Gå til hjemmesiden

Camping Tahiti ****

Almene oplysninger
Vejledende pris 48,50 €

Camping Tahiti er en campingplads i Lido di Nazioni, Ferrara. Denne campingplads har pladser der er afmærkede og med skygge.Tahiti ligger tæt ved en sandstrand. Det er muligt at leje mobil homes, etværelses og bungalows. Campingpladset har en legeplads og et sportsområde.

Vis mere

På Tahiti gælder følgende regler for husdyr:
- Hund(e) er tilladt(e) i lavsæsonen (hvis holdt i snor).
For den sporty feriegæst har campingpladsen udflugtsprogrammer og forskellige cykelruter.Der er et underholdningsprogram og et fitnessrum.For dem, der ønsker at slappe af efter en travl dag, er der et solarium, en whirlpool, et dampbad, et termisk bad og et skønhedscenter på pladsen.Campingpladsen har en udendørs swimmingpool og et børnebassin.På Tahiti er det muligt at windsurfe.

Du behøver ikke altid selv stå for madlavningen, for på campingpladsen er der en et pizzeria, en restaurant (lille udvalg) og en restaurant (med stort udvalg) aanwezig.På campingpladsen kan du også købe frisk brød.Du har mulighed for at gå på Internettet, for campingpladsen råder over en eller flere computere med internetforbindelse og for på 80 % af campingpladsen kan du koble dig på Internettet med din egen computer.

8,1
Gennemsnitlig bedømmelse Se 8 bedømmelser

Campingpladsens åbningsperiode + din ferieperiode

juli 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
august 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
september 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
oktober 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
november 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
december 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      

31 Camping åben

31 Campingpladsen er lukket

31 Valgt dato

Vent venligst et øjeblik.

Nem bookning, tryg betaling!
Desværre, noget er gået galt i kontrollen for tilgængeligheden. Prøv venligst senere.
       
MOBILHOME NINFEA boligerne er rummelige og indbydende boliger på cirka 33 m2 (8,3 m x 4 m) der ligger i den rolige “fyrretræs” zone. De er udstyret med den mest moderne komfort: stor og yndig opholdsstue med bord, hjørnebænk og køkkenhjørne med vask, 4 kogeblus, køleskab på 235 l (med fryser), køkkenudstyr, service og bestik. Det specielle ved dette lille hus er at der er et badeværelse bestående af håndvask, spejl, bruseboks og wc til hvert enkelt værelse. To værelser hvoraf det ene med dobbeltseng og det andet med 3 sovepladser (hvoraf den ene er en etageseng eller udtræksseng til den 5. person) gør disse helt nye og behagelige huse fuldkomne. De komfortable senge måler hele 2,1 m i længden. En stor overdækket veranda på 5 m x 2,5 m med bord, bænke og liggestol gør denne meget bekvemme bolig endnu bedre. Ankomst/afrejsedag: Fredag eller Soondag.

Generel information

= Ikke tilladt, = Tilladt
  • Parkeringsplads ved indkvartering
  • Ekstra telt
  • Hunde
  • Overflade indkvartering (m²) : 25 - 30 m²

Inkluderet i prisen

  • Antal personer : 4 Personer
  • Air-conditioning
  • Sengelinned

Øvrig information / status

= Ikke tilstede, = Tilstede
  • Åben terrasse
  • Overdækket terrasse
  • Antal badeværelser : 2
  • Antal enkelt senge : 3
  • Antal sovesofaer : 1
  • Antal soveværelser : 2
  • Antal køjesenge : 0
  • Antal dobbeltsenge : 1
  • Air-conditioning
  • Barbecue
  • Bestik
  • Dyner
  • Tæpper
  • Køleskab
  • Kaffemaskine
  • Puder
  • Mikroovn
  • Bageovn
  • Gryder
  • Service
  • Fjernsyn
  • Opvaskemaskine
  • Elkedel
       
Bungalow Mimosa er komfortable og indbydende små murstensvillaer på ca. 32 m². Indendørs består de af køkkenkrog med vask, 4 kogeblus, køleskab 235 l (med fryser), køkkenudstyr og service, to soveværelser, fuldt udstyret badeværelse og stor opholdsstue med sovesofa til den femte person. Det gøres fuldstændigt med en overdækket terrasse der har al form for komfort: liggestole, træbænke og borde. Nogle Bungalow Mimosa har handicap badeværelse eller en ekstra seng til en eventuel 6. person. Ankomstdag /afrejsedag: lørdag

Generel information

= Ikke tilladt, = Tilladt
  • Parkeringsplads ved indkvartering
  • Ekstra telt
  • Hunde
  • Overflade indkvartering (m²) : 30 - 35 m²

Inkluderet i prisen

  • Antal personer : 4 Personer
  • Air-conditioning
  • Sengelinned

Øvrig information / status

= Ikke tilstede, = Tilstede
  • Åben terrasse
  • Overdækket terrasse
  • Antal badeværelser : 1
  • Antal enkelt senge : 2
  • Antal sovesofaer : 0
  • Antal soveværelser : 2
  • Antal køjesenge : 1
  • Antal dobbeltsenge : 1
  • Air-conditioning
  • Barbecue
  • Bestik
  • Dyner
  • Tæpper
  • Køleskab
  • Kaffemaskine
  • Puder
  • Mikroovn
  • Bageovn
  • Gryder
  • Service
  • Fjernsyn
  • Opvaskemaskine
  • Elkedel
       
Mobilhome Gelsomino er rummelige og komfortable boliger på cirka 24 m² (8,1 m x 3 m) der ligger i nærheden af wellness centret Thermae Oasis og indenfor Wi-Fi zonen. De består af: stor opholdsstue med bord og siddepladser i hjørnet; køkkenkrog med vask, 4 kogeblus, køleskab 235 l (med fryser), køkkenudstyr og service; to værelser med senge med sengebund med trælameller. Det specielle ved denne struktur er de to særskilte badeværelser: det ene har brusebad, det andet wc. Udenfor udgør en yndig veranda af træ med bord og bænke et ideelt sted til at nyde behagelig afslapning i det fri. Ankomstdag/afrejsedag: torsdag.

Generel information

= Ikke tilladt, = Tilladt
  • Parkeringsplads ved indkvartering
  • Ekstra telt
  • Hunde
  • Overflade indkvartering (m²) : 25 - 30 m²

Inkluderet i prisen

  • Antal personer : 4 Personer
  • Air-conditioning
  • Sengelinned

Øvrig information / status

= Ikke tilstede, = Tilstede
  • Åben terrasse
  • Overdækket terrasse
  • Antal badeværelser : 1
  • Antal enkelt senge : 2
  • Antal sovesofaer : 1
  • Antal soveværelser : 2
  • Antal køjesenge : 0
  • Antal dobbeltsenge : 1
  • Air-conditioning
  • Barbecue
  • Bestik
  • Dyner
  • Tæpper
  • Køleskab
  • Kaffemaskine
  • Puder
  • Mikroovn
  • Bageovn
  • Gryder
  • Service
  • Fjernsyn
  • Opvaskemaskine
  • Elkedel

Standplads - GOLD bil + telt eller campingvogn eller autocamper + elektricitet 16A - 90/100 m²

       
Tahiti Camping & Thermae feriebyens top pladser udgøres af de moderne og yderst funktionelle GOLD pladser: de er udstyret med enhver komfort og med alt ekstraudstyr og tilfredsstiller vores gæster og får dem til at føle sig virkeligt hjemme, men samtidig i den mest fuldstændige frihed, midt i den grønne natur. Disse pladser dækker cirka 100 m², de har middelskygge og ligger i området op til terme zonen. De er udstyret med eget køkken med vask, køleskab og 2 kogeblus og et privat toilet med håndvask, wc og brusebad. Der er også indbefattet et vist antal entréer til terme vandterapi procedure og Internet tilslutning. På pitch GOLD hunde er ikke tilladt.

Generel information

= Ikke tilladt, = Tilladt
  • Parkering på campingplads
  • Ekstra telt
  • Hunde
  • Overflade standplads (m²) : 90 - 110 m²

Inkluderet i prisen

  • Antal personer : Nul personer
  • Bil
  • Campingvogn, telt, teltvogn eller autocamper
  • Privat køkken
  • Privat sanitetsartikler
ELEC
  • Ampère 16A
  • Strøm Inkluderet i prisen
  • Pris pr kWh -

Standplads - B bil + telt eller campingvogn eller autocamper + elektricitet 10A - 70/80 m²

       
Pladserne af type “B” er arealer på ca. 70-80 m² der ligger delvist i den centrale zone af campingpladsen, delvist ikke langt fra swimmingpool “Atoll Beach”.

Generel information

= Ikke tilladt, = Tilladt
  • Parkering på campingplads
  • Ekstra telt
  • Hunde
  • Overflade standplads (m²) : 50 - 70 m²

Inkluderet i prisen

  • Antal personer : Nul personer
  • Bil
  • Campingvogn, telt, teltvogn eller autocamper
ELEC
  • Ampère 10A
  • Strøm Inkluderet i prisen
  • Pris pr kWh -

Standplads - C bil + telt eller campingvogn eller autocamper + elektricitet 10A - 90/100 m²

       
Pladserne af type “C” dækker over et stort areal på ca.90-100 m2. Det fordelagtige ved dem er muligheden for at have tilløb af drikkevand og afløb af affaldsvand direkte på pladsen. De har middelskygge og ligger delvist i nærheden af terme området, delvist i den centrale zone af campingpladsen.

Generel information

= Ikke tilladt, = Tilladt
  • Parkering på campingplads
  • Ekstra telt
  • Hunde
  • Overflade standplads (m²) : 90 - 110 m²

Inkluderet i prisen

  • Antal personer : Nul personer
  • Afløb
  • Campingvogn, telt, teltvogn eller autocamper
  • Vandtilslutning
ELEC
  • Ampère 10A
  • Strøm Inkluderet i prisen
  • Pris pr kWh -

Standplads - D bil + telt eller campingvogn eller autocamper + elektricitet 10A - 90/100 m²

       
For dem der ikke vil give afkald på det bekvemmelige i at have et privat toilet er der lavet denne særlige plads “D” der dækker et område på ca. 90-100 m² og har middelskygge. Disse pladser ligger i den centrale zone og omfatter nogle entréer til terme området.

Generel information

= Ikke tilladt, = Tilladt
  • Parkering på campingplads
  • Ekstra telt
  • Hunde
  • Overflade standplads (m²) : 90 - 110 m²

Inkluderet i prisen

  • Antal personer : Nul personer
  • Afløb
  • Bil
  • Campingvogn, telt, teltvogn eller autocamper
  • Vandtilslutning
ELEC
  • Ampère 10A
  • Strøm Inkluderet i prisen
  • Pris pr kWh -

Standplads - E bil + telt eller campingvogn eller autocamper + elektricitet 10A - 90/100 m²

       
De flotte “E” pladser hører til en højere kategori for krævende gæster, der ønsker et friluftsliv uden at give afkald på al komfort. De har privat toilet med brusebad og udendørs håndvask, de dækker en overflade på ca.90-100 m²; de ligger i zonen nær gymnastiksalen og sports-legezonerne og har middelskygge. I dagstariffen er der også indbefattet et vist antal entréer til terme vandterapi proceduren.

Generel information

= Ikke tilladt, = Tilladt
  • Parkering på campingplads
  • Ekstra telt
  • Hunde
  • Overflade standplads (m²) : 90 - 110 m²

Inkluderet i prisen

  • Antal personer : Nul personer
  • Bil
  • Campingvogn, telt, teltvogn eller autocamper
  • Privat sanitetsartikler
ELEC
  • Ampère 10A
  • Strøm Inkluderet i prisen
  • Pris pr kWh -
       
Frisk, ung og indbydende … det er det ny MOBILHOME LILLA’. Det er udtænkt til at huse jer i et funktionelt og dynamisk miljø der er fordelt på 29 m2; det er den helt nye 2013 struktur. Komfort og praktiskhed vil karakterisere jeres ophold. Køkkenhjørne med køkkenudstyr, service og bestik, med køkkenvask med vask og afløbsbakke, 4kogeblus, køleskab på 235 l (med fryser). Den store opholdsstue er møbleret med en moderne hjørnedivan, bord og stole. Badeværelse med håndvask, spejl, WC, bidet og bruseboks. Boligen rummer desuden et værelse med dobbeltseng og et dobbeltværelse med to enkeltsenge. Den 5. soveplads (kun i nogle boliger) findes i det andet værelse: køjeseng, der kan slås ned. Naturligvis er der en stor og frisk overdækket veranda med bord, bænke og en liggestol. Ankomst/afrejsedag: Fredag eller Soondag.

Generel information

= Ikke tilladt, = Tilladt
  • Parkeringsplads ved indkvartering
  • Ekstra telt
  • Hunde
  • Overflade indkvartering (m²) : 25 - 30 m²

Inkluderet i prisen

  • Antal personer : 4 Personer
  • Air-conditioning
  • Sengelinned

Øvrig information / status

= Ikke tilstede, = Tilstede
  • Åben terrasse
  • Overdækket terrasse
  • Antal badeværelser : 1
  • Antal enkelt senge : 2
  • Antal sovesofaer : 0
  • Antal soveværelser : 2
  • Antal køjesenge : 0
  • Antal dobbeltsenge : 1
  • Air-conditioning
  • Barbecue
  • Bestik
  • Dyner
  • Tæpper
  • Køleskab
  • Kaffemaskine
  • Puder
  • Mikroovn
  • Bageovn
  • Gryder
  • Service
  • Fjernsyn
  • Opvaskemaskine
  • Elkedel
Detaljeret information over campingpladsen

H.P.M. Hazes-Reesink

Denne inspektør besøger hvert år Camping Tahiti og inspicerer campingpladsen ud fra omtrent 200 faciliteter og andre fokusområder. Inspektøren arbejder for ACSI og arbejder altså ikke for campingpladsen.

- Inspektør Fru H.P.M. Hazes-Reesink
H.P.M. Hazes-Reesink

Inspektør Fru H.P.M. Hazes-Reesink

Ring til denne inspektør

Ring til +31(0)243973827
Indlæser, vent venligst...

Gennemsnitlig bedømmelse: 8,1

Tilføj en bedømmelse
Bad og toilet
8,5
Personale
8,4
Pris/kvalitetsforhold
7,9
Børnevenlighed
8,6
Underholdning
8,0
Sportsfaciliteter
8,4
Swimmingpool
8,8
Mad og drikke
8,1
Omgivelser
6,7

Michiel Zwart, på denne campingplads i juli 2018

7,7

Google Oversættelse

Rejseselskab: Familie med børn, 4 – 12 år

Een zeer mooie nette en schone camping. Zeker het prive sanitair/kitchenette bij de GOLD plekken geven het kamperen extra gewenste comfort. Bij het zwembad zou een glijbaan een toevoeging zijn voor de kids. Echter, met drie zwembaden wordt de drukte mooi verspreid.

Nancy Zwanink, på denne campingplads i august 2017

7,2

Google Oversættelse

Rejseselskab: Familie med børn, 12 – 18 år

Prima camping met veel faciliteiten
Zijn wel muggen alhoewel het dit jaar erg mee viel
Sïesta word er nog steeds gehouden
Ook fijn dat er een supermarkt op de camping is.

es. de Jong, på denne campingplads i juni 2013

8,6

Google Oversættelse

Rejseselskab: Par

prachtige camping met veel voorzieningen. prima zwembaden met luxe bedden aanwezig. heerlijk kunnen eten in het restaurant. een camping om aan te bevelen

M. Bengelaar, på denne campingplads i juli 2013

8,3

Google Oversættelse

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

P. van den Oever, på denne campingplads i juli 2012

8,5

Google Oversættelse

Deze beoordeling is als enquête afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

L. Hilhorst, på denne campingplads i juni 2011

8,2

Google Oversættelse

Deze beoordeling is als enquête afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

P. Versteegh, på denne campingplads i juli 2014

8,0

Google Oversættelse

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

Almene oplysninger

Vejledende pris 1
48,50 €
Vejledende pris 2
68,70 €
Åbningsperiode
17-05-2018 til 23-09-2018
Overflade
13 ha
Antal turpladser
470 (70 - 100m2)
Antal ferielejligheder
146
Campingplads egnet til handicappede
Ja
Øko-campingplads
Ja

* De faciliteter, der er skrevet med fed, er ikke inkluderet i overnatningsprisen. For disse skal der betales ekstra. (Dette betyder dog ikke, at de faciliteter, der ikke er skrevet med fed, er gratis!)

Populære faciliteter
  • Udendørs swimmingpool
    • overflade:5500 m2
  • Wifi 80-100% dækning
  • ACSI Club ID accepteres som identitetsbevis
  • Faste campingvogne
    • antal:71
Internet
  • Mobilt bredbånd
    • Type:3G
  • Internetmulighed
  • Wifi 80-100% dækning
Ved receptionen
  • ACSI Club ID accepteres som identitetsbevis
  • Reservering anbefales i højsæson
  • Pas/id-kort obligatorisk
  • Betaling med kreditkort muligt
    • kreditkort:mastercard | visacard
  • Pengeautomat/muligt at hæve penge
  • Hjertestarter
  • Sprog, der tales i receptionen (i højsæsonen)
    • sprog:tysk | engelsk | fransk | italiensk
Campingregler
  • Hund(e) lavsæson (hvis i snor)
    • Maks. antal:2
  • Campingvogn tilladt
  • Telt tilladt
  • Lille ekstratelt tilladt
  • Autocamper tilladt
  • Indkørsel forbudt i middagspausen
    • tid:13.30-15.30
  • Barbecue tilladt
    • grill-type:kul | elektrisk | gas
  • Egen både tilladt
Hunde
  • Hund(e) lavsæson (hvis i snor)
    • Maks. antal:2
  • Hunde ikke tilladt i højsæsonen
Sanitære faciliteter
  • Håndvask: varmt vand
  • Håndvask: koldt vand
  • Private bad/toiletfaciliteter
  • Individuelle vaskekabiner: varmt vand
  • Individuelle vaskekabiner: koldt vand
  • Bad/toiletfaciliteter for børn
  • Siddetoiletter
  • Toiletpapir forefindes
  • Privat toilet
  • Toiletter uden sæde
  • Tømning af kemi-toiletter muligt
  • Brusebade: varmt vand
  • Brusebade: koldt vand
  • En douche (mindst 1,50x1,50) + et toilet (mindst 1,65mx2,20m eller1,90mx1,90m)
  • Sanitære faciliteter for handikappede i samme blok som for andre kampister
  • Brusebadssæde / brusebadsstol (sammenklappelig eller mobil) omkring 48 cm. høj
  • Puslerum
  • Brusekabiner på stranden
  • Vandhane uden trykknap
Bund og beplantning
  • Pladser med megen skygge
  • Afgrænsede pladser
  • Græsbevokset
  • Sandjord
Vask, opvask, madlavning
  • Køkkenvask med varmt vand
  • Køkkenvask med koldt vand
  • Vaskemaskine(r)
  • Vaskekumme til tøj: koldt vand
  • Vaskekumme til tøj: varmt vand
  • Tørretumbler
  • Strygefaciliteter
Mad, drikkevarer og fødevarer
  • Friskbagt brød kan købes på campingpladsen
  • Levnedsmidler: stort sortiment
  • Campingbutik/supermarked i stueetage eller tilgængelig via skrånende overflade til kørestol
  • Restaurant (med varieret menukort)
  • Restaurant med begrænset udvalg
  • Kantine/restaurant i stueetage eller tilgængelig via skrånende overflade til kørestol
  • Pizzeria
  • Måltider til afhentning
  • Bar
  • Fælles barbecueplads
  • Frysning af køleelementer
  • Gasflasker ombyttes
Udlejes på eller ved campingpladsen
  • Faste campingvogne
    • antal:71
  • Bungalows/hytter
    • antal:59
  • Værelser
    • antal:16
  • Køleskabe
  • Cykler
  • Kanoer
  • Vandcykler
  • Køleboks
  • Bokse
Svømning
  • Udendørs swimmingpool
    • overflade:5500 m2
  • Småbørnsbassin (for 1-3 år, < 40 cm)
    • overflade:200 m2
  • Brusekabiner på stranden
Wellness
  • Termisk bad
  • Spabad
  • Dampbad
  • Beauty center
  • Solarium
  • Hydromassage
Strand
  • Sandstrand
Vandsport og fritidsaktiviteter
  • Lystfiskeri muligt
  • Surfing tilladt
  • Egen både tilladt
  • Sejlsport tilladt
  • Sejlkursus
Til børn
  • Legeplads
  • Småbørnsbassin (for 1-3 år, < 40 cm)
    • overflade:200 m2
  • Animationsprogram: Børn (min. 2x om ugen -højsæson)
    • sprog:tysk | engelsk | spansk | fransk | italiensk
    • periode:14-05/10-09
  • Opholdsrum
  • Diskotekaften
  • Miniklub (min. 4x om ugen -højsæson)
    • sprog:tysk | engelsk | fransk | italiensk
  • Bad/toiletfaciliteter for børn
  • Puslerum
  • Trampolin
  • Hoppepuder
  • Spilleautomater
  • Minigolf
Sport og spil
  • Bordtennisbord
  • Multisportsplads
  • Tennis
  • Pétanque
  • Fitnessrum
  • Beachvolleybane
  • Minigolf
  • Tenniskursus
  • Bueskydning
Fritid (voksne)
  • Animation til børn fra 13 til og med 18 år (min. 2x pr. uge)
    • sprog:engelsk | fransk | italiensk
    • periode:18-05/10-09
  • Animationsprogram: Voksne (min. 2x om ugen -højsæson)
    • sprog:tysk | engelsk | fransk | italiensk
    • periode:18-05/10-09
  • Lystfiskeri muligt
  • Cykelruter, der starter ved campingpladsen
    • sværhedsgrad:let
  • Opholdsrum
  • (Pool)billard
  • Ekskursionsprogram (min. 2x om ugen -højsæson)
    • periode:01-06/14-09
  • Tv
  • Spilleautomater
Campingpladsens beliggenhed
  • Afstand til havet (max. 10 km)
    • afstand:0,7 km
  • Offentlige befordringsmidler (max. 0,5 km)
    • afstand:0 km
  • Indkøbsmuligheder
    • afstand:1,5 km
For campister
  • Autocamper tilladt
  • Specielle faciliteter for autocampere
  • Også egnet for campingbil > 8m og > 4 ton
Faciliteter på campingpladsen
  • Vandtilslutning på/ved pladsen (max. 15 m)
  • Spildevandsbortledning på/ved pladsen (max. 15 m)
  • Vandopsamlingssted på/ved pladsen (max. 50 m)
  • Også egnet for campingvogne > 5,5m, eksklusiv træk
  • El tilslutning %s amp. muligt
    • Mak. strøm:10 ampère | 16 ampère
  • Euro-stik nødvendig
  • Pladser med radio- og fjernsynstilslutning
Handicappede
  • Eventuelle dørlukkere ikke for kraftige (3-4 kg tryk)
  • En douche (mindst 1,50x1,50) + et toilet (mindst 1,65mx2,20m eller1,90mx1,90m)
  • Sanitære faciliteter for handikappede i samme blok som for andre kampister
  • Brusebadssæde / brusebadsstol (sammenklappelig eller mobil) omkring 48 cm. høj
  • Kantine/restaurant i stueetage eller tilgængelig via skrånende overflade til kørestol
  • Campingbutik/supermarked i stueetage eller tilgængelig via skrånende overflade til kørestol
  • Vandhane uden trykknap
Diverse
  • Belyste stier og veje
  • Bevogtet område
  • Roligt dag og nat
  • Specielt terræn for unge
  • Eventuelle dørlukkere ikke for kraftige (3-4 kg tryk)
  • Opladningssted for elbiler
    • AcsiCampsite\Entity\Facility\Property:property:2015:1
Adresse og rute

Vil du booke Camping Tahiti eller have yderligere information? Det kan du via nedenstående oplysninger eller via campingpladsens hjemmeside.

  • Camping Tahiti
    Viale Libia 133
    44020 / Lido delle Nazioni
    Italien

  • Download GPS-koordinater
    Vælg dit navigationssystem:

     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Google routeplanner
    Koordinater:

    44°44'3"N 12°13'53"E
  • A14 til Bologna, så motorvejen mod Padova til Ferrara Sud. Så mod Lidi di Comacchio. Campingpladsen er godt markeret.

  • Kontakt

  • www.campingtahiti.com

Vis på kort
Ladning
Vejret på denne campingplads

Vejrudsigt

Lør.

22 / 09

 

Søn.

23 / 09

 

Man.

24 / 09

 

Tir.

25 / 09

 

Ons.

26 / 09

 

Tor.

27 / 09

 

Fre.

28 / 09

 
Max. 30.4° 28° 27.3° 22.7° 22.8° 22.4° 22.8°
Min. 18.5° 19.7° 20° 16.1° 12.5° 10.6° 10.6°
Nedbør 5% 0% 50% 10% 5% 5% 15%
Vindretning Ø Ø Ø Ø Ø Ø Ø
Vindkraft 3 3 4 4 4 3 3

Gennemsnitlig temperatur

Weeronline
Anmodning om information

ACSI Eurocampings sender din forespørgsel videre til "Camping Tahiti".

Bemærk venligst at du anmoder om information. Du kan ikke reservere direkte med denne formular. Du får direkte kontakt med campingpladsen og ACSI Eurocampings kan ikke påvirke det videre forløb.

1 Anmodning om information Hvad vil du gøre ?
Stil dit spørgsmål:
(på landets sprog hvor campingpladsen ligger, eller på engelsk)
2 Deres oplysninger

3 Din forespørgsel
På hvilke sprog ønsker du at modtage svar? Vær opmærksom på, det kan godt være, at campingpladsen ikke kan svare på dette sprog.