Gå til hjemmesiden

Camping Les Pins ****

Almene oplysninger

Camping Les Pins er en campingplads i Les Salles-sur-Verdon, Var, beliggende i et skovområde og ved en sø/badesø. Denne terrassecampingplads har pladser der er afmærkede, med skygge og pladser med en smule skygge.Campingpladset har en legeplads og et sportsområde.

Vis mere

På Camping Les Pins gælder følgende regler for husdyr:
- Hund(e) er tilladt(e) i lavsæsonen (hvis holdt i snor).
- Hund(e) er tilladt(e) i højsæsonen (hvis holdt i snor).

I de nærmeste omgivelser kan du svømme i i en sø/badesø.På Camping Les Pins er det muligt at snorkle, windsurfe og wildwaterrafting/kajakroning/rafting.

Du har mulighed for at gå på Internettet, for campingpladsen råder over en eller flere computere med internetforbindelse og for på 80 % af campingpladsen kan du koble dig på Internettet med din egen computer.

Findes også i ACSI Campingpladser Europa app

Vejledende pris 24,20 €

Campingpladsens åbningsperiode + din ferieperiode

april 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30      
maj 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
juni 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
juli 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
august 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
september 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
oktober 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
november 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
december 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      

31 Camping åben

31 Campingpladsen er lukket

31 Valgt dato

Detaljeret information over campingpladsen

R. Coenen

Denne inspektør besøger hvert år Camping Les Pins og inspicerer campingpladsen ud fra omtrent 200 faciliteter og andre fokusområder. Inspektøren arbejder for ACSI og arbejder altså ikke for campingpladsen.

- Inspektør Hr. R. Coenen
R. Coenen

Inspektør Hr. R. Coenen

Ring til denne inspektør

Ring til +32(0)34890037
Indlæser, vent venligst...

Gennemsnitlig bedømmelse: 8,1

Tilføj en bedømmelse
Bad og toilet
8,2
Personale
8,3
Pris/kvalitetsforhold
8,0
Børnevenlighed
7,6
Underholdning
6,2
Sportsfaciliteter
6,8
Swimmingpool
9,0
Mad og drikke
8,0
Omgivelser
8,9

Pierre van Lierop, på denne campingplads i maj 2018

7,3

Google Oversættelse

Rejseselskab: Senior(par)

Ontvangst was prima, maar deze camping is zeker geen 4**** waard, je kunt er niet eens brood bestellen/kopen

Jessica, på denne campingplads i juni 2017

7,6

Google Oversættelse

Rejseselskab: Familie med børn, 4 – 12 år

Ronduit schitterende omgeving met azuurblauwe meren. Vrijwel geen vliegen of wespen gezien. Houd er rekening mee dat er in de omgeving niet veel meer te doen is dan zwemmen en varen. Anders zul je een stuk moeten rijden. De bodem is rotsachtig. Ijzeren pennen aanbevolen.

Ank van Steenis, på denne campingplads i maj 2017

8,0

Google Oversættelse

Rejseselskab: Par

Wij vinden dit een prachtige camping in de natuur en schoon mooi water. Wij komen hier ellk jaar Nu door omstandigheden gaan we nog maar 1 keer in de 2 jaren. Financieel lukt het anders niet omdat de reis erg duur is.

L. Gevaert, på denne campingplads i juli 2015

8,7

Google Oversættelse

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

Bojag, på denne campingplads i juli 2015

6,7

Google Oversættelse

Rejseselskab: Par

Het is onmogelijk om deze camping te reserveren!
Op de dag dat reservering voor het nieuwe seizoen volgens hun eigen zeggen mogelijk is, is de camping al volgeboekt met \"vaste\" bezoekers.
Dit terwijl wij vorige zomer juist navraag hebben gedaan of dat we al konden reserveren. Toen vertelde de receptioniste dat we moesten wachten tot het nieuwe jaar.
Een erg bijzondere manier van reserveren hanteren ze op deze camping.

J.C.J. Dekkers, på denne campingplads i juni 2015

8,3

Google Oversættelse

Rejseselskab: Par

hele mooie rustige camping, mooie plaatsen, met voldoende schaduw en zon. goed en schoon sanitair, lekker dicht bij het prachtig meer en dorp. Wij hebben genoten.

Stoffelen, på denne campingplads i august 2011

8,2

Google Oversættelse

Deze beoordeling is als enquête afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

H. Lamers, på denne campingplads i august 2011

7,7

Google Oversættelse

Deze beoordeling is als enquête afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

Almene oplysninger

Vejledende pris 1
24,20 €
Vejledende pris 2
33,80 €
Åbningsperiode
06-04-2018 til 07-10-2018
Overflade
2 ha
Højde over havets overflade
550m
Antal turpladser
104 (80m2)
Antal pladser til autocampere
4
Campingplads egnet til handicappede
Ja
Øko-campingplads
Ja

* De faciliteter, der er skrevet med fed, er ikke inkluderet i overnatningsprisen. For disse skal der betales ekstra. (Dette betyder dog ikke, at de faciliteter, der ikke er skrevet med fed, er gratis!)

Populære faciliteter
  • Wifi 80-100% dækning
  • Hund(e) højsæson (hvis i snor)
    • Maks. antal:1
  • ACSI Club ID accepteres som identitetsbevis
Internet
  • Mobilt bredbånd
    • Type:3G
  • Internetmulighed
  • Wifi 80-100% dækning
Ved receptionen
  • ACSI Club ID accepteres som identitetsbevis
  • Reservering anbefales i højsæson
  • Betaling med kreditkort muligt
    • kreditkort:amex | Diners Club | mastercard | visacard
  • Betaling med kort/Maestro kort muligt
  • Receptionen er nemt tilgængelig for handicappede
  • Sprog, der tales i receptionen (i højsæsonen)
    • sprog:tysk | engelsk | fransk
Campingregler
  • Hund(e) højsæson (hvis i snor)
    • Maks. antal:1
  • Hund(e) lavsæson (hvis i snor)
    • Maks. antal:1
  • Campingvogn tilladt
  • Telt tilladt
  • Lille ekstratelt tilladt
  • Autocamper tilladt
  • Barbecue tilladt
    • grill-type:elektrisk | gas
  • Egen både tilladt
    • motorbåd (længde: 4 m)
    • sejlbåd (længde: 4 m)
Hunde
  • Hund(e) højsæson (hvis i snor)
    • Maks. antal:1
  • Hund(e) lavsæson (hvis i snor)
    • Maks. antal:1
Sanitære faciliteter
  • Håndvask: varmt vand
  • Håndvask: koldt vand
  • Individuelle vaskekabiner: varmt vand
  • Individuelle vaskekabiner: koldt vand
  • Bad/toiletfaciliteter for børn
  • Siddetoiletter
  • Toiletpapir forefindes
  • Tømning af kemi-toiletter muligt
  • Brusebade: varmt vand
  • Brusebade: koldt vand
  • En douche (mindst 1,50x1,50) + et toilet (mindst 1,65mx2,20m eller1,90mx1,90m)
  • Sanitære faciliteter for handikappede ikke i samme bygning, men med alarmanlæg
  • Handicapsanitære - kun adgang for handicappede
  • Brusebadssæde / brusebadsstol (sammenklappelig eller mobil) omkring 48 cm. høj
  • Puslerum
  • Vandhane uden trykknap
Bund og beplantning
  • Pladser med megen skygge
  • Pladser med en smule skygge
  • Afgrænsede pladser
  • Græsbevokset
  • Terrasseformet campingplads
  • Hård jord
Vask, opvask, madlavning
  • Køkkenvask med varmt vand
  • Køkkenvask med koldt vand
  • Vaskemaskine(r)
  • Vaskekumme til tøj: koldt vand
  • Vaskekumme til tøj: varmt vand
  • Tørretumbler
  • Strygefaciliteter
Mad, drikkevarer og fødevarer
  • Fælles barbecueplads
  • Gasflasker ombyttes
Udlejes på eller ved campingpladsen
  • Køleskabe
  • Kanoer
  • Bokse
Svømning
  • Bademulighed i sø/sø med fritidsaktiviteter
Strand
  • Strand med sten
Vandsport og fritidsaktiviteter
  • Lystfiskeri muligt
  • Surfing tilladt
  • Windsurfkursus
  • Bådebro/fortøjningsbøje
  • Svømmedykning
  • Wildwater-sejlads/kajak/rafting
  • Kajakkursus
  • Egen både tilladt
    • motorbåd (længde: 4 m)
    • sejlbåd (længde: 4 m)
  • Sejlsport tilladt
  • Sejlkursus
Til børn
  • Legeplads
  • Bad/toiletfaciliteter for børn
  • Puslerum
  • Trampolin
  • Intet animationsprogram
Sport og spil
  • Bordtennisbord
  • Multisportsplads
  • Pétanque
Fritid (voksne)
  • Lystfiskeri muligt
  • Markerede vandreruter ved campingpladsen
    • sværhedsgrad:let
Campingpladsens beliggenhed
  • Beliggende ved sø/sø med fritidsaktiviteter (max. 0,1 km)
  • Beliggende i skov
  • Panorama
  • Offentlige befordringsmidler (max. 0,5 km)
    • afstand:0,5 km
  • Indkøbsmuligheder
    • afstand:0,2 km
For campister
  • Autocamper tilladt
  • Specielle faciliteter for autocampere
  • Specielle pladser til autocampere
    • Overflade:100 m2
    • Antal:4
  • Også egnet for campingbil > 8m og > 4 ton
    • længde:10
    • vægt:4000 kg
Faciliteter på campingpladsen
  • Vandtilslutning på/ved pladsen (max. 15 m)
  • Spildevandsbortledning på/ved pladsen (max. 15 m)
  • Vandopsamlingssted på/ved pladsen (max. 50 m)
  • Også egnet for campingvogne > 5,5m, eksklusiv træk
  • El tilslutning %s amp. muligt
    • Mak. strøm:6 ampère
  • Euro-stik nødvendig
Diverse
  • Belyste stier og veje
  • Bevogtet område
  • Roligt dag og nat
  • Eventuelle dørlukkere ikke for kraftige (3-4 kg tryk)
Adresse og rute

Vil du booke Camping Les Pins eller have yderligere information? Det kan du via nedenstående oplysninger.

  • Camping Les Pins

    83630 / Les Salles-sur-Verdon
    Frankrig

  • Download GPS-koordinater
    Vælg dit navigationssystem:

     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Google routeplanner
    Koordinater:

    43°46'35"N 6°12'32"E
  • Obs! Siden 13 juli 2015 er det forbudt for franske campingpladser at opsætte egne vejvisningsskilte. Det er tilrådeligt at bruge GPS-koordinaterne til at finde campingpladsen.

  • Kontakt

Vis på kort
Ladning
Vejret på denne campingplads

Vejrudsigt

Lør.

23 / 06

 

Søn.

24 / 06

 

Man.

25 / 06

 

Tir.

26 / 06

 

Ons.

27 / 06

 

Tor.

28 / 06

 

Fre.

29 / 06

 
Max. 25.9° 25° 27.1° 28.5° 29.7° 29.8° 30.4°
Min. 15.7° 13° 11.9° 13.1° 13.7° 15° 14.9°
Nedbør 40% 45% 15% 20% 10% 20% 15%
Vindretning SV SV SV SV SV SV SV
Vindkraft 3 3 3 3 3 3 3

Gennemsnitlig temperatur

Weeronline
Anmodning om information

ACSI Eurocampings sender din forespørgsel videre til "Camping Les Pins".

Bemærk venligst at du anmoder om information. Du kan ikke reservere direkte med denne formular. Du får direkte kontakt med campingpladsen og ACSI Eurocampings kan ikke påvirke det videre forløb.

1 Anmodning om information Hvad vil du gøre ?
Stil dit spørgsmål:
(på landets sprog hvor campingpladsen ligger, eller på engelsk)
2 Deres oplysninger

3 Din forespørgsel
På hvilke sprog ønsker du at modtage svar? Vær opmærksom på, det kan godt være, at campingpladsen ikke kan svare på dette sprog.