Gå til hjemmesiden

Oostappen Groep

Alle de 12 Oostappen ferieparker har hver deres egen unikke feriecharme.


Bo dejligt på de smukkeste steder midt i den nederlandske og belgiske natur. Det kan du i Oostappen ferieparkerne. De fleste faciliteter er tilmed gratis! Kort sagt, megen underholdning for både voksne og børn! 
 
Ferieparkerne ligger i de smukkeste naturområder i Nederland og Belgien, fra naturområderne Grote Veluwe og Kempen, til klitområdet Loonse- en Drunense Duinen . Dette gør Oostappen ferieparkerne virkelig velegnede som base for cykel- og vandreture i naturen. Men hvis du ønsker at tage en tur til en af de sjove forlystelsesparker, så befinder du dig også på det rigtige sted her i ferieparkerne Oostappen. Du kan bl.a. bo på ferieparken Droomgaard til en fordelagtig pris og på gåafstand fra eventyrforlystelsesparken Efterling med et Efterling arrangement, eller du kan købe billetter med rabat under dit ophold på ferieparkerne De Berckt, Prinsenmeer eller Elfenmeer til forlystelsesparken Toverland, der ligger tæt ved. Forlystelsesparken Walibi Holland er en skøn oplevelse for folk i alle aldre, og bor du på ferieparken  Rivièra Beach, er det muligt at tage på en endagstur dertil.

Der er meget at foretage sig i ferieparkerne.  På alle ferieparkerne er der altid meget at opleve og foretage sig  for både voksne og børn takket være de mange topfaciliteter! Disse faciliteter er for det meste gratis for gæster, og kan derfor bruges ubegrænset. Det er da også styrken i mottoet ”Ferie for enhver!”. Spil minigolf eller nyd at se, hvor vilde dine børn er med lufttrampolinen. Der er selvfølgelig også tænkt på vandsjov. De mangesidige badlande byder på megen underholdning på de dage, hvor det er for koldt til at svømme udenfor. Om sommeren kan du også køle af i de forskellige udendørsswimmingpools eller svømmesøer.

Du befinder dig også på det rigtige sted, hvis du ønsker at slappe af efter en skøn vandre- eller cykeltur. Der er parker, der har saunaer, tyrkiske dampbade eller spabade. Der er også velholdte fiskedamme og langstrakte liggemarker og strande. Du må gøre gratis brug af det alt sammen. Det er både afslappende og nemt.
 
Med alle disse topfaciliteter får du ingen chance for at kede dig i en Oostappen feriepark. I skoleferierne er der daglig underholdning og adspredelse for både børn og voksne. De yngste kan om morgenen begynde med at klippe og klistre i Kidsclub, de ældre børn kan om middagen slippe af med deres energi ved at spille sport. Om aftenen er der DeDaDoeMee Theater og Minidiskotek for de yngste. Senere på aftenen er der flotte shows eller sjove spil for folk i alle aldre!

Enhver Oostappen feriepark er centreret rundt om spisestederne. Her er der hver dag alt muligt at opleve! Nyd at få en drink, mens du ser et gevaldigt underholdningsshow, eller spis en af de lækre og fordelagtige måltider sammen med familien eller nyd at have en romantisk aften bare jer to alene. Det er naturligvis også muligt at få takeaway! 

Oostappen ferieparkerne byder på komfortable ophold - et must hvis man ønsker at holde en skøn og sorgløs ferie. Campinghytte, lejlighedder, mobilhomes og hytter. Alle overnatningsmulighederne er udvalgte med nøje. Der er taget hensyn til beliggenheden og alle overnatningsmulighederne ligger i naturlige omgivelser og kan byde på overnatning for op til 8 personer. Ud over mobilhomes og hytterne, kan du også overnatte i en campinghytte, som det er yderst komfortabelt at bo i. Men udvalget er endnu større, med nok af valg for ethvert budget,  der er f.eks. overnatningsmuligheder såsom Tipiteltet på feriepark Rivièra Beach,  Hotelhytten på feriepark Prinsenmeer, og bungalowerne og hytterne på feriepark Zilverstrand og Parelstrand! 

Naturligvis har Oostappen ferieparkerne også plads til den ægte campist. Pladserne, hvor der kan camperes, er +/- 100m2 store og har tilslutning for fjernsyn, el, kloak og vand, og der er komfortable toiletbygninger, hvor man som gæst må gøre ubegrænset brug af brusebadene.  Alt sammen inkluderet i overnatningsprisen.  Pladserne ligger på ferieparkens smukkeste steder, midt i naturen.

Er du blevet nysgerrig angående alt det, Oostappen ferieparkerne har at byde på? Kig da på vores website oostappenvakantieparken.nl. Vi står klar til at tage godt imod dig!

Ingen udvalgte campingpladser fundet

Der er ikke fundet nogen campingpladser

Ladning