Gå til hjemmesiden

Seecamping Primus

Almene oplysninger
Vejledende pris 27,50 €

Seecamping Primus er en campingplads i Abersee, Salzburg, beliggende ved en sø/badesø. Denne campingplads har pladser der er afmærkede, med skygge, uden skygge og pladser med en smule skygge.Det er muligt at leje etværelses og lejligheder. Campingpladset har en legeplads.

Vis mere

På Seecamping Primus gælder følgende regler for husdyr:
- Hund(e) er tilladt(e) i lavsæsonen (hvis holdt i snor).
- Hund(e) er tilladt(e) i højsæsonen (hvis holdt i snor).

For den sporty feriegæst har campingpladsen vandreture med guide og forskellige cykelruter.I de nærmeste omgivelser kan du svømme i i en sø/badesø.På Seecamping Primus er det muligt at windsurfe og stå på vandski.

På campingpladsen kan du også købe frisk brød.Du har mulighed for at gå på Internettet, for campingpladsen råder over en eller flere computere med internetforbindelse og for på 80 % af campingpladsen kan du koble dig på Internettet med din egen computer.

Rabat i lavsæsonen med CampingCard ACSI

Camper fordelagtigt i lavsæsonen med CampingCard ACSI

CampingCard ACSI er et praktisk kort, hvormed du kan få op til 50 % ferierabat! I 2018 kan du bruge kortet på ikke færre end 3330 campingpladser i 21 forskellige lande i Europa. I lavsæsonen betaler du en af de 5 faste, lave priser!

Fordelene

  • Op til 50% rabat! Med dit CampingCard ACSI overnatter du til en af de fire faste lave priser ekstra fordelagtigt på de smukkeste campingpladser i Europa.

  • 3330 campingpladser, inspicerede af ACSI! Med dit CampingCard ACSI kan du overnatte på 3330 campingpladser i over 21 europæiske lande.

  • Camper fordelagtigt med (børne)børnene. På over 650 campingpladser er det inkluderet i CampingCard ACSI prisen at måtte medbringe 3 børn (under 6 år). Gå til webshoppen.

8,4
Gennemsnitlig bedømmelse Se 10 bedømmelser

Campingpladsens åbningsperiode + din ferieperiode

juli 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
august 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
september 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
oktober 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
november 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
december 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      

31 Camping åben

31 Campingpladsen er lukket

31 Valgt dato

Detaljeret information over campingpladsen

B.H.M. Schulte

Denne inspektør besøger hvert år Seecamping Primus og inspicerer campingpladsen ud fra omtrent 200 faciliteter og andre fokusområder. Inspektøren arbejder for ACSI og arbejder altså ikke for campingpladsen.

- Inspektør Hr. B.H.M. Schulte
B.H.M. Schulte

Inspektør Hr. B.H.M. Schulte

Ring til denne inspektør

Ring til +31(0)591312432
Indlæser, vent venligst...

Gennemsnitlig bedømmelse: 8,4

Tilføj en bedømmelse
Bad og toilet
8,6
Personale
8,5
Pris/kvalitetsforhold
8,4
Børnevenlighed
8,2
Sportsfaciliteter
4,5
Omgivelser
8,8

Gerhard Kapun, på denne campingplads i juni 2018

9,0

Google Oversættelse

Rejseselskab: Senior(par)

Dieser Campingplatz ist sehr zu empfehlen. Das einzige Manko ist die Bodenbeschaffenheit. Viel sehr grober Schotter. Um Heringe einzuschlagen, braucht man fast einen Preßlufthammer.

Walter Fuhrmann, på denne campingplads i maj 2018

8,1

Google Oversættelse

Rejseselskab: Senior(par)

Wir zwei Erwachsene u.ein Hund waren vom Campingplatz u. der Umgebung sehr zufrieden.Nur zum empfehlen alles nette Leute.

Jolanda , på denne campingplads i juli 2016

8,8

Google Oversættelse

Rejseselskab: Par

Vriendelijk ontvangst. Mooie ruime en rustige plaatsen. Sanitair goed, wel beetje verouderd maar erg schoon.
Mooie fietsroute en wandelmogelijkheid rondom de Wolfgangssee.

R. + J. Rausch + Wüthrich, på denne campingplads i september 2015

8,8

Google Oversættelse

Rejseselskab: Par

Waren zwei Tage da, auf der Durchreise. Um diesen Platz zu erreichen, unbedingt bis an das erlaubte Ende der Strasse fahren. Ruhiger angenehmer Platz. Wir kommen gerne wieder.

Anna, på denne campingplads i august 2014

7,6

Google Oversættelse

Rejseselskab: Par

Hard standing pitch with electric. You pay for the electric by kwh which worked out expensive for us. Showers are good and clean. There are also only 4 showers in each of the mens and womens. Wifi is available. Lakeside access. Good base for doing walks, cycling and activities around lake Wolfgangsee and surrounding lakes.

L. Zwaal, på denne campingplads i juli 2014

8,3

Google Oversættelse

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

Hüther, på denne campingplads i september 2013

9,0

Google Oversættelse

Rejseselskab: Par

Wurden herzlich und sehr freundlich aufgenommen, obwohl wir nur auf der Durchreise waren!
Sanitäranlagen sehr sauber, Umgebung wunderschön. Wir kommen gerne mal für länger!

J. Zoetman, på denne campingplads i juli 2013

8,5

Google Oversættelse

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

Esther Moonen, på denne campingplads i juni 2013

8,0

Google Oversættelse

Rejseselskab: Par

Mooie camping aan het meer, waar je kan zwemmen. Veel te zien en te doen in de omgeving. Er liggen 4 campings op een rij, daarom kan je broodjes halen bij de mini market bij de buren. Douchen gaat met een muntje, maar kastje hangt buiten je douchehokje... niet handig als je nog een muntje erin wil doen. Douchehokjes zijn zeer klein.

Verhulst, på denne campingplads i juli 2011

7,6

Google Oversættelse

Deze beoordeling is als enquête afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

Almene oplysninger

Vejledende pris 1
27,50 €
Vejledende pris 2
34,30 €
Åbningsperiode
27-04-2018 til 30-09-2018
Overflade
2 ha
Højde over havets overflade
540m
Antal turpladser
75
Antal faste årspladser
60
Antal ferielejligheder
4

* De faciliteter, der er skrevet med fed, er ikke inkluderet i overnatningsprisen. For disse skal der betales ekstra. (Dette betyder dog ikke, at de faciliteter, der ikke er skrevet med fed, er gratis!)

Populære faciliteter
  • Wifi 80-100% dækning
    • wiFi dækning 80-100% gratis
  • Hund(e) højsæson (hvis i snor)
    • Maks. antal:2
  • ACSI Club ID accepteres som identitetsbevis
Internet
  • Mobilt bredbånd
    • Type:4G
  • Internetmulighed
  • Wifi 80-100% dækning
    • wiFi dækning 80-100% gratis
Ved receptionen
  • Reservering med CampingCard ACSI muligt
  • ACSI Club ID accepteres som identitetsbevis
  • Reservering anbefales i højsæson
  • Sprog, der tales i receptionen (i højsæsonen)
    • sprog:tysk | fransk
Campingregler
  • Hund(e) højsæson (hvis i snor)
    • Maks. antal:2
  • Hund(e) lavsæson (hvis i snor)
    • Maks. antal:2
  • Campingvogn tilladt
  • Telt tilladt
  • Lille ekstratelt tilladt
  • Autocamper tilladt
  • Dobbeltaksler tilladt
  • Barbecue tilladt
    • grill-type:kul | elektrisk | gas
  • Egen både tilladt
Hunde
  • Hund(e) højsæson (hvis i snor)
    • Maks. antal:2
  • Hund(e) lavsæson (hvis i snor)
    • Maks. antal:2
Sanitære faciliteter
  • Håndvask: varmt vand
  • Håndvask: koldt vand
  • Individuelle vaskekabiner: varmt vand
  • Individuelle vaskekabiner: koldt vand
  • Siddetoiletter
  • Toiletpapir forefindes
  • Tømning af kemi-toiletter muligt
  • Brusebade: varmt vand
  • Brusebade: koldt vand
Bund og beplantning
  • Pladser med megen skygge
  • Pladser med en smule skygge
  • Pladser uden skygge
  • Afgrænsede pladser
  • Græsbevokset
  • Hård jord
Vask, opvask, madlavning
  • Køkkenvask med varmt vand
  • Køkkenvask med koldt vand
  • Vaskemaskine(r)
  • Vaskekumme til tøj: koldt vand
  • Vaskekumme til tøj: varmt vand
  • Tørretumbler
Mad, drikkevarer og fødevarer
  • Friskbagt brød kan købes på campingpladsen
Udlejes på eller ved campingpladsen
  • Lejligheder
    • antal:2
  • Værelser
    • antal:2
  • Køleelementer
Svømning
  • Bademulighed i sø/sø med fritidsaktiviteter
  • Græsplæne til solbadning
Strand
  • Strand med sten
Vandsport og fritidsaktiviteter
  • Lystfiskeri muligt
  • Surfing tilladt
  • Bådebro/fortøjningsbøje
  • Vandskiløbning tilladt
  • Vandskikursus
  • Egen både tilladt
  • Sejlsport tilladt
  • Trailernedkørsel
Til børn
  • Legeplads
  • Intet animationsprogram
Fritid (voksne)
  • Lystfiskeri muligt
  • Cykelruter, der starter ved campingpladsen
    • sværhedsgrad:svær | let | gennemsnitligt
  • Markerede vandreruter ved campingpladsen
    • sværhedsgrad:svær | let | gennemsnitligt
  • Ledsagede vandringsture
    • periode:01-07/01-09
Campingpladsens beliggenhed
  • Beliggende ved sø/sø med fritidsaktiviteter (max. 0,1 km)
  • Panorama
  • Offentlige befordringsmidler (max. 0,5 km)
    • afstand:0,4 km
  • Indkøbsmuligheder
    • afstand:0 km
For campister
  • Autocamper tilladt
  • Specielle faciliteter for autocampere
  • Også egnet for campingbil > 8m og > 4 ton
Faciliteter på campingpladsen
  • Vandtilslutning på/ved pladsen (max. 15 m)
  • Spildevandsbortledning på/ved pladsen (max. 15 m)
  • Vandopsamlingssted på/ved pladsen (max. 50 m)
  • Også egnet for campingvogne > 5,5m, eksklusiv træk
  • El tilslutning %s amp. muligt
    • Mak. strøm:10 ampère
Diverse
  • Roligt dag og nat
Adresse og rute

Vil du booke Seecamping Primus eller have yderligere information? Det kan du via nedenstående oplysninger.

  • Seecamping Primus
    Schwand 39
    5342 / Abersee/St. Gilgen
    Østrig

  • Download GPS-koordinater
    Vælg dit navigationssystem:

     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Google routeplanner
    Koordinater:

    47°44'27"N 13°24'20"E
  • B158 fra St. Gilgen mod Strobl. Der er skilt ved frakørslen. Schwand 4 km efter St. Gilgen. Vær opmærksom på: det er den næstsidste campingplads!

  • Kontakt

Tag kontakt

Vis på kort
Ladning
Vejret på denne campingplads

Vejrudsigt

Tor.

20 / 09

 

Fre.

21 / 09

 

Lør.

22 / 09

 

Søn.

23 / 09

 

Man.

24 / 09

 

Tir.

25 / 09

 

Ons.

26 / 09

 
Max. 26.2° 28.2° 17.9° 21.2° 17.4° 12.8° 15°
Min. 12.4° 12.8° 12.6° 11.1° 12.7°
Nedbør 0% 20% 85% 55% 80% 60% 35%
Vindretning ZO NV NV NO V V SV
Vindkraft 2 2 2 2 2 2 2

Gennemsnitlig temperatur

Klima

Nedbør (mm)
Jan. 83
Feb. 164
Mar. 212
Apr. 85
Maj 124
Jun. 196
Jul. 165
Aug. 168
Sep. 134
Okt. 78
Nov. 81
Dec. 160
Weeronline
Anmodning om information

ACSI Eurocampings sender din forespørgsel videre til "Seecamping Primus".

Bemærk venligst at du anmoder om information. Du kan ikke reservere direkte med denne formular. Du får direkte kontakt med campingpladsen og ACSI Eurocampings kan ikke påvirke det videre forløb.

1 Anmodning om information Hvad vil du gøre ?
Stil dit spørgsmål:
(på landets sprog hvor campingpladsen ligger, eller på engelsk)
2 Deres oplysninger

3 Din forespørgsel
På hvilke sprog ønsker du at modtage svar? Vær opmærksom på, det kan godt være, at campingpladsen ikke kan svare på dette sprog.