Gå til hjemmesiden

Huttopia

Oplev naturen på anden vis med Huttopia.

En skov, en sø, en urørt placering, hvor du er i hjertet af naturen; her befinder du dig i Huttopia-universet! Sov i et Træ & Kanvas-telt, en træhytte eller i dit eget telt, og nyd naturens lyde. Dette er øjeblikket at tilbringe sammen, lade sanserne vågne og nyde autentiteten i en helt anden omgivelse. Sørg for uforglemmelige minder ved Huttopia parvis, med venner eller med familien.

Camper i Frankrig på en af de 38 Huttopia-bestemmelser og opdag vores flotte franske regioner, som f.eks. Ardèche, Provence Drôme, Oriental Pyrenæerne, Périgord, Val de Loire, Perche og naturligvis bestemmelserne ved Paris. I løbet af en weekend eller en ferie, erfarer du et helt specielt ophold ved Huttopia.

Nyd vores tjenester og aktiviteter for et unikt ophold. Ved Huttopia byder hver og én velkommen på en personlig måde. Rekreationsrummet er åbent hele sæsonen. Her har du mulighed for at møde andre mennesker, slappe af, spille og læse. Der er forskellige rekreative aktiviteter: swimmingpool, søer eller floder, sportsfaciliteter (volleyball, petanque og bordtennis), cykeludlejning og legepladser.

Nyd dit ophold fuldt ud!

Opdag, tag på udflugt og oplev de flotteste eventyr midt i naturen.
   

Legende

Ladning
Camping Huttopia Saumur

Camping Huttopia Saumur

Camping Huttopia Saumur er en campingplads i Saint-Hilaire-Saint-Florent, Maine-et-Loire. Denne campingplads har pladser der er afmærkede,...

Mere info