Gå til hjemmesiden

Camping d'Epernay **

Almene oplysninger

Camping d'Epernay er en campingplads i Épernay, Marne, beliggende ved en flod/å og ved en sø/badesø. Denne campingplads har pladser der er afmærkede, med skygge, uden skygge og pladser med en smule skygge.Campingpladset har et sportsområde.

Vis mere

På Camping d'Epernay gælder følgende regler for husdyr:
- Hund(e) er tilladt(e) i lavsæsonen (hvis holdt i snor).
- Hund(e) er tilladt(e) i højsæsonen (hvis holdt i snor).

På Camping d'Epernay er det muligt at wildwaterrafting/kajakroning/rafting.

Du behøver ikke altid selv stå for madlavningen, for på campingpladsen er der en snackbar og en restaurant (lille udvalg) aanwezig.På campingpladsen kan du også købe frisk brød.Du har mulighed for at gå på Internettet, for campingpladsen råder over en eller flere computere med internetforbindelse og for på 80 % af campingpladsen kan du koble dig på Internettet med din egen computer.

Findes også i ACSI Campingpladser Europa app

Vejledende pris 22,00 €

Campingpladsens åbningsperiode + din ferieperiode

oktober 2017
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
november 2017
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
december 2017
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

31 Camping åben

31 Campingpladsen er lukket

31 Valgt dato

Detaljeret information over campingpladsen

W.G. Voskamp-Modderkolk

Denne inspektør besøger hvert år Camping d'Epernay og inspicerer campingpladsen ud fra omtrent 200 faciliteter og andre fokusområder. Inspektøren arbejder for ACSI og arbejder altså ikke for campingpladsen.

- Inspektør Fru W.G. Voskamp-Modderkolk
W.G. Voskamp-Modderkolk

Inspektør Fru W.G. Voskamp-Modderkolk

Ring til denne inspektør

Ring til +31(0)575560061
Indlæser, vent venligst...

Gennemsnitlig bedømmelse: 7,8

Tilføj en bedømmelse
Bad og toilet
7,6
Personale
8,3
Pris/kvalitetsforhold
7,9
Børnevenlighed
7,8
Underholdning
6,2
Sportsfaciliteter
7,9
Swimmingpool
7,4
Mad og drikke
7,2
Omgivelser
7,9

van Esch, på denne campingplads i juli 2016

8,2

Google Oversættelse

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

Peter Costenoble, på denne campingplads i august 2015

8,2

Google Oversættelse

Rejseselskab: Par

een korte vakantie van 3 nachten. Mooie afgebakende plaats. Info bij het inchecken is spijtig genoeg karig. Bij gerichte vragen krijg je voldoende antwoord.
Fietsweg naar het dorp moest ik spijtig genoeg zelf zoeken. (niet aangeduid)

Piet en Caroline, på denne campingplads i juli 2015

8,6

Google Oversættelse

Rejseselskab: Par

Mooie camping, prima personeel goed ontvangst en een uitstekende staanplaats toegewezen gekregen.
Prijs kwaliteit prima, toiletten goed verzorgt en schoon.
Voor volgend jaar weer gepland.

Christa, på denne campingplads i juni 2015

6,1

Google Oversættelse

Rejseselskab: Ungt par

Dichtbij het centrum... Meer echte voordelen kan ik niet bedenken. Plaats prima. Maar sanitair echt vies en slecht. Lijkt wel een oude voetbalkeet...
Maar slechts 1 camping op zo\'n korte afstand van Rue de Champagne... Dat is de enige reden om terug te gaan

B. Nolten, på denne campingplads i maj 2015

8,4

Google Oversættelse

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

Els, på denne campingplads i august 2012

7,1

Google Oversættelse

Rejseselskab: Par

Prima camping om een paar dagen te staan. Prima uitvalsbasis om omgeving te verkennen. Afstand naar centrum en winkels is iets te groot, een fiets heeft voorkeur. Gemeleerd publiek van alle leeftijden en nationaliteiten. Prima sfeer. Camping wordt goed bewaakt, regelmatig politie die een rondje rijdt en 's avonds afgesloten door hek waarvoor iedereen een persoonlijke code krijgt. Sanitair is een minpuntje. Gedateerd en niet echt schoon.

K. van der Meij, på denne campingplads i juli 2012

7,6

Google Oversættelse

Deze beoordeling is als enquête afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

M.J. Nagengast, på denne campingplads i juli 2012

7,8

Google Oversættelse

Rejseselskab: Senior(par)

Vier dagen genoten van de champagnestreek. Deze camping is een prima uitvalsbasis. Douches zijn gedateerd en het geheel zou wat meer keren per dag schoon gemaakt mogen worden ivm de bezettingsgraad en het verloop.

van Overveld, på denne campingplads i august 2011

7,4

Google Oversættelse

Rejseselskab: Ungt par

Wij waren niet echt tevreden over deze camping. We zijn er 6 nachten geweest. Veel politie en niet-camping-gasten op de camping gezien. Het sanitair wordt slechts met een hogedrukreiniger gereinigd met als gevolg dat er veel schimmel door de vocht zit. De plaatsen zijn afgebakend waardoor men minder sociaal naar elkaar is (individueel, afgesloten). Wij zijn hierdoor korter gebleven dan de planning was. Veel Engelsen op deze camping.
De dames van de receptie zijn heel erg vriendelijk en behulpzaam en spreken Engels.

De Becker A., på denne campingplads i juli 2011

7,7

Google Oversættelse

Rejseselskab: Ungt par

Rustige camping. Mooie standplaats. Sanitair wordt dagelijks onderhouden, maar mede door het slechte weer toch niet heel erg netjes. Ideale doorreis camping voor onze trip door de champagne-streek.

Almene oplysninger

Vejledende pris 1
22,00 €
Vejledende pris 2
26,60 €
Åbningsperiode
30-04-2017 til 01-10-2017
Overflade
1,5 ha
Højde over havets overflade
110m
Antal turpladser
109 (90 - 110m2)
Campingplads egnet til handicappede
Ja

* Faciliteter, der er fremhævet med fed skrift er ikke inkluderet i overnatningsprisen. Hertil må der betales ekstra. (Det betyder dog ikke at faciliteter, der ikke er fremhævet med fed skrift nødvendigvis er gratis).

Populære faciliteter
  • Wifi 80-100% dækning
    • wiFi dækning 80-100% gratis
  • Hund(e) højsæson (hvis i snor)
  • ACSI Club ID accepteres som identitetsbevis
Internet
  • Internetmulighed
  • Wifi 80-100% dækning
    • wiFi dækning 80-100% gratis
Ved receptionen
  • ACSI Club ID accepteres som identitetsbevis
  • Reservering anbefales i højsæson
  • Betaling med kreditkort muligt
    • kreditkort:mastercard | visacard
  • Betaling med kort/Maestro kort muligt
  • Sprog, der tales i receptionen (i højsæsonen)
    • sprog:tysk | engelsk | fransk
Campingregler
  • Hund(e) højsæson (hvis i snor)
  • Hund(e) lavsæson (hvis i snor)
  • Campingvogn tilladt
  • Telt tilladt
  • Lille ekstratelt tilladt
  • Autocamper tilladt
  • Barbecue tilladt
    • grill-type:kul | elektrisk | gas
  • Egen både tilladt
    • motorbåd (længde: 5 m)
Hunde
  • Hund(e) højsæson (hvis i snor)
  • Hund(e) lavsæson (hvis i snor)
Sanitære faciliteter
  • Håndvask: varmt vand
  • Håndvask: koldt vand
  • Opvarmede bad/toiletfaciliteter
  • Individuelle vaskekabiner: varmt vand
  • Siddetoiletter
  • Tømning af kemi-toiletter muligt
  • Kombination af toilet-douche (mindst 2,15mx2,15m)
  • Brusebade: varmt vand
  • Brusebade: koldt vand
  • Sanitære faciliteter for handikappede i samme blok som for andre kampister
  • Brusebadssæde / brusebadsstol (sammenklappelig eller mobil) omkring 48 cm. høj
Bund og beplantning
  • Pladser med megen skygge
  • Pladser med en smule skygge
  • Pladser uden skygge
  • Afgrænsede pladser
  • Græsbevokset
Vask, opvask, madlavning
  • Køkkenvask med varmt vand
  • Køkkenvask med koldt vand
  • Vaskemaskine(r)
  • Vaskekumme til tøj: koldt vand
  • Vaskekumme til tøj: varmt vand
  • Tørretumbler
Mad, drikkevarer og fødevarer
  • Friskbagt brød kan købes på campingpladsen
  • Begrænset tilbud af levnedsmidler
  • Restaurant med begrænset udvalg
  • Snackbar
  • Måltider til afhentning
  • Simpel menu/table d'hôte
  • Bar
  • Fælles barbecueplads
  • Frysning af køleelementer
  • Der kan fås køleis
Udlejes på eller ved campingpladsen
  • Cykler
  • Kanoer
  • Kajakker
  • Bokse
  • Køleelementer
Svømning
  • Græsplæne til solbadning
Strand
  • Græsstrand
Vandsport og fritidsaktiviteter
  • Lystfiskeri muligt
  • Bådebro/fortøjningsbøje
  • Wildwater-sejlads/kajak/rafting
  • Egen både tilladt
    • motorbåd (længde: 5 m)
  • Trailernedkørsel
Til børn
  • Nogle legeredskaber
  • Opholdsrum
  • Intet animationsprogram
Sport og spil
  • Multisportsplads
  • Tennis
  • Pétanque
  • Beachvolleybane
  • Bueskydning
  • Bjergbestigningsvæg
Fritid (voksne)
  • Lystfiskeri muligt
  • Opholdsrum
Campingpladsens beliggenhed
  • Beliggende ved sø/sø med fritidsaktiviteter (max. 0,1 km)
  • Beliggende ved flod/å (max. 0,1 km)
  • Indkøbsmuligheder
    • afstand:1,5 km
For campister
  • Autocamper tilladt
  • Specielle faciliteter for autocampere
  • Også egnet for campingbil > 8m og > 4 ton
Faciliteter på campingpladsen
  • Vandopsamlingssted på/ved pladsen (max. 50 m)
  • El tilslutning %s amp. muligt
    • Mak. strøm:10 ampère
  • Euro-stik nødvendig
Diverse
  • Belyste stier og veje
  • Bevogtet område
  • Roligt dag og nat
  • Eventuelle dørlukkere ikke for kraftige (3-4 kg tryk)
Adresse og rute

Vil du booke Camping d'Epernay eller have yderligere information? Det kan du via nedenstående oplysninger.

  • Camping d'Epernay
    allée de Cumières
    51200 / Epernay
    Frankrig

  • Download GPS-koordinater
    Vælg dit navigationssystem:

     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Google routeplanner
    Koordinater:

    49°3'27"N 3°57'1"E
  • Obs! Siden 13 juli 2015 er det forbudt for franske campingpladser at opsætte egne vejvisningsskilte. Det er tilrådeligt at bruge GPS-koordinaterne til at finde campingpladsen.

  • Kontakt

Tag kontakt

Vis på kort
Ladning
Vejret på denne campingplads

Vejrudsigt

Ons.

13 / 12

 

Tor.

14 / 12

 

Fre.

15 / 12

 

Lør.

16 / 12

 

Søn.

17 / 12

 

Man.

18 / 12

 

Tir.

19 / 12

 
Max. 7.2° 5.9° 3.3° 5.2° 5.4°
Min. 1.1° 2.7° 0.5° -1.1° -0.5° 1.9°
Nedbør 90% 90% 85% 20% 20% 50% 15%
Vindretning S SV SV V V SV V
Vindkraft 6 6 5 3 3 4 3

Gennemsnitlig temperatur

Klima

Relativ fugtighed Nedbør (mm) Soltimer
Jan. 87% 47 2
Feb. 85% 39 3
Mar. 81% 50 3
Apr. 79% 52 5
Maj 77% 53 7
Jun. 75% 54 7
Jul. 76% 68 7
Aug. 74% 57 7
Sep. 81% 46 5
Okt. 85% 67 4
Nov. 89% 60 2
Dec. 88% 60 2
Weeronline
Anmodning om information

ACSI Eurocampings sender din forespørgsel videre til "Camping d'Epernay".

Bemærk venligst at du anmoder om information. Du kan ikke reservere direkte med denne formular. Du får direkte kontakt med campingpladsen og ACSI Eurocampings kan ikke påvirke det videre forløb.

1 Anmodning om information Hvad vil du gøre ?
Stil dit spørgsmål:
(på landets sprog hvor campingpladsen ligger, eller på engelsk)
2 Deres oplysninger

3 Din forespørgsel
På hvilke sprog ønsker du at modtage svar? Vær opmærksom på, det kan godt være, at campingpladsen ikke kan svare på dette sprog.