Gå til hjemmesiden

Naviger til campingpladsen

Naviger til campingpladsen

Når du gør brug af et navigationssystem, er det vigtigt at have campingpladsens GPS koordinater. På Eurocampings bliver GPS koordinaterne derfor oplyst for alle campingpladserne. Koordinaterne kan gratis downloades pr. land via din Min ACSI konto. Vores inspektører har målt koordinaterne fra campingpladsens indgang, så det kan ikke gå galt!

På ACSI Eurocampings website kan du også nemt gøre brug af Google ruteplanneren. For de, der stadig gør brug af rutebeskrivelserne, giver vi en beskrivelse af det sidste stykke hen til campingpladsen. Virkelig handy, for ikke alle campingpladser ligger ved en stor vej.

Download GPS koordinaterne

Det er virkelig nemt at downloade GPS koordinaterne for alle campingpladserne i et bestemt land. Det gør du på denne måde:

  1. Log in på din Min ACSI konto via ACSI Club ID websitet. Hvis du endnu ikke har nogen konto, skal du først lave en.

  2. Gå til fanebladet ´GPS´
  3. Kontroller at dit valgte navigationssystem er korrekt valgt. Hvis dette ikke er tilfældet, skal du ændre dette under fanebladet ´Min profil´.

  4. Vælg det land, du ønsker
  5. Klik på ´Eurocampings´.
  6. GPS koordinaterne bliver nu automatisk downloadet til din computer. For at overføre dem til dit navigationssystem, er det bedst at rådføre dit navigationssystems⃰ brugsanvisning.

* Vær opmærksom på! ACSI tilbyder ikke (telefonisk) hjælp over virkningen af dit navigationssystem og over upload af koordinater til dit navigationssystem. Kig i din brugsanvisning fra dit navigationssystem (TomTom, Garmin, Snooper) for eksakt virkemåde. Hvis du har spørgsmål eller problemer med indholdet, rådgiver dig til at tage kontakt til fabrikanten af dit navigationssystem.
Download GPS koordinaterne
 

GPS-koordinater manuel indstilling

GPS-koordinaterne bliver såvel i guiden, som på hjemmesiden beskrevet i grader, minutter og sekunder. Så du kan sætte koordinaterne manuelt ind på dit navigationssystem. Kontroler da at dit navigationssystem står indstillet i grader, minutter og sekunder. Foran det første tal står N. Foran det andet tal står E eller W.

Disse GPS-koordinater må ikke uden tilladelse fra ACSI bruges til reklamer.

Rutebeskrivelse til campingpladsen

Ikke alle navigationssystemer er indstillet på en bil-campingvogn kombination. Derfor finder i guiden og på hjemmesiden også altid en rutebeskrivelse for de sidste par kilometer til campingpladsen. Og glem ikke at læse skiltene?! For den korteste vej er ikke altid den nemmeste vej.

Google Routeplanner

På fanebladet ‘kontaktinformationer’ på hjemmesiden, kan du ved hver enkel campingplads også planlægge din rute med hjælp fra Google routeplanner. Klik på linket og indfyld dit startsted.

Europa app

På rejse og på jagt efter en campingplads?

Brug ACSI Europa app´en! Prøv den gratis.

itunes.apple.com Google Play Læs mere om app´en