Gå til hjemmesiden

Camping Golfzang

Almene oplysninger

Camping Golfzang er en campingplads i Sint Maartenszee, Noord-Holland. Denne campingplads har pladser der er afmærkede, med skygge, uden skygge og pladser med en smule skygge.Campingpladset har et sportsområde.

Vis mere

På Golfzang gælder følgende regler for husdyr:
- Hund(e) er tilladt(e) i lavsæsonen (hvis holdt i snor).
- Hund(e) er tilladt(e) i højsæsonen (hvis holdt i snor).

For den sporty feriegæst har campingpladsen forskellige cykelruter.Der er et underholdningsprogram.

Du behøver ikke altid selv stå for madlavningen, for på campingpladsen er der en snackbar og et pizzeria aanwezig.På campingpladsen kan du også købe frisk brød.Du har mulighed for at gå på Internettet, for campingpladsen råder over en eller flere computere med internetforbindelse og for på 80 % af campingpladsen kan du koble dig på Internettet med din egen computer.

Findes også i ACSI Campingpladser Europa app

Vejledende pris 25,00 €

Campingpladsens åbningsperiode + din ferieperiode

september 2017
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
oktober 2017
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
november 2017
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
december 2017
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

31 Camping åben

31 Campingpladsen er lukket

31 Valgt dato

Detaljeret information over campingpladsen

J.S. van der Zee-Grijpma

Denne inspektør besøger hvert år Camping Golfzang og inspicerer campingpladsen ud fra omtrent 200 faciliteter og andre fokusområder. Inspektøren arbejder for ACSI og arbejder altså ikke for campingpladsen.

- Inspektør Fru J.S. van der Zee-Grijpma
J.S. van der Zee-Grijpma

Inspektør Fru J.S. van der Zee-Grijpma

Ring til denne inspektør

Ring til +31(0)204825703
Indlæser, vent venligst...

Gennemsnitlig bedømmelse: 8,4

Tilføj en bedømmelse
Bad og toilet
8,5
Personale
8,4
Pris/kvalitetsforhold
8,4
Standplads
8,7
Indkvartering
8,5
Børnevenlighed
8,0
Underholdning
7,6
Sportsfaciliteter
7,3
Swimmingpool
8,0
Mad og drikke
8,2
Omgivelser
8,6

Hans, på denne campingplads i september 2016

7,8

Google Oversættelse

Rejseselskab: Senior(par)

Kleine, overzichtelijke camping met een gezellige atmosfeer, 2 km van zee. Zeer vriendelijke ontvangst, caravan wordt op de plek gezet door een tractor. Auto\'s staan apart, maar wel vlakbij de caravan. Veel seizoenplaatsen. Douches en warmwater via een sep-key tegen een redelijk tarief. Ruime plaatsen.

W. Duijf, på denne campingplads i juni 2016

7,9

Google Oversættelse

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

Oppenhuis, på denne campingplads i juni 2016

8,7

Google Oversættelse

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

Bokveldt, på denne campingplads i maj 2015

8,8

Google Oversættelse

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

v.d. Molen, på denne campingplads i maj 2015

8,7

Google Oversættelse

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

R. Bax, på denne campingplads i juni 2014

8,7

Google Oversættelse

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

Zeilstra, på denne campingplads i juni 2014

8,7

Google Oversættelse

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

Groen, på denne campingplads i juni 2013

8,3

Google Oversættelse

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

Medema, på denne campingplads i maj 2012

8,3

Google Oversættelse

Deze beoordeling is als enquête afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

Kelderman, på denne campingplads i juli 2011

8,2

Google Oversættelse

Deze beoordeling is als enquête afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

Almene oplysninger

Vejledende pris 1
25,00 €
Vejledende pris 2
31,00 €
Åbningsperiode
01-04-2017 til 01-10-2017
Overflade
2 ha
Antal turpladser
40 (60 - 80m2)
Antal pladser til autocampere
9
Antal faste årspladser
60

* Faciliteter, der er fremhævet med fed skrift er ikke inkluderet i overnatningsprisen. Hertil må der betales ekstra. (Det betyder dog ikke at faciliteter, der ikke er fremhævet med fed skrift nødvendigvis er gratis).

Populære faciliteter
  • Wifi 80-100% dækning
    • wiFi dækning 80-100% gratis
  • Hund(e) højsæson (hvis i snor)
    • Maks. antal:3
  • ACSI Club ID accepteres som identitetsbevis
Internet
  • Internetmulighed
  • Wifi 80-100% dækning
    • wiFi dækning 80-100% gratis
Ved receptionen
  • ACSI Club ID accepteres som identitetsbevis
  • Reservering anbefales i højsæson
  • Bommens åbningstider
    • Fra – til:08.00-22.00
  • Pengeautomat/muligt at hæve penge
  • Sprog, der tales i receptionen (i højsæsonen)
    • sprog:tysk | engelsk | hollandsk
Campingregler
  • Hund(e) højsæson (hvis i snor)
    • Maks. antal:3
  • Hund(e) lavsæson (hvis i snor)
    • Maks. antal:3
  • Campingvogn tilladt
  • Telt tilladt
  • Lille ekstratelt tilladt
  • Autocamper tilladt
  • Bilfri standplads
  • Dobbeltaksler tilladt
  • Barbecue tilladt
    • grill-type:kul | gas
Hunde
  • Hund(e) højsæson (hvis i snor)
    • Maks. antal:3
  • Hund(e) lavsæson (hvis i snor)
    • Maks. antal:3
Sanitære faciliteter
  • Håndvask: varmt vand
  • Håndvask: koldt vand
  • Opvarmede bad/toiletfaciliteter
  • Individuelle vaskekabiner: varmt vand
  • Individuelle vaskekabiner: koldt vand
  • Siddetoiletter
  • Toiletpapir forefindes
  • Tømning af kemi-toiletter muligt
  • Brusebade: varmt vand
  • Brusebade: koldt vand
  • Puslerum
Bund og beplantning
  • Pladser med megen skygge
  • Pladser med en smule skygge
  • Pladser uden skygge
  • Afgrænsede pladser
  • Græsbevokset
  • Sandjord
Vask, opvask, madlavning
  • Køkkenvask med varmt vand
  • Køkkenvask med koldt vand
  • Vaskemaskine(r)
  • Vaskekumme til tøj: koldt vand
  • Vaskekumme til tøj: varmt vand
  • Tørretumbler
Mad, drikkevarer og fødevarer
  • Friskbagt brød kan købes på campingpladsen
  • Levnedsmidler: stort sortiment
  • Snackbar
    • periode:15-07/25-08
  • Pizzeria
  • Bar
  • Frysning af køleelementer
  • Gasflasker ombyttes
Til børn
  • Animationsprogram: Børn (min. 2x om ugen -højsæson)
    • sprog:tysk | hollandsk
    • periode:15-07/20-08 | 25-05/28-05
  • Nogle legeredskaber
  • Opholdsrum
  • Miniklub (min. 4x om ugen -højsæson)
    • sprog:tysk | hollandsk
  • Puslerum
  • Spilleautomater
Sport og spil
  • Bordtennisbord
  • Multisportsplads
Fritid (voksne)
  • Animationsprogram: Voksne (min. 2x om ugen -højsæson)
    • sprog:tysk | hollandsk
    • periode:15-07/20-08
  • Cykelruter, der starter ved campingpladsen
    • sværhedsgrad:let
  • Opholdsrum
  • (Pool)billard
  • Tv
  • Spilleautomater
Campingpladsens beliggenhed
  • Afstand til havet (max. 10 km)
    • afstand:2 km
  • Offentlige befordringsmidler (max. 0,5 km)
    • afstand:0,3 km
  • Indkøbsmuligheder
    • afstand:4 km
For campister
  • Autocamper tilladt
  • Specielle pladser til autocampere
    • vandtilførsel og afløb
    • Overflade:70 m2
    • Antal:9
Faciliteter på campingpladsen
  • Spildevandsbortledning på/ved pladsen (max. 15 m)
  • Vandopsamlingssted på/ved pladsen (max. 50 m)
  • Også egnet for campingvogne > 5,5m, eksklusiv træk
  • El tilslutning %s amp. muligt
    • Mak. strøm:10 ampère
  • Euro-stik nødvendig
  • Pladser med radio- og fjernsynstilslutning
Diverse
  • Belyste stier og veje
  • Roligt dag og nat
Adresse og rute

Vil du booke Camping Golfzang eller have yderligere information? Det kan du via nedenstående oplysninger.

  • Camping Golfzang
    Belkmerweg 79
    1753 KD / St. Maartenszee
    Holland

  • Download GPS-koordinater
    Vælg dit navigationssystem:

     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Google routeplanner
    Koordinater:

    52°47'9"N 4°41'52"E
  • N9 Alkmaar-Den Helder. I St. Maartensvlotbrug retning St. Maartenszee. Drej til venstre efter ± 500m. Campingpladsen ligger phøjre efter 300m.

  • Kontakt

Tag kontakt

Vis på kort
Ladning
Vejret på denne campingplads

Vejrudsigt

Man.

20 / 11

 

Tir.

21 / 11

 

Ons.

22 / 11

 

Tor.

23 / 11

 

Fre.

24 / 11

 

Lør.

25 / 11

 

Søn.

26 / 11

 
Max. 12.1° 12.3° 13.2° 13.7° 12.2° 10.8° 9.5°
Min. 5.8° 10.1° 10.6° 9.8° 7.6° 6.5°
Nedbør 95% 95% 40% 50% 60% 65% 70%
Vindretning V SV SV SV SV SV SV
Vindkraft 5 5 6 6 5 5 5

Gennemsnitlig temperatur

Klima

Relativ fugtighed Nedbør (mm) Soltimer
Jan. 90% 59 2
Feb. 89% 44 4
Mar. 88% 46 4
Apr. 83% 41 6
Maj 80% 41 7
Jun. 79% 44 7
Jul. 81% 63 8
Aug. 79% 79 7
Sep. 84% 82 5
Okt. 84% 90 4
Nov. 88% 77 2
Dec. 88% 70 2
Weeronline
Anmodning om information

ACSI Eurocampings sender din forespørgsel videre til "Camping Golfzang".

Bemærk venligst at du anmoder om information. Du kan ikke reservere direkte med denne formular. Du får direkte kontakt med campingpladsen og ACSI Eurocampings kan ikke påvirke det videre forløb.

1 Anmodning om information Hvad vil du gøre ?
Stil dit spørgsmål:
(på landets sprog hvor campingpladsen ligger, eller på engelsk)
2 Deres oplysninger

3 Din forespørgsel
På hvilke sprog ønsker du at modtage svar? Vær opmærksom på, det kan godt være, at campingpladsen ikke kan svare på dette sprog.