Gå til hjemmesiden

Camping Armorique ****

Almene oplysninger

Camping Armorique er en campingplads i Telgruc-sur-Mer, Finistère. Denne terrassecampingplads har pladser der er afmærkede, med skygge, uden skygge og pladser med en smule skygge.Armorique ligger tæt ved en sandstrand. Det er muligt at leje mobil homes, hytter og bungalows. Campingpladset har en legeplads.

Vis mere

På Armorique gælder følgende regler for husdyr:
- Hund(e) er tilladt(e) i lavsæsonen (hvis holdt i snor).
- Hund(e) er tilladt(e) i højsæsonen (hvis holdt i snor).

For den sporty feriegæst har campingpladsen forskellige cykelruter.Campingpladsen har en udendørs swimmingpool, en opvarmet udendørs swimmingpool og et børnebassin.Der er også en vandrutsjebane.

Du behøver ikke altid selv stå for madlavningen, for på campingpladsen er der en snackbar aanwezig.På campingpladsen kan du også købe frisk brød.Du har mulighed for at gå på Internettet, for campingpladsen råder over en eller flere computere med internetforbindelse og der er trådløst Internet

Findes også i ACSI Campingpladser Europa app

Vejledende pris 26,30 €
Rabat i lavsæsonen med CampingCard ACSI

Camper fordelagtigt i lavsæsonen med CampingCard ACSI

CampingCard ACSI er et praktisk kort, hvormed du kan få op til 50 % ferierabat! I 2017 kan du bruge kortet på ikke færre end 3319 campingpladser i 20 forskellige lande i Europa. I lavsæsonen betaler du en af de 5 faste, lave priser!

Fordelene

  • Op til 50% rabat! Med dit CampingCard ACSI overnatter du til en af de fire faste lave priser ekstra fordelagtigt på de smukkeste campingpladser i Europa.

  • 3319 campingpladser, inspicerede af ACSI! Med dit CampingCard ACSI kan du overnatte på 3319 campingpladser i over 20 europæiske lande.

  • Camper fordelagtigt med (børne)børnene. På over 700 campingpladser er det inkluderet i CampingCard ACSI prisen at måtte medbringe 3 børn (under 6 år). Gå til webshoppen.


Campingpladsens åbningsperiode + din ferieperiode

august 2017
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
september 2017
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
oktober 2017
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
november 2017
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
december 2017
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

31 Camping åben

31 Campingpladsen er lukket

31 Valgt dato

Detaljeret information over campingpladsen

J. Thiels

Denne inspektør besøger hvert år Camping Armorique og inspicerer campingpladsen ud fra omtrent 200 faciliteter og andre fokusområder. Inspektøren arbejder for ACSI og arbejder altså ikke for campingpladsen.

- Inspektør Hr. J. Thiels
J. Thiels

Inspektør Hr. J. Thiels

Ring til denne inspektør

Ring til +32(0)13328215
Indlæser, vent venligst...

Gennemsnitlig bedømmelse: 8,0

Tilføj en bedømmelse
Bad og toilet
7,9
Personale
7,9
Pris/kvalitetsforhold
8,0
Standplads
7,9
Indkvartering
8,0
Børnevenlighed
8,2
Underholdning
8,0
Sportsfaciliteter
8,1
Swimmingpool
8,5
Mad og drikke
7,6
Omgivelser
8,6

Eddy Dekock - Elsy Devroe, på denne campingplads i juni 2015

6,7

Google Oversættelse

Rejseselskab: Senior(par)

Wi-Fi is niet aanwezig op gans de camping, zoals geschreven in beschrijving. Toen we er aankwamen mochten we niet eerst kijken op de camping, maar moesten de eigenaar direct volgen om een plaats te kiezen. We mochten niet bij de chalets staan, want dat stoorde de klanten van de chalets. 2 uur nadien word er wel een caravan op die plaats toegelaten.
We waren van plan om er 7 dagen te blijven, maar zijn vertrokken na 1 nacht. De eigenaar houdt niet van buitenlanders. Dat is jammer voor de eigenaar.
We kregen ook geen geldige factuur van de eigenaar, gelukkig is het de Franse staat die hij bedriegt. Gelukkig zijn er veel campings in de buurt waar je met open armen ontvangen wordt.
Voor ons heeft die camping afgedaan en maken we er geen positieve publiciteit voor.

G.Peeters, på denne campingplads i august 2011

8,1

Google Oversættelse

Rejseselskab: Par

Mooie camping met grote plaatsen en mooi uitzicht, ook prima bereikbaar met caravan (snap niets van Engelse reactie, zal meer met zijn eigen combinatie te maken hebben). Sanitair wordt zeer regelmatig schoongemaakt en is dan ook in orde! Eigenaar en familie zeer behulpzaam en vriendelijk. Internet bij receptie gratis, wel krijg je een soort dongel/ontvanger oof iets dergelijks. Hiervan zijn er 2 beschikbaar en die zijn regelmatig in gebruik en moet je wachten of later terug komen. Omgeving goed om te wandelen, steden in de buurt aardig maar houdt niet over. Strand op 700 meter, lopen kan maar ook genoeg parkeerruimte bij strand als je met de auto gaat/wilt.

Kroon, på denne campingplads i august 2010

8,1

Google Oversættelse

Deze beoordeling is als enquête afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

R Zwaan, på denne campingplads i juni 2010

8,5

Google Oversættelse

Rejseselskab: Par

Ruime plaatsen, mooi uitzicht, vriendelijke campinghouder die veel informatie geeft over uitstapjes. Prachtige omgeving met mogelijkheid voor wandelingen

Foekema, på denne campingplads i august 2009

7,9

Google Oversættelse

Deze beoordeling is als enquête afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

Keyer, på denne campingplads i august 2009

8,6

Google Oversættelse

Deze beoordeling is als enquête afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

Almene oplysninger

Vejledende pris 1
26,30 €
Vejledende pris 2
35,00 €
Åbningsperiode
01-04-2017 til 30-09-2017
Overflade
3 ha
Højde over havets overflade
130m
Antal turpladser
100 (80 - 120m2)
Antal ferielejligheder
39
Campingplads egnet til handicappede
Ja

* Faciliteter, der er fremhævet med fed skrift er ikke inkluderet i overnatningsprisen. Hertil må der betales ekstra. (Det betyder dog ikke at faciliteter, der ikke er fremhævet med fed skrift nødvendigvis er gratis).

Populære faciliteter
  • Udendørs swimmingpool
    • opvarmet
    • overflade:126 m2
    • periode:15-05/15-09
  • Hund(e) højsæson (hvis i snor)
    • Maks. antal:2
  • ACSI Club ID accepteres som identitetsbevis
  • Faste campingvogne
    • antal:29
Internet
  • Internetmulighed
  • WiFi zone
    • wiFi zone gratis
Ved receptionen
  • Reservering med CampingCard ACSI muligt
  • ACSI Club ID accepteres som identitetsbevis
  • Reservering anbefales i højsæson
  • Betaling med kreditkort muligt
    • kreditkort:mastercard | visacard
  • Betaling med kort/Maestro kort muligt
  • Sprog, der tales i receptionen (i højsæsonen)
    • sprog:engelsk | fransk
Campingregler
  • Hund(e) højsæson (hvis i snor)
    • Maks. antal:2
  • Hund(e) lavsæson (hvis i snor)
    • Maks. antal:2
  • Campingvogn tilladt
  • Telt tilladt
  • Lille ekstratelt tilladt
  • Autocamper tilladt
  • Barbecue tilladt
    • grill-type:kul | elektrisk | gas
  • Egen både tilladt
    • motorbåd (længde: 6 m)
    • sejlbåd (længde: 6 m)
Hunde
  • Hund(e) højsæson (hvis i snor)
    • Maks. antal:2
  • Hund(e) lavsæson (hvis i snor)
    • Maks. antal:2
Sanitære faciliteter
  • Håndvask: varmt vand
  • Håndvask: koldt vand
  • Individuelle vaskekabiner: varmt vand
  • Individuelle vaskekabiner: koldt vand
  • Siddetoiletter
  • Toiletpapir forefindes
  • Tømning af kemi-toiletter muligt
  • Brusebade: varmt vand
  • Brusebade: koldt vand
  • En douche (mindst 1,50x1,50) + et toilet (mindst 1,65mx2,20m eller1,90mx1,90m)
  • Sanitære faciliteter for handikappede i samme blok som for andre kampister
  • Brusebadssæde / brusebadsstol (sammenklappelig eller mobil) omkring 48 cm. høj
  • Puslerum
Bund og beplantning
  • Pladser med megen skygge
  • Pladser med en smule skygge
  • Pladser uden skygge
  • Afgrænsede pladser
  • Græsbevokset
  • Terrasseformet campingplads
Vask, opvask, madlavning
  • Køkkenvask med varmt vand
  • Køkkenvask med koldt vand
  • Vaskemaskine(r)
  • Vaskekumme til tøj: koldt vand
  • Vaskekumme til tøj: varmt vand
  • Tørretumbler
  • Strygefaciliteter
Mad, drikkevarer og fødevarer
  • Friskbagt brød kan købes på campingpladsen
    • periode:15-06/30-09
  • Begrænset tilbud af levnedsmidler
  • Snackbar
    • periode:01-07/31-08
  • Måltider til afhentning
    • periode:01-07/31-08
  • Bar
  • Frysning af køleelementer
  • Gasflasker ombyttes
Udlejes på eller ved campingpladsen
  • Faste campingvogne
    • antal:29
  • Bungalows/hytter
    • antal:6
  • Hytter
    • antal:4
Svømning
  • Vandrutsjebane (> 10 m)
  • Svømmebassin har hejselift
  • Udendørs swimmingpool
    • opvarmet
    • overflade:126 m2
    • periode:15-05/15-09
  • Småbørnsbassin (for 1-3 år, < 40 cm)
    • opvarmet
    • overflade:40 m2
    • periode:15-06/30-09
  • Græsplæne til solbadning
Strand
  • Sandstrand
  • Klippekyst
Vandsport og fritidsaktiviteter
  • Egen både tilladt
    • motorbåd (længde: 6 m)
    • sejlbåd (længde: 6 m)
Til børn
  • Vandrutsjebane (> 10 m)
  • Legeplads
  • Småbørnsbassin (for 1-3 år, < 40 cm)
    • opvarmet
    • overflade:40 m2
    • periode:15-06/30-09
  • Opholdsrum
  • Diskotekaften
  • Miniklub (min. 4x om ugen -højsæson)
    • sprog:engelsk | fransk
  • Puslerum
  • Trampolin
  • Intet animationsprogram
Sport og spil
  • Bordtennisbord
  • Pétanque
Fritid (voksne)
  • Cykelruter, der starter ved campingpladsen
    • sværhedsgrad:gennemsnitligt
  • Markerede vandreruter ved campingpladsen
    • sværhedsgrad:gennemsnitligt
  • Opholdsrum
  • (Pool)billard
  • Tv
Campingpladsens beliggenhed
  • Afstand til havet (max. 10 km)
    • afstand:0,7 km
  • Panorama
  • Indkøbsmuligheder
    • afstand:0,7 km
For campister
  • Autocamper tilladt
  • Specielle faciliteter for autocampere
Faciliteter på campingpladsen
  • Vandopsamlingssted på/ved pladsen (max. 50 m)
  • Også egnet for campingvogne > 5,5m, eksklusiv træk
  • El tilslutning %s amp. muligt
    • Mak. strøm:10 ampère
  • Euro-stik nødvendig
Diverse
  • Belyste stier og veje
  • Bevogtet område
  • Roligt dag og nat
  • Eventuelle dørlukkere ikke for kraftige (3-4 kg tryk)
Adresse og rute

Vil du booke Camping Armorique eller have yderligere information? Det kan du via nedenstående oplysninger.

  • Camping Armorique
    112 rue de la Plage
    29560 / Telgruc-sur-Mer
    Frankrig

  • Download GPS-koordinater
    Vælg dit navigationssystem:

     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Google routeplanner
    Koordinater:

    48°13'31"N 4°22'16"W
  • Fra Châteaulin D887 retning Crozon. I Telgruc er campingpladsen tydeligt angivet.

  • Obs! Siden 13 juli 2015 er det forbudt for franske campingpladser at opsætte egne vejvisningsskilte. Det er tilrådeligt at bruge GPS-koordinaterne til at finde campingpladsen.

  • Kontakt

Vis på kort
Ladning
Vejret på denne campingplads

Vejrudsigt

Tor.

19 / 10

 

Fre.

20 / 10

 

Lør.

21 / 10

 

Søn.

22 / 10

 

Man.

23 / 10

 

Tir.

24 / 10

 

Ons.

25 / 10

 
Max. 14.8° 15.7° 13.9° 13.8° 16° 16.6° 17°
Min. 9.3° 9.7° 9.9° 8.9° 11.2° 13.6° 13°
Nedbør 90% 80% 90% 75% 75% 55% 65%
Vindretning S S V V SV S S
Vindkraft 5 5 6 4 4 4 4

Gennemsnitlig temperatur

Klima

Relativ fugtighed Nedbør (mm) Soltimer
Jan. 88% 132 2
Feb. 87% 106 3
Mar. 86% 102 4
Apr. 83% 82 4
Maj 83% 71 6
Jun. 83% 61 6
Jul. 85% 50 6
Aug. 86% 69 6
Sep. 86% 91 5
Okt. 88% 116 3
Nov. 87% 130 2
Dec. 87% 152 2
Weeronline
Anmodning om information

ACSI Eurocampings sender din forespørgsel videre til "Camping Armorique".

Bemærk venligst at du anmoder om information. Du kan ikke reservere direkte med denne formular. Du får direkte kontakt med campingpladsen og ACSI Eurocampings kan ikke påvirke det videre forløb.

1 Anmodning om information Hvad vil du gøre ?
Stil dit spørgsmål:
(på landets sprog hvor campingpladsen ligger, eller på engelsk)
2 Deres oplysninger

3 Din forespørgsel
På hvilke sprog ønsker du at modtage svar? Vær opmærksom på, det kan godt være, at campingpladsen ikke kan svare på dette sprog.