Gå til hjemmesiden

Camping Nature & Lodge Les Dômes de Miage ****

Almene oplysninger
Vejledende pris 33,30 €

Camping Nature & Lodge Les Dômes de Miage er en campingplads i Saint-Gervais-les-Bains, Haute-Savoie. Denne campingplads har pladser der er afmærkede, med skygge, uden skygge og pladser med en smule skygge.Det er muligt at leje bungalows. Campingpladset har en legeplads og et sportsområde.

Vis mere

På Nature & Lodge Les Dômes de Miage gælder følgende regler for husdyr:
- Hund(e) er tilladt(e) i lavsæsonen (hvis holdt i snor).
- Hund(e) er tilladt(e) i højsæsonen (hvis holdt i snor).

På campingpladsen kan du også købe frisk brød.Du har mulighed for at gå på Internettet, for campingpladsen råder over en eller flere computere med internetforbindelse og der er trådløst Internet

Rabat i lavsæsonen med CampingCard ACSI

Camper fordelagtigt i lavsæsonen med CampingCard ACSI

CampingCard ACSI er et praktisk kort, hvormed du kan få op til 50 % ferierabat! I 2018 kan du bruge kortet på ikke færre end 3330 campingpladser i 21 forskellige lande i Europa. I lavsæsonen betaler du en af de 5 faste, lave priser!

Fordelene

  • Op til 50% rabat! Med dit CampingCard ACSI overnatter du til en af de fire faste lave priser ekstra fordelagtigt på de smukkeste campingpladser i Europa.

  • 3330 campingpladser, inspicerede af ACSI! Med dit CampingCard ACSI kan du overnatte på 3330 campingpladser i over 21 europæiske lande.

  • Camper fordelagtigt med (børne)børnene. På over 650 campingpladser er det inkluderet i CampingCard ACSI prisen at måtte medbringe 3 børn (under 6 år). Gå til webshoppen.

8,6
Gennemsnitlig bedømmelse Se 31 bedømmelser

Campingpladsens åbningsperiode + din ferieperiode

august 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
september 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
oktober 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
november 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
december 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      

31 Camping åben

31 Campingpladsen er lukket

31 Valgt dato

Detaljeret information over campingpladsen

H. Van Hoyweghen

Denne inspektør besøger hvert år Camping Nature & Lodge Les Dômes de Miage og inspicerer campingpladsen ud fra omtrent 200 faciliteter og andre fokusområder. Inspektøren arbejder for ACSI og arbejder altså ikke for campingpladsen.

- Inspektør Hr. H. Van Hoyweghen
H. Van Hoyweghen

Inspektør Hr. H. Van Hoyweghen

Ring til denne inspektør

Ring til +32(0)33256430
Indlæser, vent venligst...

Gennemsnitlig bedømmelse: 8,6

Tilføj en bedømmelse
Bad og toilet
8,7
Personale
8,8
Pris/kvalitetsforhold
8,7
Børnevenlighed
8,6
Underholdning
7,5
Sportsfaciliteter
7,8
Mad og drikke
7,6
Omgivelser
8,9

Jennifer Sargeant, på denne campingplads i maj 2017

8,8

Google Oversættelse

Rejseselskab: Senior(par)

I thought that I had submitted a review on my return but it isn't here.
The site is a couple of miles outside St Gervais. In terms of view it was one of the best sites we have ever stayed on. The pitches were a generous size but only defined by a pitch number so the site was very open and there wasn't a lot of shade but trees would have spoilt the view. It was a quiet site when we were there. The owner in reception spoke English and was very helpful and friendly and had a small shop but there was hardly anything in it in May and they didn't do bread to order until June. Just outside the site was a hotel/restaurant which did take away pizza. The site's grass seemed to be mown every day. There was a small play area and behind our pitch a fast flowing small stream. We went for a week and stayed three which sums up what we thought of it.
We are planning to go back this year which is how I found that my review wasn't on here.

Frederike, på denne campingplads i august 2016

8,4

Google Oversættelse

Rejseselskab: Par

Absolutely great location with a view of the Mont Blanc massif. We had a nice, level and clean pitch with enough space. The staff was super friendly and helpful and everything was well kept and maintained, really nice camp site. Facilities were cleaned regularly and showers really spacious.

HW, på denne campingplads i september 2015

8,3

Google Oversættelse

Rejseselskab: Par

Relaxed site with great views and easy access to chamonix. Spotless toilets and showers and large pitches.

Nigel R, på denne campingplads i juni 2015

8,4

Google Oversættelse

Rejseselskab: Par

The welcome was great and the folk at reception were always helpful. The facilities were fine - clean with plenty of hot water. The pitches are not well defined but it seemed to work out well enough when we were there. Bread is available at reception (&wifi access there too). St Gervais is not too far from the campsite and has a variety of supermarkets, bars, shops erc. You can catch the Tramway de Mont Blanc from there and that is a great trip if that sort of thing appeals. There are plenty of other things to do in the area including a good variety of walks. The star attraction here, other than the very good staff, is the location and view from many of the pitches - watching the early and late light on the mountains is stunning. We plan to go back there.

helen cosslett, på denne campingplads i september 2014

9,0

Google Oversættelse

Rejseselskab: Par

lovely unique site at foot of Mont Blanc ideal for couples ,families ,hikers and lovers of the contryside,beautiful views,and the best bread ever ,although no restaurant on site within 20 minutes walk of village with good bars and restaurants.

helen cosslett, på denne campingplads i september 2014

9,0

Google Oversættelse

Rejseselskab: Par

didnt want to review as wanted to keep this site a secret!
stayed for nearly 2 weeks at this lovely campsite,30 minutes walk from village with shops and restaurant,great ever changing view of Mont Blanc,staff were very friendly and spoke English ,best ever tasting baguettes fresh every morning ,

Sandra Evans, på denne campingplads i juni 2014

9,0

Google Oversættelse

Rejseselskab: Par

This is a beautiful, well run and organised site in a stunning location with mountain views all round. The pitches are large and well tended. The toilets/showers were extremely clean and well maintained with plenty of hot water. The owners could not have been more helpful. We had problems with our electric which they came out in the pouring rain to sort out for us. Free ice and deckchairs on the sunbathing lawn were a nice touch. There is a bar/restaurant next to the entrance serving traditional Alpine food as well as steaks etc and a bus stop outside the campsite for visits to the surrounding area. A site we will definitely return to.

Holmes, på denne campingplads i juni 2014

9,0

Google Oversættelse

Rejseselskab: Senior(par)

What a gem, called in for a night and stayed a week. Large open, level pitches with stunning views of snow covered mountains. Fresh herbs available to pick. Free ice available. Toilets and showers of the highest standard. St Gervais and surrounding area full of interest for walkers and equally accessible by car.

Penny Reynolds, på denne campingplads i september 2013

8,3

Google Oversættelse

Rejseselskab: Par

A beautiful site with wonderful views all around. A really good base from which to explore the surrounding mountain ranges. Many trips to the mountains via cable car, tramway etc so easy to chose one to suit the individual situation and price etc. The bakery in the town of Saint Gervais has amazing cakes.

Brian Gent, på denne campingplads i juni 2013

8,6

Google Oversættelse

Rejseselskab: Senior(par)

Excellent site with very good facilities in quite dramatic and lovely surroundings. The 'no shoes' rule in the showers means that the area is kept clean. Staff are really friendly and helpful. There are even free ice cubes!

Almene oplysninger

Vejledende pris 1
33,30 €
Vejledende pris 2
42,90 €
Åbningsperiode
14-05-2018 til 16-09-2018
Overflade
2,5 ha
Højde over havets overflade
900m
Antal turpladser
150 (90 - 200m2)
Antal pladser til autocampere
20
Antal ferielejligheder
1
Campingplads egnet til handicappede
Ja
Øko-campingplads
Ja

* De faciliteter, der er skrevet med fed, er ikke inkluderet i overnatningsprisen. For disse skal der betales ekstra. (Dette betyder dog ikke, at de faciliteter, der ikke er skrevet med fed, er gratis!)

Populære faciliteter
  • Hund(e) højsæson (hvis i snor)
    • Maks. antal:2
  • ACSI Club ID accepteres som identitetsbevis
Internet
  • Mobilt bredbånd
    • Type:4G
  • Internetmulighed
  • WiFi zone
    • wiFi zone gratis
Ved receptionen
  • Reservering med CampingCard ACSI muligt
  • ACSI Club ID accepteres som identitetsbevis
  • Reservering anbefales i højsæson
  • Betaling med kreditkort muligt
    • kreditkort:mastercard | visacard
  • Hjertestarter
  • Sprog, der tales i receptionen (i højsæsonen)
    • sprog:tysk | engelsk | spansk | fransk
Campingregler
  • Hund(e) højsæson (hvis i snor)
    • Maks. antal:2
  • Hund(e) lavsæson (hvis i snor)
    • Maks. antal:2
  • Campingvogn tilladt
  • Telt tilladt
  • Lille ekstratelt tilladt
  • Autocamper tilladt
  • Dobbeltaksler tilladt
  • Barbecue tilladt
    • grill-type:kul | elektrisk | gas
Hunde
  • Hund(e) højsæson (hvis i snor)
    • Maks. antal:2
  • Hund(e) lavsæson (hvis i snor)
    • Maks. antal:2
Sanitære faciliteter
  • Håndvask: varmt vand
  • Håndvask: koldt vand
  • Opvarmede bad/toiletfaciliteter
  • Individuelle vaskekabiner: varmt vand
  • Individuelle vaskekabiner: koldt vand
  • Bad/toiletfaciliteter for børn
  • Siddetoiletter
  • Toiletpapir forefindes
  • Tømning af kemi-toiletter muligt
  • Kombination af toilet-douche (mindst 2,15mx2,15m)
  • Brusebade: varmt vand
  • Sanitære faciliteter for handikappede i samme blok som for andre kampister
  • Brusebadssæde / brusebadsstol (sammenklappelig eller mobil) omkring 48 cm. høj
  • Puslerum
Bund og beplantning
  • Pladser med megen skygge
  • Pladser med en smule skygge
  • Pladser uden skygge
  • Afgrænsede pladser
  • Græsbevokset
Vask, opvask, madlavning
  • Køkkenvask med varmt vand
  • Køkkenvask med koldt vand
  • Vaskemaskine(r)
  • Vaskekumme til tøj: koldt vand
  • Vaskekumme til tøj: varmt vand
  • Tørretumbler
  • Strygefaciliteter
Mad, drikkevarer og fødevarer
  • Friskbagt brød kan købes på campingpladsen
    • periode:01-06/31-08
  • Levnedsmidler: stort sortiment
    • periode:01-06/31-08
  • Fælles barbecueplads
  • Frysning af køleelementer
  • Der kan fås køleis
  • Gasflasker ombyttes
Udlejes på eller ved campingpladsen
  • Bungalows/hytter
    • antal:1
  • Bokse
Til børn
  • Legeplads
  • Opholdsrum
  • Bad/toiletfaciliteter for børn
  • Puslerum
  • Intet animationsprogram
Sport og spil
  • Bordtennisbord
  • Multisportsplads
  • Pétanque
Fritid (voksne)
  • Markerede vandreruter ved campingpladsen
    • sværhedsgrad:let
  • Opholdsrum
  • Tv
Campingpladsens beliggenhed
  • Panorama
  • Tæt ved frakørsel motorvej (< 10 km)
    • afstand:7 km
  • Offentlige befordringsmidler (max. 0,5 km)
    • afstand:0 km
  • Indkøbsmuligheder
    • afstand:2 km
For campister
  • Autocamper tilladt
  • Specielle faciliteter for autocampere
  • Specielle pladser til autocampere
    • Overflade:100 m2
    • Antal:20
  • Også egnet for campingbil > 8m og > 4 ton
    • længde:14
Faciliteter på campingpladsen
  • Vandopsamlingssted på/ved pladsen (max. 50 m)
  • Også egnet for campingvogne > 5,5m, eksklusiv træk
  • El tilslutning %s amp. muligt
    • Mak. strøm:12 ampère | 3 ampère
  • Euro-stik nødvendig
Handicappede
  • Kombination af toilet-douche (mindst 2,15mx2,15m)
  • Sanitære faciliteter for handikappede i samme blok som for andre kampister
  • Brusebadssæde / brusebadsstol (sammenklappelig eller mobil) omkring 48 cm. høj
Diverse
  • Belyste stier og veje
  • Bevogtet område
  • Kun stille om natten
  • Midlertidige pladser uden for campingpladsen - strøm
    • antal:3
Adresse og rute

Vil du booke Camping Nature & Lodge Les Dômes de Miage eller have yderligere information? Det kan du via nedenstående oplysninger eller via campingpladsens hjemmeside.

  • Camping Nature & Lodge Les Dômes de Miage
    197 route des Contamines
    74170 / St. Gervais-les-Bains
    Frankrig

  • Download GPS-koordinater
    Vælg dit navigationssystem:

     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Google routeplanner
    Koordinater:

    45°52'24"N 6°43'12"E
  • A40 frakørsel 21 St. Gervais. Fortsæt til St. Gervais-centrum og kør så mod Les Contamines. Campingpladsen ligger på venstre hånd efter 2 km.

  • Obs! Siden 13 juli 2015 er det forbudt for franske campingpladser at opsætte egne vejvisningsskilte. Det er tilrådeligt at bruge GPS-koordinaterne til at finde campingpladsen.

  • Kontakt

  • www.natureandlodge.fr

Vis på kort
Ladning
Vejret på denne campingplads

Vejrudsigt

Man.

22 / 10

 

Tir.

23 / 10

 

Ons.

24 / 10

 

Tor.

25 / 10

 

Fre.

26 / 10

 

Lør.

27 / 10

 

Søn.

28 / 10

 
Max. 11.6° 11.4° 13.1° 15° 13° 10.3° 6.7°
Min. 2.4° 2.9° 5.7° 4.5° 5.2° 6.4° 3.5°
Nedbør 0% 0% 10% 5% 15% 80% 70%
Vindretning NO NO NO Ø S SV SV
Vindkraft 2 2 2 2 2 2 2

Gennemsnitlig temperatur

Klima

Relativ fugtighed Nedbør (mm) Soltimer
Jan. 77% 99 5
Feb. 73% 75 4
Mar. 69% 251 4
Apr. 67% 193 4
Maj 65% 103 7
Jun. 67% 83 8
Jul. 66% 79 8
Aug. 70% 116 8
Sep. 74% 162 6
Okt. 77% 101 5
Nov. 78% 159 3
Dec. 78% 99 3
Weeronline
Anmodning om information

ACSI Eurocampings sender din forespørgsel videre til "Camping Nature & Lodge Les Dômes de Miage".

Bemærk venligst at du anmoder om information. Du kan ikke reservere direkte med denne formular. Du får direkte kontakt med campingpladsen og ACSI Eurocampings kan ikke påvirke det videre forløb.

1 Anmodning om information Hvad vil du gøre ?
Stil dit spørgsmål:
(på landets sprog hvor campingpladsen ligger, eller på engelsk)
2 Deres oplysninger

3 Din forespørgsel
På hvilke sprog ønsker du at modtage svar? Vær opmærksom på, det kan godt være, at campingpladsen ikke kan svare på dette sprog.


Camping Nature & Lodge Les Dômes de Miage ****