj: koldt vand
  • Vaskekumme til tøj: varmt vand
  • Tørretumbler
  • Strygefaciliteter
Mad, drikkevarer og fødevarer
  • Friskbagt brød kan købes på campingpladsen
  • Levnedsmidler: stort sortiment
  • Restaurant (med varieret menukort)
  • Restaurant med begrænset udvalg
  • Snackbar
  • Pizzeria
  • Måltider til afhentning
  • Bar
  • Frysning af køleelementer
  • Gasflasker ombyttes
Udlejes på eller ved campingpladsen
  • Faste campingvogne
    • antal:10
  • Bungalows/hytter
    • antal:210
  • Cykler
  • Mountainbikes
  • Vandcykler
  • Gokart/pedaler
Svømning
  • Svømmehal (Opvarmet)
  • Græsplæne til solbadning
Wellness
  • Sauna
  • Spabad
  • Solarium
Vandsport og fritidsaktiviteter
  • Lystfiskeri muligt
  • Bådebro/fortøjningsbøje
Til børn
  • Legeplads
  • Nogle legeredskaber
  • Opholdsrum
  • Miniklub (min. 4x om ugen -højsæson)
    • sprog:tysk | hollandsk
  • Indendørs legeplads
  • Puslerum
  • Minigolf
  • Intet animationsprogram
Sport og spil
  • Bordtennisbord
  • Tennis
  • Ridning
  • Ponyridning
  • Minigolf
  • Squash
  • Bueskydning
Fritid (voksne)
  • Lystfiskeri muligt
  • Opholdsrum
  • Ledsagede vandringsture
Campingpladsens beliggenhed
  • Beliggende ved sø/sø med fritidsaktiviteter (max. 0,1 km)
  • Beliggende ved flod/å (max. 0,1 km)
  • Beliggende i skov
  • Indkøbsmuligheder
    • afstand:1 km
For campister
  • Autocamper tilladt
  • Specielle faciliteter for autocampere
  • Også egnet for campingbil > 8m og > 4 ton
Faciliteter på campingpladsen
  • Også egnet for campingvogne > 5,5m, eksklusiv træk
  • El tilslutning %s amp. muligt
    • Mak. strøm:8 ampère
  • Euro-stik nødvendig
  • Pladser med radio- og fjernsynstilslutning
Diverse
  • Belyste stier og veje
  • Roligt dag og nat
Adresse og rute

Vil du booke Camping Landal Wirfttal eller have yderligere information? Det kan du via nedenstående oplysninger.

  • Camping Landal Wirfttal
    Wirftstraße 81
    54589 / Stadtkyll
    Tyskland

  • Download GPS-koordinater
    Vælg dit navigationssystem:

     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Google routeplanner
    Koordinater:

    50°20'18"N 6°32'20"E
  • Forlad A1 ved Blankenheim. Følg B51 i retning mod Trier. Følg skiltene i Stadtkyll mod Ferienzentrum Wirfttal.

  • Kontakt

Tag kontakt

Vis på kort
Ladning
Vejret på denne campingplads

Vejrudsigt

Fre.

15 / 12

 

Lør.

16 / 12

 

Søn.

17 / 12

 

Man.

18 / 12

 

Tir.

19 / 12

 

Ons.

20 / 12

 

Tor.

21 / 12

 
Max. 0.7° 0.8° 0.3° 3.1° 3.1° 4.4° 4.9°
Min. -0.4° -1.6° -1.9° -1.7° -0.2° -0.1° 1.5°
Nedbør 100% 95% 85% 95% 35% 55% 60%
Vindretning SV NV SV SV NV SV V
Vindkraft 3 3 4 4 2 3 3

Gennemsnitlig temperatur

Klima

Relativ fugtighed Nedbør (mm) Soltimer
Jan. 88% 44 2
Feb. 85% 46 3
Mar. 84% 59 3
Apr. 77% 60 5
Maj 73% 44 7
Jun. 73% 75 6
Jul. 77% 77 5
Aug. 72% 59 7
Sep. 81% 77 4
Okt. 86% 88 3
Nov. 90% 83 2
Dec. 89% 65 1
Weeronline
Anmodning om information

ACSI Eurocampings sender din forespørgsel videre til "Camping Landal Wirfttal".

Bemærk venligst at du anmoder om information. Du kan ikke reservere direkte med denne formular. Du får direkte kontakt med campingpladsen og ACSI Eurocampings kan ikke påvirke det videre forløb.

1 Anmodning om information Hvad vil du gøre ?
Stil dit spørgsmål:
(på landets sprog hvor campingpladsen ligger, eller på engelsk)
2 Deres oplysninger

3 Din forespørgsel
På hvilke sprog ønsker du at modtage svar? Vær opmærksom på, det kan godt være, at campingpladsen ikke kan svare på dette sprog.